کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فرشید خان. این بورس ما بدجور به تحلیل زمانی نیازمند هست.من حدود 1سال هست که وارد بورس شده ام.شما اولین کسی هستید که این رو معرفی کردید و من به دنبال آموزش اون هستم.اگه میشه ویدیوهایی رو در صورت داشتن وقت تهیه نمایید و در این تاپیک قرار دهید تا باعث بالارفتن سطح سواد بچه ها شود.
در صورت محقق نشدن این امر خواهشن آموزش اون رو در همین تاپیک انجام بدید.
فرشید خان. این بورس ما بدجور به تحلیل زمانی نیازمند هست.من حدود 1سال هست که وارد بورس شده ام.شما اولین کسی هستید که این رو معرفی کردید و من به دنبال آموزش اون هستم.اگه میشه ویدیوهایی رو در صورت داشتن وقت تهیه نمایید و در این تاپیک قرار دهید تا باعث بالارفتن سطح سواد بچه ها شود.
در صورت محقق نشدن این امر خواهشن آموزش اون رو در همین تاپیک انجام بدید.
ارادتمند
تحلیل زمانی صرفا ابزاره محضه
باید ساختار موج ها رو بشناسید و اینو درک کنید که الان قیمت بالایی خواهد رفت یا پایینی! (چیری که هنوز خودم مسلط نیستم) بعد که جهت مشخص شد با ایزار زمان و قیمت احتمالی رو پیدا کنید. شما باید بدونید که تعطیلات قصد سفر به شمال رو دارید یا جنوب ! بعد با ابزار مخصوص مصافت و زمان رو بدست بیارید.
پس دنبال این نکته باشید.
به مثال زیر دقت کنید
سیکل رو پیدا می کنیم بعد در نیم سیکل آینده دنبال کف هستیم
البته در مثال زیر چون در زمان کف که می خواهیم خرید کنیم RSI در منطقه اشباع قرار نداره کمی ریسک خرید بالاست ولی در سیکل قبل (jun 2014) یک موقعیت عالی بوده که زمان خروج هم به موقع داده.
برای ورود به خرید بهتر است از تایید های دیگر هم استفاده شود ولی فقط با همین ابزار و دقت عمل به سود خواهیم رسید.
نظر