خرید بهپاک و فن افزار. و فروش تاصیکو و شکام
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
سلامدر اصل توسط ali141 پست شده است View Post
یه تفاوت داره اونم ارزندگی فعلی هست الان نهایت 50درصد بعضی سهمها رشد کردن بعد سه ماه نه 1000درصد تاره رسیدن به قیمت قبل عید تازه بعضیها نرسیدن مثل شلرد
باعرض معذرت!
هرزمان که بورس نزدملت بجایگاه املاک وسکه رسید!
یاحتی بنزین!
وگرنه خلوتگاه حکومت بیش نیست!
پس حتی جای بورس بازی(دلال بازی ونوسانگیری) نیست!
نظر
-
-
فروش وملت با ۱۵ درصد
وسپه با ۵درصد
کگل و سخزر هم با ۸ درصد خارج شدم...
خرید شپنا و شبندر۳۰درصد سبد...
خریدغصینو از گروه غذایی ۲۰درصدسبد ...
۵۰درصد نقدم...
برای فردا دلقما میرم تو صف خرید از گروه دارویی...
غشصفها باتوجه به گزارش خوبی که داده واچ دارم اگه صفش جمع شد ۳۰درصد سبد خریدارم...
توصیه بخرید و فروش نیست
👍 4🙏 2نظر
-
با توجه به افزایش تنش ها و محاصره دریایی که احتمالا طولانی مدت باشه شرکت های صنایع غذایی و دارویی و کشاورزی و دامی میتوانند سودهای خوبی نصیب سهامدارانشان کنند، چندین برابر طلا و دلار !!!
فردا محبوبیت و ارزندگی خیلی از سهمها مشخص خواهد شد !!!
احتمالا ملت مجبور بشن دوبار طلا و دلار هاشون را برای تهیه غذا بفروشند!!!آخرین ویرایش توسط amir12؛ 2026/06/01, 19:53.
👏 3نظر
-
خرید ثتران.....با اینکه تجربه خوبی از خرید و نگهداری ثتران نداشتم ....ولی یه شایعاتی هست که گویا یه فقره ملکشون رو در حال فروش هستن ...که ارزشش حدود سه برابر مارکت فعلی شرکت هست ...هرچند تا امروز روز اینا هیچ کاری نکردن که به نفع سهامدار جز باشه ...
🙏 2نظر
-
مخلصیم امید جان
برام بسیار بسیار جای تعجب داره چطور یه پیرمرد پیرزن خونشون رو تو یه کوچه پس کوچه میدن بساز بفروش و تو یک سال یارو ۴ الی ۵ واحد بهش میدن و طرف خودش و بچه هاش و نوه هاش از فلاکت نجات پیدا میکنه ولی این ث های بی نامووس بورس هیچوقت سودی به سهامداراش نمیرسونند، من هر وقت توشون وارد شدم ضرر دادم هر وقت!
😢 2👎 1نظر
-

نظر