کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

سوارسازی، رمزگذاری و فیلتر RC
    ==================

در برق (الکترونیک) ما بحثی داریم در مورد فیلتر های بالاگذر و پایین گذر. (جناب keiwan و جناب rudel باید بدانند)
    کلا مباحث ساده ای وجود دارد تحت عنوان سوارسازی و پیاده سازی (Modulation and Demodulation) و نیز رمزگذاری و رمز برداری که می توانند خیلی خیلی پیچیده هم بشوند... (بیشتر گرایش مخابرات)
    خلاصه می کنم.

کسی که یک مقدار با امواج صوتی کار کرده باشد و نحوه ی سوار شدن دو موج روی یکدیگر را از نزدیک لمس کرده باشد در تصویر بالا به وضوح می تواند سوار شدن دو موج را روی هم ببیند!
    پس کار آینده ی ما شد دو چیز:
    1. جدا کردن بسامد حامل از بسامد سیگنال در همین امواج سینوسی-مکدی برای شناسایی امواج هفتگی و سالانه
    2. انجام فیلتر های مختلف روی نمودار قیمت به منظور برداشت یک فهم جدید و دستاویزی برای اختراعات بعدی (ان شاء الله)
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/24, 00:41.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
      سرمایه
      انتخاب
      اعضای
      هئیت
      مدیره
      تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____
      شجي نفت جي قدیمی سالیانه 1394/03/27 چهار شنبه 14:00 تهران خيابان ونک غربي شماره 172 طبقه سوم .
      وگل سرمايه گذاري استان گلستان سالیانه انتخاب 1395/10/30 پنج شنبه 10:00 استان گلستان- گرگان- خيابان وليعصر (عج) - عدالت يکم- ساختمان گلستان- طبقه اول
      شجي نفت جي قدیمی سالیانه 1395/03/31 دوشنبه 09:00 تهران، ميدان شيخ بهايي، خيابان ونک غربي، روبروي بوستان آفتاب، پلاک172
      وايلام سرمايه گذاري استان ايلام سالیانه انتخاب 1395/10/15 چهار شنبه 10:30 ايلام-ميدان کشوري-خيابان کوثر-جنب مسجد حضرت زينب(س)-شرکت سرمايه گذاري استان ايلام(سهامي عام)
      تديزل بنيان ديزل 1395/10/15 چهار شنبه 11:00 استان آذربايجان شرقي شهرستان تبريز کيلومتر 5 جاده تبريز به مراغه منطقه صنعتي غرب کارخانه بنيان ديزل کد پستي 5197713333
      خساپا شرکت ايراني توليد اتومبيل (سايپا) انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 16:00 تهران - بلوار غربي ورزشگاه آزادي - مرکز همايشهاي بين المللي- پژوهشگاه صنعت نفت
      سشرق سيمان شرق سالیانه 1395/10/13 دوشنبه 09:00 سالن همايش معلم - واقع در تهران – خيابان ولي عصر – بالاتر از تقاطع ميرداماد- سمت چپ- جنب مديريت آموزش و پرورش منطقه 3
      وپاسار(پاسارگاد) بانک پاسارگاد انتخاب 1395/10/14 سه شنبه 09:00 مجتمع فرهنگي ورزشي شهيد بهشتي، به نشاني تهران خيابان شريعتي، پل رومي، خيابان شهيد اکبري، پلاک 2
      دبالک توليد مواد اوليه داروئي البرز بالک افزایش 1395/10/13 دوشنبه 10:00 ميدان آرژانتين - خيابان الوند _ کوچه آويز - پلاک 5 - طبقه 5
      شپارس بين المللي محصولات پارس سالیانه انتخاب 1395/10/18 شنبه 15:00 کارخانه واقع درکيلومتر 50 جاده خاوران-شهرک صنعتي جنت آباد
      سبزوا(ذسبزوار) سيمان لار سبزوار سالیانه 1395/10/14 سه شنبه 09:00 سبزوار خيابان مطهري ميدان لاله تالار کاشفي مجتمع فرهنگي هنري اسرار
      وخاش سرمايه گذاري استان خراسان شمالي سالیانه انتخاب 1395/10/29 چهار شنبه 10:00 شرکت واقع در شهرستان بجنورد - خيابان قيام - نبش ضلع جنوبي چهارراه دانش آموز
      فلامي لاميران سالیانه 1395/10/21 سه شنبه 09:30 شرکت لاميران واقع در تهران خيابان خاوران نرسيده به سه راه افسريه جنب پمپ بنزين دوم پلاک 194
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

مجامع پیش روی:

__نماد__
        __نام_شرکت___ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش سرمایه انتخاب اعضای هئیت مدیره تاریخ_مجمع __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________ توضیحات اضافی
        ثشرق
        سرمايه گذاري مسکن شمال شرق
        سالیانه انتخاب 1395/10/05 یکشنبه 09:00 مشهد-بلوار خيام -سرپرستي بانک مسکن
        بصبا توليد نيروي جنوب غرب صبا 1395/10/05 یکشنبه 10:00 خيابان وليعصر، بالاتر از ميرداماد، خيابان قباديان، پلاک 60 ✅انتخاب حسابرس
        شنفت نفت پارس انتخاب 1395/10/05 یکشنبه 10:00 تهران - بلوار ميرداماد - بين بزرگراه مدرس و خيابان نفت - شماره 346 - ساختمان نفت پارس
        نخباف ريسندگي و بافندگي خاتم بافت مشکنان اصفهان سالیانه 1395/10/05 یکشنبه 10:00 شرکت واقع در کيلومتر 85 جاده اصفهان نايين - ابتداي جاده امامزاده قاسم
        پترول(پتريران) گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان 1395/10/06 دوشنبه 11:00 دفتر مرکزي شرکت صنايع پتروشيمي خليج فارس به نشاني تهران ميدان هفت تير ابتداي خيابان کريم خان زند پلاک38 طبقه اول
        وسين بيمه سينا 1395/10/06 دوشنبه 11:00 خيابان ميرداماد نبش خيابان نفت شمالي پلاک 225 ✅انتخاب حسابرس
        پترول(پتريران) گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان انتخاب 1395/10/06 دوشنبه 11:30 دفتر مرکزي شرکت صنايع پتروشيمي خليج فارس به نشاني تهران ميدان هفت تير ابتداي خيابان کريم خان زند پلاک38 طبقه اول
        سکرد سيمان کردستان سالیانه 1395/10/06 دوشنبه 14:00 تهران خيابان خالد اسلامبولي (وزراءسابق )خيابان نهم پلاک 22 انجمن صنفي سيمان طبقه اول
        ثغرب سرمايه گذاري مسکن شمالغرب سالیانه انتخاب 1395/10/07 سه شنبه 10:00 آمفي تئاتر هتل پارس به نشاني تبريز - ائل گلي
        بپاس(بيمه پاسارگاد) بيمه پاسارگاد انتخاب 1395/10/07 سه شنبه 15:00 در محل دانشگاه خاتم واقع در تهران.خيابان ملاصدرا.خيابان شيراز شمالي.خيابان حکيم اعظم.پلاک30
        ختوقا گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران 1395/10/08 چهار شنبه 10:00 دفتر مرکزي گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران به نشاني تهران ، فلکه دوم صادقيه ،ابتداي خيابان آيت الله کاشاني ، نرسيده به خيابان شهيد نجف زاده فروتن (بوستان دوم )پلاک 9 کد پستي 1471677131
        قشهد شهد(قند خوي) سالیانه 1395/10/08 چهار شنبه 10:30 تهران ميدان فردوسي ساختمان شهد طبقه6 ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
        ختوقا گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران انتخاب 1395/10/08 چهار شنبه 11:00 دفتر مرکزي گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران به نشاني تهران فلکه دوم صادقيه ابتداي خيابان آيت الله کاشاني نرسيده به خيابان شهيد نجف زاده فروتن (بوستان دوم ) پلاک 9 کد پستي 1471677131
        چافست افست سالیانه 1395/10/08 چهار شنبه 14:30 تهران ـ خيابان دماوند، روبروي خيابان سازمان اّب ( شهيد نشوه ) پلاک 8 کدپستي 1746853171
        چافست افست اصلاحیه سالیانه 1395/10/08 چهار شنبه 14:30 تهران ـ خيابان دماوند، روبروي خيابان سازمان اّب ( شهيد نشوه ) پلاک 8 کدپستي 1746853171
        سشرق سيمان شرق سالیانه 1395/10/13 دوشنبه 09:00 سالن همايش معلم - واقع در تهران – خيابان ولي عصر – بالاتر از تقاطع ميرداماد- سمت چپ- جنب مديريت آموزش و پرورش منطقه 3
        دبالک توليد مواد اوليه داروئي البرز بالک
        افزایش 1395/10/13 دوشنبه 10:00 ميدان آرژانتين - خيابان الوند _ کوچه آويز - پلاک 5 - طبقه 5
        دقاضي داروسازي شهيد قاضي اصلاحیه سالیانه انتخاب 1395/10/13 دوشنبه 11:00 سعادت آباد-ميدان کاج-خيابان سرو شرقي-خيابان رشادت-خيابان اقبال-پلاک 24
        سبزوا(ذسبزوار) سيمان لار سبزوار سالیانه 1395/10/14 سه شنبه 09:00 سبزوار خيابان مطهري ميدان لاله تالار کاشفي مجتمع فرهنگي هنري اسرار
        وپاسار(پاسارگاد) بانک پاسارگاد انتخاب 1395/10/14 سه شنبه 09:00 مجتمع فرهنگي ورزشي شهيد بهشتي، به نشاني تهران خيابان شريعتي، پل رومي، خيابان شهيد اکبري، پلاک 2
        وايلام
        سرمايه گذاري استان ايلام سالیانه انتخاب 1395/10/15 چهار شنبه 10:30 ايلام-ميدان کشوري-خيابان کوثر-جنب مسجد حضرت زينب(س)-شرکت سرمايه گذاري استان ايلام(سهامي عام)
        تديزل بنيان ديزل 1395/10/15 چهار شنبه 11:00 استان آذربايجان شرقي شهرستان تبريز کيلومتر 5 جاده تبريز به مراغه منطقه صنعتي غرب کارخانه بنيان ديزل کد پستي 5197713333
        وصفها سرمايه گذاري استان اصفهان سالیانه انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 10:00 سالن همايش شماره( 2) تالارپذيرايي سنبله واقع دراصفهان-چهارراه شيخ صدوق-ابتداي خيابان شيخ صدوق جنوبي-باشگاه کارکنان جهادکشاورزي
        خساپا شرکت ايراني توليد اتومبيل (سايپا) انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 16:00 تهران - بلوار غربي ورزشگاه آزادي - مرکز همايشهاي بين المللي- پژوهشگاه صنعت نفت
        شپارس بين المللي محصولات پارس سالیانه انتخاب 1395/10/18 شنبه 15:00 کارخانه واقع درکيلومتر 50 جاده خاوران-شهرک صنعتي جنت آباد
        وباختر سرمايه گذاري استان کرمانشاه سالیانه انتخاب 1395/10/20 دوشنبه 10:00 کرمانشاه چهارراه بسيج کوچه پونه پلاک11
        فلامي لاميران سالیانه 1395/10/21 سه شنبه 09:30 شرکت لاميران واقع در تهران خيابان خاوران نرسيده به سه راه افسريه جنب پمپ بنزين دوم پلاک 194
        وگيلا سرمايه گذاري استان گيلان سالیانه انتخاب 1395/10/26 یکشنبه 11:00 رشت- بلوار شهيد رجائي (رشتيان سابق)- نرسيده به کوچه پنجم- طبقه دوم - محل دفتر شرکت سرمايه گذاري استان گيلان (سهامي عام)-کد پستي 4154813716
        وجنوب سرمايه گذاري استان خراسان جنوبي سالیانه انتخاب 1395/10/29 چهار شنبه 09:00 دفتر شرکت واقع در بيرجند مدرس 8 پلاک 43 تشکيل ميگردد حضور بهمرسانند.
        وخاش سرمايه گذاري استان خراسان شمالي سالیانه انتخاب 1395/10/29 چهار شنبه 10:00 شرکت واقع در شهرستان بجنورد - خيابان قيام - نبش ضلع جنوبي چهارراه دانش آموز
        وگل سرمايه گذاري استان گلستان سالیانه انتخاب 1395/10/30 پنج شنبه 10:00 استان گلستان- گرگان- خيابان وليعصر (عج) - عدالت يکم- ساختمان گلستان- طبقه اول
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

ترکیب کردن پیشنهاد های خرید و فروش هم انصافا کار سختی است.

یک نشانگر هر روز پیشنهاد خرید/فروش می دهد.
          یک نشانگر سالی یک بار پیشنهاد خرید و فروش می دهد.

خوب اینها هم گونه نیستند که بخواهند با هم ترکیب شوند!

دو راهکار:
          1- آنکه دیرتر پیشنهاد می دهد را وزین تر کنیم. (یعنی مثلا 1 پیشنهادش را 5 تا پیشنهاد حساب کنیم.)
          2- از زمانی که پیشنهاد خرید داد تا زمانی که پیشنهاد فروش نداده همه ی روزها را بیاییم پیشنهاد خرید کنیم.

راهکار اول عاقلانه تر به نظر می آید.

====================

پیشنهاد گیری از نشانگر ها هم کار سختی است.

مکدی تا یک تنظیماتی (تا یک سرعتی) یک جور پیشنهاد خرید می دهد، از یک سرعتی به بعد بهتر است به گونه ی دیگری ازش پیشنهاد خرید گرفت! (مثلا تا یک جا عبور از 0 خوب است، یک جا نگاه به قله ها و دره های نسبی اش، یک جا عبور از میانگینش، یک جا...)

===================

به یک نتیجه ای رسیدم...
          مکدی 100-200 واقعا 100 روز یا 200 روز تاخیر ندارد. گاهی مواقع 60 روز تاخیر دارد. گاهی 45 روز گاهی هم 10 روز! چطور؟ نمی دانم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
            ستاره دار(1)
            • May 2012
            • 481

سلام استاد
            ممنون از راهنماییاتون
            میشه نموار شاخص محصولات فلزی رو هم رسم کنین ؟
            ممنون می شم اگه وقت شد یه زحمت بکشید رهنمایی در مورد حفاری هم بگید ممنون ممنون ممنون

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

محصولات فلزی
              =========

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
              سلام استاد
              ممنون از راهنماییاتون
              میشه نموار شاخص محصولات فلزی رو هم رسم کنین ؟
              ممنون می شم اگه وقت شد یه زحمت بکشید رهنمایی در مورد حفاری هم بگید ممنون ممنون ممنون
              سلام
              لطف شما را می رساند.
              بنده مبتدی هستم و علت اینکه در این کارگاه دارم کار می کنم هم همین است... ان شاء الله یک روز واقعا حرفه ای و استاد بشویم...

محصولات فلزی:

کاملا نامعلوم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

حفاری
                ====

خیلی خاص شده!

ابتدا بگوییم که دو پیشبینی پیشین تقریبا نادرست بوده اند. هر دو.

نمی دانم شما با توضیح و تفسیر بیشتر دوست دارید یا خلاصه...

به هر حال زیاد خودم هم الان حوصله توضیح و بسط ندارم.

خلاصه اینکه آن جا که حجم بالا خورده می تواند یک موج 1 باشد... اگر درست باشد الان می توانیم منتظر یک موج 3 خوب باشیم!
                از یک مقاومت به خوبی گذشته و به آن بازگشت کرده و دارد انرژی خودش را جمع می کند که از مقاومت مهم دیگر هم بگذرد.
                قبلا ها این جا ها که می شد چند تا گروه تلگرامی شروع می کردند به تبلیغ (برای عبور دادن نمودار از روی مقاومت...)
                داده های امروز در نمودار نیست. (ساعت 5.5 می آید) رفتم الان خودم یک سر زدم به سایت تی اس ای... هیچ می دانید قدرت خریداران امروز به صورت متوسط چقدر بوده؟؟؟؟؟ نفری 105 میلیون ریال! در عوض حقوقی 680 هزار سهم فروخته...
                خیلی مشکوک است... خیـــــــــــــلی.
                باید ببینیم خریدار و فروشنده الان اینجا با هم همجهت هستند یا دارند حال هم را می گیرند؟ باید ببینیم زور خریدار زیاد است یا نه؟ به هر حال امروز خوب خرید کردند.

احتمال قوی این است که بتوانند این را یک موج 3 خوب بکنند. پیشبینی هم زیاد قوی نیست. قیمت خرید 3850 ریال و آستانه زیان هم دقیقا همان قیمت خرید یعنی 3800 ریال.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1838

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  سلام

همین طور اینکه اگر کسی ازم کمکی خواست در مورد نحوه ی برنامه نویسی کمکش کنم.

یا علی
                  محمد حسین عزیز ممنون از مطالبتون

من به برنامه نوبسی کامپیوتر خیلی علاقه دارم و همیشه در رویاهام میخاستم ی برنامه نویس حرفه ای بشوم!!!!
                  اگر میشه من رو از صفر آشنا کنید ابتدا در چه مواردی مطالعه کنم بعد چه کتاب هایی بخونم و در نهایت با چه ابزار و زبانی برنامه نویسی بتونم انجام بدم و اینکه چقدر طول میکشه؟

اطلاعات من در مورد برنامه نویسی صفر کلوین است.
                  باعرض معذرت

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                  آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                  نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سهامداران خسته (دستاویزی برای تفکرات آینده)
                    =======================

گفته بودم که آدم خوب است تجربه داشته باشد و خوب است تجربه اش را بتواند به رایانه منتقل کند...

یکی از چیزهایی که به نظر من می تواند پیشنهاد خرید... پیشنهاد خرید که نه ولی می تواند علامت مثبتی باشد، این است که سهامداران قدیمی خسته شده باشند، سهامداران خسته پیاده شده باشند، سهامداران علاقه مند جدید در حال ورود باشند...

چگونه می توان این را از روی نمودار فهمید؟ چگونه می توان این را به رایانه منتقل کرد؟؟؟

وقتی نمودار چطور می شود می فهمیم یک سری سهامدار خسته پیاده شده اند؟

خوب... سهامدار این گونه خسته می شود: توقعاتی که داشته اجرایی نشده باشد + و از آن مهمتر اینکه امید رسیدن به آن توقعات هم از او گرفته شده باشد.

توقعات چیست؟
                    capital gain (برابر ِ پارسی اش را دقیق نمی دانم) و سود تقسیمی مناسب
                    گاهی هم هست که از هیچ کدام از این دو خبری نیست ولی همین جوری یک خبرهایی هست! و همان باعث دلگرمی و ماندن سهامداران می شود! مثلا اعلام پروژه های فوق العاده آینده! (در صورتی که آن پروژه ها خیلی سود ساز نیستند! ولی دهن پر کن هستند! یا سود ساز هستند ولی قرار است نوه نتیجه های آدم از آن سود ها بهره مند شود و به درد شرکت های بلند مدتی مانند شستا می خورد نه حقیقی های معمولی)
                    چیزهای دیگری هم هست... مانند اینکه یک شرکت فقط شفاف و پاک باشد و آدم حس خوبی نسبت به مدیرعامل و محیط شرکت داشته باشد. ولی اینها دیگر می شود خرده عوامل و بهتر است از دایره ی بررسی مان بیرون بگذاریمشان.
                    پس شد
                    امید به : 1- سود تقسیمی مناسب 2- گرفتن بازدهی ناشی از فروش 3- تحولات بنیادی بلند مدت

حالا بررسی کنیم ببینیم چه زمانی خسته می شوند؟
                    وقتی که امید از بین برود و قرار هم نباشد در آینده اتفاق خوبی بیافتد.

چه زمانی زمانش است؟
                    وقتی ترس هم همراه شده باشد و عده ای از ترس بد تر نشدن اوضاع بسیار بسیار زیر قیمت دارند می فروشند و عده ای هم نگه داشته اند که یک کم که رفت بالا بفروشند.

و البته! زمانی که یک یا چند خریدار قدرتمند قصد خرید داشته باشند و احیانا مقدار زیادی هم بزخری کرده باشند و باز هم ولع خرید داشته باشند چون از نظر بنیادی قیمت را خیلی مفت می دانند.

این نشانه ها را در نمودار چگونه باید پیدا کنیم؟
                    من فکر می کنم:
                    1- خوب اولین نشانه برای ما باید یک افت شدید و بعد یک افت فرسایشی/نوسانی ترجیحا دراز مدت باشد.
                    2- در هر حرکتی، در هر موجی، چه افت و چه خیز، فراز یا فرود، زیرموج ها وجود دارند. من گمان می کنم در این افت فرسایشی (به خصوص در اواخر آن) باید شاهد این باشیم که در ریزموج هایی که در حال اوج گیری هستند فروشنده ها با قدرت خودشان را نشان دهند. یعنی تا قیمت می آید یک کم بالا برود و به حالت طبیعی نوسان کند (یعنی حالت موزون، یعنی افت و خیز برابر) فروشنده ها اجازه نمی دهند قیمت بالا برود. پس هم طول ریزموج های اوج گیرنده را کوتاه می کنند. و هم: نمی گذارند قیمت بالاترین زیاد رشد کند. پسشمع ها کوتاه تر می شوند و سایه ی بالایی زیادی نخواهند داشت. درصد رشد روزانه هم با توجه به همین موضوع زیاد نمی تواند باشد.
                    3- حجم چطور؟ حجم باید در مسیرهای اوج گیری خیلی زیاد شود و طاقت خریداران را ببرد و آنها را مجاب به عقب نشینی کند. از طرف دیگر کلا حجم باید کم باشد تا نشان دهنده ی عدم وجود خریدار قوی باشد. رشد حجم باید هم ملایم باشد و هم یکباره... چگونه بگویم... حجم هایی که یک شبه ده برابر می شود را اصلا باید از ذهنمان بریزیم دور... روی حجم های معمولی که مشاهده می کنیم هر روز باید چیزی حدود 10-20 درصد یا بیشتر افزایش حجم داشته باشیم... به طور متوسط! ولی باز همچنان حجم کم باشد! از نظر برنامه نویسی: حجم میانگین 200 روزه در حال کاهش یا در مقداری کم و در زمان های اوج گیری حجم میانگین 5 روزه با سرعتی فوق العاده زیاد در حال افزایش و بلافاصله بعد از برگشت از قله، کاهش شدید و سریع حجم و قیمت همزمان.
                    4- به احتمال قوی باید شاهد حرکات واکنشی مانند وقتی که یک توپ زمین می خورد باشیم. در جستار استراتژی چندین بار از چاقویی که در حال افتادن است گفتم... این هم یک چیز در همان مایه ها است. سقوط اول که شدید است می تواند باعث ترس و خستگی و اضطراب اولیه در سهامداران شود. ولی بعد از اینکه قیمت زمین خورد، دوباره سهم می خواهد بلند شود و دوباره حالش گرفته می شود و باز هم برای بار سوم و چهارم چند تلاش می شود و دوباره هر دفعه بدتر از دفعه ی پیش... به این شکل واقعا سهامداران بنیادی و بلند مدت خسته می شوند و آنها که بفروش هستند بالاخره خواهند فروخت و باعث خواهد شد که سهم خشک و خالی از فروشنده شود.
                    5- اینجا است که باید حجم کاهش فوووووووووق العاده عالی ای داشته باشد و همین جا است که مهمترین هشدار خرید در آینده برای ما صادر می شود... (خوبی اش هم همین است: آینده)

البته این ها را الان از خودم در آوردم و بعد باید برویم و در نمودار ها بیازماییم و بهبودش ببخشیم و سپس فرمولایزش کنیم به عنوان خوراک رایانه...

بگذار مرور کنیم:
                    افت شدید قیمتی. سپس افت آهسته و فرسایشی قیمتی همزمان با ریزموج های پرشی/توپی که بخش اوج گیرنده ی آن با حجم بالا و شمع های کوتاه (اوج گیری های سرکوب شده) همراه است و در نهایت به یک روند صاف و ضعیف و پست از نظر قیمت و حجم می رسیم. و این می شود هشدار خرید بلند مدت.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                      محمد حسین عزیز ممنون از مطالبتون

من به برنامه نوبسی کامپیوتر خیلی علاقه دارم و همیشه در رویاهام میخاستم ی برنامه نویس حرفه ای بشوم!!!!
                      اگر میشه من رو از صفر آشنا کنید ابتدا در چه مواردی مطالعه کنم بعد چه کتاب هایی بخونم و در نهایت با چه ابزار و زبانی برنامه نویسی بتونم انجام بدم و اینکه چقدر طول میکشه؟

اطلاعات من در مورد برنامه نویسی صفر کلوین است.
                      باعرض معذرت
                      سلام
                      چه عالی.
                      اجازه بدهید ابتدا عرض کنم خدمتتان که برنامه نویسی چه قدر برای من مهم است. به نظر من برنامه نویسی دانش و فناوری ِ آینده ی نزدیک و ای بسا آینده ی دور است. برنامه نویسی قدرت خلق است! و اصلا جنبه ی بارز قدرت است.
                      ===============
                      اولین مرحله انتخاب زبان است.
                      برای کسی که می خواهد شروع کند دو زبان پیشنهاد می شود یکی سی و یکی بیسیک
                      سی هم بنیادی تر است و هم با زبان های دیگر قرابت بیشتر دارد و هم بیشتر به کار ماها که از amibroker و metatrader و matlab و ... استفاده می کنیم، می آید.
                      پس باید سی یاد بگیرید.
                      مرحله ی دوم انتخاب منبع یادگیری و محیط برنامه نویسی است. (من چون خیلی خیلی وقت پیش با این زبان آشنا شدم نمی دانم الان چه چیزی مد است... زمان ما یک کتاب عالی بود برای آقای جعفرنژاد/جعفرزاده قمی و یک توربو سی بود... الان باید بگردید در اینترنت...)

بهترین نرم افزار به عنوان محیط برنامه نویسی، بدون شک
                      visual studio از خود مایکروسافت است که کرک شده اش به وفور (به اندازه ی ویندوز) در سایت های فارسی هست... (ولی خیلی سنگین و حجیم است و به شخصه ترجیح می دهم چند تا فیلم دانلود کنم به جایش!)
                      می خواستم خودم بگردم یک آموزش سی خوب پیدا کنم ولی متاسفانه اینترنتم مشکل دار شده تازگی ها. فقط یک توصیه:
                      اول آموزش خوب را پیدا کنید بعد ببینید آن آموزش از چه محیطی برای برنامه نویسی و تفسیر (Compile) استفاده می کند و شما هم از همان استفاده کنید.
                      ================================
                      به جای سی با
                      جاوا هم می توانید برنامه نویسی کنید! اینها 85 درصد شبیه هم هستند و جاوا زبان به روز تر و مدرن تری است و البته کمی پیچیده تر و با آموزش های کمتر و روی موبایل ها و روی اینترنت هم بهتر جواب می دهد و من هم تازه با آن شروع به کار کرده ام و دارم پیش می روم... اگر خواستید با آن برنامه نویسی کنید بهترین آموزش این است: http://www.tahlildadeh.com/CourseDet...8%B4-java.aspx و بهترین نرم افزار هم netbeans است که کرک نمی خواهد و در اینترنت پر است...
                      ================================
                      از این پس
                      تنها کاری که شما باید بکنید این است که ساده ترین برنامه ی ممکن را بنویسید. (معمولا در همه ی زبان ها به این می گویند برنامه ی Hello world)
                      بعد دیگر کارتان روی غلطک می افتد و مانند همین بورس که آدم را معتاد می کند،
                      خودش می کشاندتان...
                      بعد از یکی دو ماه اگر خوب کار کنید به جایی می رسید که می بینید
                      هر برنامه ای که بخواهید می توانید برای خودتان بنویسید و کاملا به ابزارهایی مانند حلقه ها، شرط ها و توابع اشراف دارید...
                      اینجا می توانید به زبان های دیگر مانند آمی بروکر و متاتریدر وارد شوید و با اینها هم (بدون آموزش) برنامه بنویسید. (تفاوت زبان آمی بروکر با سی مانند تفاوت فارکس یا بورس آمریکا است با بورس خودمان! 95 درصد کارها یکی است فقط باید یک سری قواعد و قوانین را در مورد زبان جدید بدانید.)

یا علی
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2015
                        • 1838

محمد حسین جان بنظر شما پایتون چطوره ؟راحتر نیست؟من شنیدم به جاوا هم شباهت زیادی داره و زیاد سنگین نیست

سپاس فراوان

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                          محمد حسین جان بنظر شما پایتون چطوره ؟راحتر نیست؟من شنیدم به جاوا هم شباهت زیادی داره و زیاد سنگین نیست

سپاس فراوان
                          پایتون تا حالا کار نکردم و تا حالا هم نشنیدم کسی با آن کار کرده باشد! نمی دانم زبانتان در چه حد است؟ ولی در فارسی فکر نکنم منابع زیادی بتوانید پیدا کنید یا اگر مشکلی برایتان به وجود آمد فکر نکنم انجمن پارسی زبانی باشد که بتوانید مشکلاتتان را در آنجا مطرح کنید...
                          بیشتر شنیده ام برای اینترنت استفاده می شود. و در ایران هم نشنیده ام کسی با آن کاری کرده باشد...

یک سایت/انجمنی هست به نام انجمن برنامه نویس، توانستید یک سر آنجا بزنید... میزان مطالبی که آنجا درج شده و میزان کسانی که هر روز آنجا آنلاین می شوند مشخص می کند چقدر در ایران (و به تبع در جهان) طرفدار دارد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2015
                            • 1838

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            پایتون تا حالا کار نکردم و تا حالا هم نشنیدم کسی با آن کار کرده باشد! نمی دانم زبانتان در چه حد است؟ ولی در فارسی فکر نکنم منابع زیادی بتوانید پیدا کنید یا اگر مشکلی برایتان به وجود آمد فکر نکنم انجمن پارسی زبانی باشد که بتوانید مشکلاتتان را در آنجا مطرح کنید...
                            بیشتر شنیده ام برای اینترنت استفاده می شود. و در ایران هم نشنیده ام کسی با آن کاری کرده باشد...

یک سایت/انجمنی هست به نام انجمن برنامه نویس، توانستید یک سر آنجا بزنید... میزان مطالبی که آنجا درج شده و میزان کسانی که هر روز آنجا آنلاین می شوند مشخص می کند چقدر در ایران (و به تبع در جهان) طرفدار دارد.
                            واقعا از وقتی که تا این وقت شب گذاشتید و پاسخ دادید ممنونم@};-

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

ساعت 3!
                              من تازه می خوام کارم را شروع کنم!
                              عیب ندارد... ما هم خدایی داریم...
                              پیش از شروع بگویم که مداران، ونفت و شپترو (اگر اشتباه نکنم) و گوهران و چند تا نماد دیگر دارند به زمان خرید می رسند...

ادامه ی کار روی سامانه داد و ستدی خودکار
                              ===========================

ترکیب دو نشانگر:

در شکل بالا مشهود است که بعد از ترکیب دو نشانگر، آنکه بلند مدت تر بود غالب شد!
                              چرا چنین شد؟ گفته بودیم هر جا هر دو موافق بودند پیشنهاد اعلام شود... و پر واضح است که وقت مدام یکی قرمز است دیگری هر چه باشد مهم نیست!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

ادامه ی کار روی سامانه
                                =============

بسیار خوب...
                                1 ساعت گذشت...
                                در این 1 ساعت ترکیب 3 تایی را به ترکیب 5 تایی ارتقاء دادم (باور کنید کار 5 دقیقه بود! به هر حال...)

در تصویر بالا، پایین ترین بخش مربوط به ترکیب 5 حالات بالایی اش است.

این ترکیب را می توان به صورت یک نشانگر مستقل هم نمایش داد که در زیر آمده است و فکر کنم ارزش دارد رویش سرمایه گذاری (زمانی) کنم.

نیم ساعت هم اینجا. برای نشانگر. ساعت شد 4.5 بعد از نیمه شب.

ویرایش: اکنون نگاه کردم دیدم چقدر این نشانگر ابداعی ما شبیه بختامدی شده! من نمی دانم چطوری است از هر جا می گذرم به این بختامدی می رسم...
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/25, 04:37.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X