اطلاعات مهم

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ماهور
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1239

    #46
    کشور پرطلاق جهان


    طلاق به عنوان یک مشکل اجتماعی امروزه مطرح شده است و مختص به کشور و یا فرهنگ خاصی نیست. اگر میخواهید با پرطلاقترین کشورهای جهان و علل آن آشنا شوید این مطلب را مطالعه کنید.

    به گزارش باشگاه خبرنگاران، طلاق امروزه به یکی از بزرگترین معظلات اجتماعی در سطح جهان بدل شده است. مشکلی که تقریبا در اکثر کشورهای جهان به شکلی وجود دارد. در کشورهای مختلف دلایل بسیار زیادی برای این امر مطرح شده است. مشکلات مالی ، عدم وفاداری زوجین به یکدیگر ، استفاده از مواد مخدر و یا مشروبات الکلی از جمله دلایل طلاق در بسیاری از کشورها است. در این مطلب قصد داریم تا شما را با کشورهایی که بیشترین میزان طلاق در سال 2012 را دارند آشنا کنیم.

    1ـ روسیه
    کشور روسیه به عنوان وسیع ترین کشور جهان دارای بالاترین نرخ طلاق است. چیزی در حدود 5.38 درصد از ازدواج ها در این کشور به طلاق می انجامد. بسیاری از کارشناسان دلیل این نرخ بالای طلاق در کشور روسیه را بداخلاقی مردان روسی می دانند. مسائلی همچون ضرب و شتم زنان ، خیانت به همسران و عدم پرداخت هزینه های زندگی از طرف شوهران از جمله دلایل بالا بودن نرخ طلاق در این کشور است. بسیاری معتقد هستند که به همین علت است که بسیاری از زنان روس ترجیح می دهند با مردان خارجی ازدواج کنند.

    2ـ آروبا
    به شکل عجیبی این جزیره کوچک در میانه دریای کارائیب دارای دومین میزان بالای طلاق در جهان است. این جزیره کوچک که به نوعی هنوز زیر نظر کشور هلند اداره می شود و دارای جمعیتی در حدود 101 هزار نفر است دارای نرخ طلاقی در حدود 5.27 درصد است. در این میان کارشناسان معتقد هستند که عدم شناخت و راضی نبودن از ازدواج در این جزیره باعث شده است تا نرخ طلاق در این جزیره کوچک اینقدر بالا باشد.

    3ـ آمریکا
    کشور آمریکا به عنوان سومین کشور با بیشترین آمار طلاق در جهان شناخته می شود. بسیاری معتقد هستند که ازدواج های بین نژادها و فرهنگهای مختلف و همچنین عقاید مذهبی متفاوت باعث بالا رفتن نرخ طلاق در این کشور شده است. در این میان موج مشکلات اقتصادی که در چند سال اخیر به سمت ٱمریکا ٱمده است از دیگر دلایل افزایش میزان طلاق در این کشور است.

    4ـ پاناما

    کشور پاناما در ٱمریکای لاتین با داشتن نرخ طلاقی در حدود 3.8 درصد چهارمین کشور در این لیست است. کارشناسان خیانت زوجین را از مهم ترین دلایل وقوع طلاق برشمرده و می گویند که خیانت در این کشور به سن خاصی محدود نیست و زوج های جوان و یا حتی زوج هایی میان سال و سالمند نیز از این مشکل در امان نیستند. بعضی این مشکل را بی ارتباط به مشکلات اقتصادی نمی دانند.

    5ـ اوکراین
    این عضو سابق اتحاد جماهیرشوروی سابق از جمله کشورهایی است که دارای میزان طلاق بالایی است. کارشناسان معتقد هستند که تغییرات اقتصادی و اجتماعی ایجاد شده پس از فروپاشی اتحاد شوروی و استقلال اوکراین از جمله دلایل بالا بودن نرخ طلاق در این کشور است. نرخ طلاق 3.79 درصد در این کشور باعث شده است که زوج های جوان در این کشور خیلی به دنبال بچه دار شدن نیز نباشند.

    6ـ بلاروس
    کشور بلاروس به عنوان یکی دیگر از اعضای شوروی سابق از جمله کشورهایی است که دارای درصد طلاق بسیار بالایی در جهان است. بنا بر مطالعات انجام شده نرخ طلاق 3.77 درصد در این کشور و تمایل پایین مردم به بچه دار شدن در این کشور به دلیل مشکلات مالی است.

    7ـ مولداوی
    این کشور اروپای شرقی و بخشی از اتحاد جماهیرشوروی سابق یکی دیگر از کشورهای با میزان طلاق بالا است . نرخ طلاق در این کشور در حدود 3.5 درصد است. در این میان مسائل فرهنگی و نقش های متفاوتی که زنان در این کشور به عهده گرفته اند به همراه مشکلات اقصادی و سیاسی موجود در مولداوی باعث شده است تا میزان طلاق در این کشور بالا باشد.

    8ـ کوبا
    این کشور حوزه دریای کارایئب یکی دیگر از کشورهای با میزان طلاق بالا است. مشکلاتی اقتصادی و همچنین میزان بالای ازدواج های مصلحتی برای مهاجرت از کشور یکی از دلایل اصلی بالا بودن طلاق در کوبا است. میزان طلاق در این کشور در حدود 3.16 درصد است.

    9ـ جمهوری چک
    این کشور شرق اروپا در به دلیل ترکیب فرهنگی گوناگون حاکم بر این کشور دارای نرخ طلاق بالایی است. نرخ 3.11 درصد طلاق در این کشور یکی از بالاترین نرخ های طلاق در قاره اروپا است. مهاجران لهستانی ، رومانیایی و آلمانی که در این کشور حضور دارند با هم ازدواج کرده و در اکثر اوقات به دلیل تفاوتهای فرهنگی بین این قومیتها این ازدواج ها به طلاق می انجامد.

    10ـ کره جنوبی / لتونی
    این دوکشور با هم و به صورت مشترک مقام دهم را در زمینه کشورهایی با بالاترین میزان طلاق را به خود اختصاص داده اند. بر اساس گزارشات موجود این دو کشور دارای نرخ طلاقی در حدود 3.05 درصد هستند. بنا بر نظر کارشناسان در این دو کشور نیز مسائل اقتصادی از جمله مهمترین دلایل طلاق زوجین است.
    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

    نظر

    • آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

      #47
      تفریحی که بچه های امروزی آن را تجربه نمیکنند


      بچه های امروز از خیلی جهات با بچه های نسل متفاوت هستند و یکی از تفاوت های اصلی آنها این است که آنها اگر نه تمام وقت اما بیشتر وقت خود را صرف بازی های کامپیوتری و تماشای تلویزیون و بطور کلی فعالیت های درون خانه می کنند.
      موسسه نشنال تراست انگلستان، از همین رو تحقیقی صورت داده و در آن فعالیت هایی که بچه های امروز نیاز دارند تا حداقل یک بار در دوران بچگی آنها را امتحان کنند را معرفی کرده است.
      لیست کامل این فعالیت ها را می توانید در زیر ببینید:

      1. بالا رفتن از درخت

      2. قل خوردن از یک تپه خیلی بزرگ

      3. چادر زدن در منطقه حیات وحش

      4. ساختن مخفی گاه

      5. پریدن از روی سنگ ها

      6. دویدن زیر باران

      7. بادبادک هوا کردن

      8. ماهی گیری با قلاب

      9. چیدن میوه از درخت و خوردن آن.

      10. قلعه بازی

      11. برف بازی

      12. روی ساحل دنبال گنج گشتن

      13. کلوچه گلی درست کردن

      14. سد درست کردن در مسیر جوی آب

      15. سرسره بازی کردن

      16. یکی را زیر شن ها مدفون کردن

      17. مسابقه ی راه انداختن حلزونها

      18. آویزان شدن از درخت

      19. تاب خوردن دور یک طناب،

      20. درست کردن سرسره گلی

      21. شاتوت خوردن از داخل مزرعه

      22. داخل درخت را نگاه کردن

      23. رفتن به یک جزیره

      24. احساس پرواز کردن در باد

      25. شیپور درست کردن با علف ها

      26. به شکار فسیلها و استخوانها رفتن

      27. تماشای بیدار شدن خورشید

      28. از یک تپه بزرگ بالا رفتن

      29. رفتن به پشت آبشار

      30. با دست های خود به پرنده غذا دادن

      31. گرفتن حشرات

      32. پیدا کردن تخم حیوانات

      33. گرفتن پروانه با تور

      34. دنبال کردن حیوانات

      35. کشف کردن اشیای داخل برکه

      36. درآوردن صدای جغد

      37. پیدا کردن موجودات عجیب و غریب در میان صخره ها

      38. بلند کردن پروانه

      39. گرفتن خرچنگ

      40. رفتن به پیاده روی در طبیعت در شب

      41. کاشتن میوه، مراقبت از آن و خوردن آن

      42. رفتن به شنا در طبیعت

      43. قایق سواری

      44. روشن کردن آتش بدون کبریت

      45. یافتن راه بوسیله نقشه

      46. سنگ نوردی

      47. پختن روی آتش در هنگام اردو

      48. فرود آمدن با چتر

      49. قایم موشک بازی با دستگاه های مکان یاب نظیر gps

      50. قایق سواری در رودخانه



      شما چه تعداد از این فعالیت ها را در زمان کودکی تان تجربه کرده اید؟
      to continue, please follow me on my page

      نظر

      • alirezasa
        عضو فعال
        • Jun 2012
        • 508

        #48
        در منطقالطیر عطار سه پروانه درباره ماهیت شمع از خود سوال میکنند.

        اولی نزدیک شمع میرود و برمیگردد میگوید: “نور است”.

        دومی نزدیکتر میشود و یک بالش میسوزد؛ برمیگردد و میگوید: “میسوزاند”.

        سومی بیشتر نزدیک میشود و خود را به آتش میزند و دیگر برنمیگردد. پروانه سوم آنچه را که دیگران دانستهاند؛ فهمیده است. فهمیدن سومین مداری است که باید از آن عبور کنی و نمیتوانی از آن سخن بگویی

        نظر

        • آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

          #49
          بدون ویزا کجاها می توانستید بروید!



          قبل از اینکه بگوییم ایرانیان میتوانند به کجای دنیا بدون روادید بروند باید بگوییم که در حال حاضر در قانون گذرنامه ایران و اکثر کشورهای جهان سه نوع گدرنامه وجود دارد. «گذرنامه عادی» برای عموم مردم، «گذرنامه سیاسی» برای سران و مسئولین عالیرتبه و «گذرنامه خدمت» برای همراهان مقامات یا کارمندان اداری و فنی وزارت خارجه. برای اطلاعات بیشتر باید به قانون گذرنامه مراجعه کرد.

          به گزارش ایربا به نقل از سایت کانون جهانگردی و اتومبیل رانی، لغو روادید یا از طریق انعقاد موافقتنامه دو جانبه میان کشورها صورت میگیرد و یا هر کشور بنا به رابطه مناسب با کشور دیگر یا برای جذب گردشگر و ورود آسانتر مسافران اعلام میکنند که یا گردشگران اصلا نیازی به اخذ ویزا ندارند یا میتوانند در مبادی ورودی کشور ویزا بگیرند. البته اطلاق لغو روادید به حالت دوم کاملا دقیق نیست و بهتر است گفته شود قبل از حرکت نیازی به اخذ ویزا نیست.

          اگر بخواهیم بدانیم کدام کشورها با انعقاد موافقتنامه، به اتباع ایرانی ( همه اتباع و نه صرفا مسئولان و همراهانشان ) اجازه دادهاند که به این کشورها سفر کنند باید بگوییم: سوریه، کردستان عراق، ترکیه، هائیتی، بولیوی، نیکاراگوئه و گرجستان در این لیست جای میگیرند و بقیه کشورها وضعیتهای متفاوتی دارند که در جدول زیر به تفکیک قاره مشاهده میشود. برخی گزارشها هم حاکی از این است که هماکنون فهرست 19 کشور از قارههای مختلف که قرار است تفاهم نامه لغو روادید با هدف گسترش ارتباطات بین ملتها با مقامات آنها امضاء شود در دستور کار وزارت امور خارجه قرار دارد.

          لغو روادید نشانه خوبی است از وضعیت سیاست خارجی کشور و تا آن اندازه مهم است که همه ساله توسط موسسه Henley & Partners فهرستی منتشر میشود که در آن معتبرترین پاسپورت کشورها لیست میشود. در آخرین نسخه این فهرست که مربوط به سال 2011 است کشور ایران در رده 94 قرار دارد. در این ردهبندی کشور دانمارک در صدر قرار دارد و شهروندان دانمارکی میتوانند بدون روادید به 173 کشور جهان سفر کنند.

          منابع این جدول، اطلاعات موسسه Henley & Partners، سازمان یاتا و مصوبات هیات وزیران دولت ایران بوده است و باید توجه داشت که برخی از مصوبات هیات وزیران در اطلاعات این دو موسسه بینالمللی وجود نداشته است.


          توگو - در بدو ورود صادر میشود
          ماداگاسکار - در بدو ورود صادر میشود
          موزامبیک - در بدو ورود صادر میشود
          کنیا - در بدو ورود صادر میشود
          مجمع الجزایر قمر - در بدو ورود صادر میشود
          کیپ ورد - در بدو ورود صادر میشود
          جیوتی - برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میکند
          اوگاندا - برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میکند
          کنگو - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          بورکینا فاسو - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          گابن - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          موریتانی - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          غنا - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          زیمبابوه - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          گینه بیسائو - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          مالی - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          ساحل عاج - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          تونس - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          سنگال - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          بولیوی - لغو روادید
          هائیتی - لغو روادید
          نیکاراگوئه - لغو روادید
          اکوادور - در بدو ورورد صادر میشود
          گویان - برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میشود
          دومینیکن - برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میشود
          ونزوئلا - برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میشود
          پاراگوئه - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          سوریه - لغو روادید
          کردستان عراق - لغو روادید
          لائوس - در بدو ورود صادر میشود
          لبنان - در بدو ورود صادر میشود
          تاجیکستان - در بدو ورود صادر میشود
          تیمور شرقی - در بدو ورود صادر میشود
          کامبوج - تقریبا برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میشود
          مالدیو - برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میشود
          نپال - برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میشود
          اندونزی - لغو روادید برای سی روز
          سریلانکا - لغو روادید برای سی روز
          مالزی - لغو روادید برای سی روز
          برونئی- فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          مالاوی - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          قرقیزستان - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          ترکمنستان - فقط برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت
          ارمنستان - در بدو ورود صادر میشود
          صربستان و مونته نگرو - در بدو ورود صادر میشود
          گرجستان - لغو روادید
          ترکیه - لغو روادید
          کوزوو - برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میشود
          جزایر کوک لند - برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میشود
          ایالات میکرونزی - برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میشود
          نبو - برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میشود
          پالانو - برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میشود
          ساموا - برای هر کشوری در بدو ورود ویزا صادر میشود
          نوالا - در بدو ورود ویزا صادر میشود
          to continue, please follow me on my page

          نظر

          • ehsan3144
            عضو عادی
            • Jun 2012
            • 62

            #50
            تشخيص شهر از روي پلاك ماشين

            نام استان ------کد مرکز استان------ کد شهرهاي تابعه استان

            آذربايجان شرقي ----------15تبريز --------25 – 35
            آذربايجان غربي -----------17اروميه --------27 – 37
            اصفهان-------------------- 13-------- 23 – 43 – 53
            اردبيل--------------------- 91--------- 91
            ايلام----------------------- 98--------- 98
            بوشهر --------------------48 ---------58 - 68
            چهارمحال بختياري ------71شهرکرد -----------81
            خراسان------------------ مشهد12----------- 32 – 42 – 52
            خوزستان ------------------اهواز14 ------------24 – 34
            زنجان---------------------- 87 -------------97
            سمنان --------------------86 -------------96
            سيستان بلوچستان-------85زاهدان -------------95
            فارس---------------------- شيراز63-------------- 73- 83 - 93
            قم---------------------------- 16-------------- 26 – 36
            قزوين------------------------- 79 --------------89
            کرمان------------------------- 45 --------------65 - 75
            کرمانشاه --------------------19--------------- 29 - 39
            کردستان-------------------- 51 ---------------61
            کهکيلويه و بويراحمد ---------49ياسوج --------------49
            گيلان------------------------ 46 --------------56 - 76
            گلستان-------------------- گرگان59-------------- 69
            لرستان--------------------- 31خرم اباد--------------- 41
            مازندران ---------------------ساري62-------------- 72 - 82 - 92
            مرکزي---------------------- اراک47--------------- 57 - 67
            همدان------------------------- 18---------------- 28 - 38
            هرمزگان ----------------------84بندرعباس ----------------94
            يزد------------------------------ 54----------------- 64 - 74
            تهران بزرگ--------------- 11-22-33- 44-55-66-77-88-99-10-20-30-40-50-60-70-80-90
            استان تهران --------------------------68 – 78 – 21


            اميدوارم تكراري نباشه

            نظر

            • آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

              #51
              پر استرسترین شغل های جهان

              وب سایت کاریابی Careercast.com در تازه ترین گزارش خود به معرفی استرس زاترین مشاغل جهان پرداخته و عنوان کرد که طی سال جاری میلادی سربازی داوطلبانه در زمره مشاغلی قرار دارد که استرس آن بیش از دیگر مشاغل خواهد بود.

              به گزارش افکارنیوز، برای رتبه بندی این مشاغل بیش از ۲۰۰ شغل استرس زا مورد بررسی قرار گرفته و فاکتورهای مختلفی هم چون محیط کار، رقابت در محیط کاری، خطرات و دستمزد لحاظ شده اند. برای این کار، به استرس موجود در هر شغلی امتیازی از ۱۰۰ داده شده است.

              در زیر لیست ۱۰ شغل استرس زای جهان آمده است:

              ۱ - سربازی داوطلبانه
              امتیاز استرس:۸۴٫۶۱

              ۲ - آتش نشان
              امتیاز استرس: ۶۰٫۲۶

              ۳ - خلبان هواپیما
              امتیاز استرس: ۵۹٫۵۸

              ۴ - ژانرال نظامی
              امتیاز استرس: ۵۵٫۱۷

              ۵ - افسر پلیس
              امتیاز استرس: ۵۳٫۶۳

              ۶ - مدیر جشن ها و مراسم
              امتیاز استرس: ۵۹٫۵۸

              ۷ - مدیر روابط عمومی
              امتیاز استرس: ۴۷٫۵۶

              ۸ - مدیر شرکت
              امتیاز استرس: ۴۷٫۴۱

              ۹ - فتوژورنالیست
              امتیاز استرس: ۴۷٫۰۹

              ۱۰ - راننده تاکسی
              امتیاز استرس: ۴۶٫۲۵
              to continue, please follow me on my page

              نظر

              در حال کار...
              X