دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    فرابورس از دید خط ...

یک کانال دارد به وضوح. که انگار آن را شکسته و به آن بازگشت کرده.
    =============
    حقیقی حقوقی‌هایش را نگاه می‌کردم... چند وقت پیش حقیقی خریده ولی بعد دیگر ول کرده و خرید نکرده. البته زیاد مهم نیست. اگر نفروشد مهم نیست.
    =============
    از دید حجمی دیدم امروز از ۱۸۰۰۰ ریال برگشته. تا زمانی که بالای این ۱۸۰۰۰ ریال است در کوتاه مدت مشکلی ندارد.
    مرسی جناب محمدحسین. خیلی زحمت کشیدین.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• iligal
      مدیر(ستاره دار 11)
      • Sep 2012
      • 4103

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      مرسی جناب محمدحسین. خیلی زحمت کشیدین.
      سلام ببخشیدا ولی تو اون روز بازگشایی هم من گفتم نگه دارید و پتانسیل بالایی داره ،ولی خب مشکل شما اینه کلا دنبال تحلیل مقطعی و زود بازده هستین و هر کسی میاد یه نظری میگه سریع استراتژیتونو نغییر میدین جای من بودین که 6 سال با فاذر موندم و هنوز دل نکندم چی کار میکردین!!!
      قبلا تحلیل سهام فراکاب رو خدمتتون ارسال کردم
      آینده بازار در 4 سهم(بورس-فرابورس-کالا-انرژی3 ) خلاصه شده و من 85 درصد پولم رو انرژی خریدم و تو تاپیکش نوشتم و یه روز اون رو بالا میارم اگه نقدینگی دستم برسه فرابورس میخرم!!!
      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط امیرحمزه پست شده است View Post
        سلام و عرض ادب خدمت جناب محمد حسین عزیز و دوستان ارجمند
        محمد حسین عزیز در مورد ema cross سوالی داشتم و اون اینکه از چه دوره ای استفاده بشه که سیگنالاش قوی تر باشه .بنده از دوره های 26 و 52 استفاده میکنم نظر شما بزرگوارو هم میخوام بدونم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
        اگر از شبکه بلدید استفاده کنید میزانش را به صورت خودکار برای هر نماد به دست بیاورید. (ما به اینها می‌گوییم شبکه‌های پیشین یا آغازین. یعنی پیش‌پردازش‌هایی روی همان ورودی‌های نخست انجام می‌دهند.)
        اگر برنامه‌نویسی معمولی بلدید برای هر نمودار به صورت خودکار این رقم را در بیاورید.
        اگر برنامه‌نویسی ضعیف بلد هستید این میزان را برای کل نمادها به دست بیاورید.
        اگر برنامه‌نویسی بلد نیستید باز همین کار را بکنید. ولی به صورت چشمی/دستی.
        ==================
        روش کار به این صورت است که ببینیم چه چیز مطلوب است و همان را بسنجیم!
        ههههههه
        شوخی هم نکردم!
        واقعا روش کار همین است! :D
        ==================
        مثلا اگر ما دنبال نقاط برگشتی هستیم می‌بینیم با کدام تنظیمات (دوره) برگشت‌های بیشتری داریم.
        (این اعداد کلیشه‌ای را هم بریزیم دور. عدد باید متغیر و منعطف باشد. برای هر نمودار و برای هر زمان! اگر نه دست کم برای بازار خودمان عدد متناسب آن را پیدا کنیم.)
        (فعلا فیلم‌برداری از صفحه‌ام کار نمی‌کند وگرنه GIFاش را می‌گذاشتم. فعلا به همین تصویر نگاه کنید.)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• امیرحمزه
          عضو عادی
          • Dec 2015
          • 223

درود بر شما محمد حسین عزیز ممنون از راهنمایی خوب شما

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
            سلام ببخشیدا ولی تو اون روز بازگشایی هم من گفتم نگه دارید و پتانسیل بالایی داره ،ولی خب مشکل شما اینه کلا دنبال تحلیل مقطعی و زود بازده هستین و هر کسی میاد یه نظری میگه سریع استراتژیتونو نغییر میدین جای من بودین که 6 سال با فاذر موندم و هنوز دل نکندم چی کار میکردین!!!
            قبلا تحلیل سهام فراکاب رو خدمتتون ارسال کردم
            آینده بازار در 4 سهم(بورس-فرابورس-کالا-انرژی3 ) خلاصه شده و من 85 درصد پولم رو انرژی خریدم و تو تاپیکش نوشتم و یه روز اون رو بالا میارم اگه نقدینگی دستم برسه فرابورس میخرم!!!
            جناب iligal من به تحلیل شما و مهارت شما شکی ندارم.
            بنده هم نخواستم با پرسیدن دوباره در مورد فرابورس بگم که به پاسخ شما اعتمادی ندارم.
            اما من فرابورس خیلی کم دارم و نیاز به پول داشتم. باید 9 تومن از حسابم می کشیدم. چون لازم داشتم.
            و کلا هم از روز اول هدفم نوسان گرفتن بود که از بدشانسی من بسته شد و بعد که باز شد خوب باز شد و نفروختم.
            من استراتژیم رو عوض نکردم. سهمی که 6 درصد سبدم هم نیست با خودم گفتم دلیلی نداره نگهش دارم.
            و در کل:
            اینکه از جناب محمدحسین پرسیدم دلیلش این بود که کوتاه مدتی برام بررسیش کنن
            که بعد از اینکه جناب سروش گفتند که بهتره همون دتوزیع رو بفروشم منم نظرم از فروش فرابورس تغییر کرد.
            در ضمن بهتره وقتی از سبد من و مشکلات من اطلاعی ندارید من رو قضاوت نکنید.
            بالاخره وقتی پول نیاز دارم باید یه سهمی رو بفروشم. از تو هوا که نمی تونم پول بیارم. می تونم؟؟؟
            داشتم بررسی می کردم که کدوم رو بفروشم که نظر دوستان رو خواستم و راهنماییم کردن.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/12/14, 14:05.

نظر

• رامین حیاتی
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1321

صحبت های من؟؟؟ روی صفر تابلو فردا؟؟؟؟؟
              یه اصطلاح هم الان یاد گرفتم. صفر تابلو فردا
              ببخشید کدوم صحبت های من؟؟؟
              من والا نمی دونستم پایانی رو
              من همیشه به قیمت آخرین معامله نگاه میکردم.
              بله دقیقا داشتید زمان فروش رو سوال میکردید که یکی از دوستان داستان صفر تابلو فردا رو براتون توضیح دادند
              قیمت اخرین معامله زمانی مهمه که حجم خوبی همراهش باش یه سهم اگر در طول روز منفی پنج باش ده دقیقه اخر مثبت بشه قیمت فرداش باز محدوده نوسانش در همون حدود منفی دیروزه
              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

پاسخ : مس شهيدباهنر ( فباهنر )

با سلام
                خدمت دوستان
                جناب حسنی مشکل واقعی شما چی هست؟
                هدفتان از این کارها چیه؟
                بخدا این تالار جو صمیمانه دارد...هیچ کس دوست ندارد مدیون کسی باشد...
                شما را به هر مقدساتی که ایمان دارید این جو را خراب نکنید...
                شما اکثر مواقع در پستتان اشاره به تجربه بورسی تان می کنید...کدام سابقه؟کدام تجربه؟
                اینکه از وقتی شاخص 160 هزار را رد کرد بازار را حبابی دانستید!اینکه در پیک قیمت وبملت را خریدید و با زیان فروختید!اینکه فاراک را خریدید و با 10 درصد سود فروختید!
                آیا شما به اینها می گویید سابقه ؟
                رویا خانم 6 ماه می باشد که وارد این تالار شده...شما به اندازه یک دهم ایشان هم سود نکرده اید...آیا رویا خانم با تحلیل خودش سهم خریده یا با سهام معرفی شده توسط کاربران؟
                بنده خودم برای کاربرانی امثال وحید 20 در پست خصوصی راهنمایی خواستم اما هیچ وقت توصیه اکید به خرید یک سهم هم نکرده اند چرا؟چون نمی خواهند مدیون باشند...
                .................................................. .................................................. .....................................
                اینجا همه کاربران صادق هستند...و همه هم از جیک و پیک هم خبر دارند...کاربری داریم که صادقانه میگه کل سرمایه ام 6 میلیون هست کاربری دیگر 6 میلیارد...
                هیچ کس هم خودش را بالاتر از دیگرا نو باتجربه تر و باسابقه تر از دیگران نمی بیند
                .................................................. .................................................. ....................................
                از کلیه کاربران این تالار عاجزانه خواهشمندم به پستهای جناب حسنی هیچ اهمیتی ندهند و نقل قولش نکنند...بگذارید هر چی دلش بخواهد برای خودش بنویسد و بخواند

التماس دعا
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• kaman
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 143

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است
                  برعکس واسه صحبت کردن خیلی هم مشتاق به نظر میرسی، اونم از نوع متکلم وحده، مشکل شما با جواب شنیدنه.
                  خب اگه فقط میخوای خودت حرف بزنی، خودت واسه خوت حرف بزن! از اولم کسی با تو کاری نداشت خودتو انداختی وسط. دیگه چرا تیکه بیربط میندازی به دیگران که وقتی جوابت رو میدن لپات سرخ شه.
                  تو امثال تو قبل از اینکه فکر کنید حرف میزنید من جای شما بودم اول بیشتر درباره طرفم تحقیق میکردم بعد این چرت و پرتا رو میگفتم هنوز زوده تا کسی مثل آقای وحید 20 بشی پسر جان

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                    با سلام
                    خدمت دوستان
                    هدفتان از این کارها چیه؟
                    شما اکثر مواقع در پستتان اشاره به تجربه بورسی تان می کنید...کدام سابقه؟کدام تجربه؟
                    اینکه از وقتی شاخص 160 هزار را رد کرد بازار را حبابی دانستید!اینکه در پیک قیمت وبملت را خریدید و با زیان فروختید!اینکه فاراک را خریدید و با 10 درصد سود فروختید!
                    رویا خانم 6 ماه می باشد که وارد این تالار شده...شما به اندازه یک دهم ایشان هم سود نکرده اید...آیا رویا خانم با تحلیل خودش سهم خریده یا با سهام معرفی شده توسط کاربران؟
                    بنده خودم برای کاربرانی امثال وحید 20 در پست خصوصی راهنمایی خواستم اما هیچ وقت توصیه اکید به خرید یک سهم هم نکرده اند چرا؟چون نمی خواهند مدیون باشند...
                    .................................................. .................................................. .....................................
                    اینجا همه کاربران صادق هستند...و همه هم از جیک و پیک هم خبر دارند...کاربری داریم که صادقانه میگه کل سرمایه ام 6 میلیون هست کاربری دیگر 6 میلیارد...
                    .................................................. .................................................. ....................................
                    از کلیه کاربران این تالار عاجزانه خواهشمندم به پستهای جناب حسنی هیچ اهمیتی ندهند و نقل قولش نکنند...بگذارید هر چی دلش بخواهد برای خودش بنویسد و بخواند

التماس دعا
                    هزار تا لایک به جناب کریس =D>=D>=D>=D>
                    ایشون به همه هم توهین می کنن
                    اما من که حالا هیچی هیچی هیچی هم بلد نیستم.
                    ولی فقط می بینم ولساپا رو میفروشن میدن فاراک
                    دوباره فرداش فاراک و می فروشن میدن ولساپا
                    و همین قصه کلا ادامه داره
                    فک کنم از نظر ایشون همین دو تا سهم ارزنده هستن فقط
                    آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/12/14, 17:09.

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                      با سلام
                      خدمت دوستان
                      هدفتان از این کارها چیه؟

التماس دعا
                      والا منم همینو میگم، اگه صحبت های ما بی ارزشه که نقل قول ها و تیکه انداختن ها چیه. اگه تحلیل های ما درست نیست که چرا اگه در جهت منافع بعضی دوستان نباشه انقد فشار بهشون وارد میشه؟
                      بگذرید از کنارش. ولی اینکه بگیم حذف میکنیم پاسخ ها رو این دیگه دور از منطقه، تهش اینه که آدم توجه نمیکنه. کما اینکه من به صحبت های خیلی از کاربرها توجه نمیکنم.

کسی اگه بحث شخصی شنیده مطمئنا در بدو امر خودش بحث شخصی ای مطرح کرده وگرنه من یک جمله نوشتم «سهم اگه در این قیمت باز بشه فرصت فروشه» حرف بدی زدم؟ به کسی بی احترامی کردم؟ کاملا بحث مرتبط بوده در چارچوب تاپیک.
                      حالا به نظرتون مشکل از بنده است یا دیگران؟

هر کسی سود میبره در بازار نوش جونش، به من چه که خانم ایکس و آقای ایگرگ چقدر سود میبرن. من ملت خریدم ضرر کردم بیربط هست یا پیش بینی قیمت سهم باهنر؟
                      متاسفانه عادت ما هست که اگه صحبتی و یا استدلالی در چارچوب نداشته باشیم میزنیم به صحرای کربلا وگرنه به فرض همه بازار بیشتر از من سود میکنن و همگی خدایگان بورس! من حق اظهار نظر نظر در مورد سهم رو ندارم؟ یا فقط وقتی حق اظهار نظر دارم که نظرم در جهت منافع سهام داران باشه؟

اون دوست عزیز اومد گفت میخواد طرح شکایت کنه، بنده تشویقشم کردم و در حد توان راهنمایی کردم. با اینکه سهم رو ندارم، اونجا اظهار نظر خوبه چون به نفع سهام داره، اینجا ارایه نظر بده چون به ضرر سهامداره؟ اصلا منطقی پشت حرفهایی که میزنید هست؟ خودتون بیشتر فکر کنید چه کسی داره بیربط صحبت میکنه.
                      آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2019/12/14, 17:16.

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

هزار تا لایک به جناب کریس =D>=D>=D>=D>
                        ایشون به همه هم توهین می کنن
                        اما من که حالا هیچی هیچی هیچی هم بلد نیستم.
                        ولی فقط می بینم ولساپا رو میفروشه میده فاراک
                        دوباره فرداش فاراک و می فروشه میده ولساپا
                        و همین قصه کلا ادامه داره
                        فک کنم از نظر ایشون همین دو تا سهم ارزنده هستن فقط
                        ممنون بانو، همین مونده بود شما که همین امروز با مفهوم قیمت پایانی آشنا شدید اظهار نظر کارشناسی بفرمایید در مورد معاملات بنده، اشکال نداره که من پاسخ میدم؟
                        چون شما خودتون شروع فرمودید فکر میکنم اشکال نداشته باشه منم پاسخی بدم.

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

در اصل توسط ashkan.zandi پست شده است
                          اولا تو ن شما بعدشم تشریف ببرید همون تالار بورس از وقتی اومدی اینجا ادعاهای زیادی گردی همونی ک بخاطر ملت از حقوق دلاری گذاشتی
                          عمو جون کم بزن تا همیشه سرحال باشی
                          اونطور که متوجه شدم دوستان تک تک پست های من رو در اقصی نقاط فضای مجازی پیگیری میکنن که البته باعث خوشحالیه.
                          اگه صحبت ها بی ارزشه چطور هر جا ما هر چی گزاشتیم توسط عزیزان خونده شده، و نه تنها خونده شده بلکه به خاطر سپرده شده.

به نظر میاد صحبت ها بیربط و بی ارزش نیست و فقط چون مورد پسند شما واقع نمیشه باعث جبهه گیری شده وگرنه اینطوری به خاطر سپرده نمیشد.

---------------

پی نوشت: من هر عزیزی بحث شخصی کرده پاسخ شخصی دادم.
                          منطق حکم میکنه کلا مباحث چه از جانب بنده و چه از جانب دیگران اگه بی ارتباط با موضوع تاپیک هست به تاپیک دیگه ای منتقل بشه.
                          حذف مطالب عمل شایسته ای نیست.

نظر

• ali_nostro
                            ستاره‌دار (34)
                            • Feb 2017
                            • 863

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                            اولا فراگیری چند اصل در زندگی به نفع خوده ادمه.
                            اولین اصل و بزرگترینش هم این که یاد بگیریم و بفهمیم اگه گاهی اشتباهی میکنیم یا ضرری میکنیم مقصر اصلی خودمون و مسئولیت اصلی با خودمونه.

اینکه بعضی سهم ها اینطوری میشه وضعیتشون و امثال حقوقی ها ببخشید هر کثافت کاری که ممکنه توشون انجام میدن بزرگترین عاملش وجود و همراهی سهامداران حریص و طماع هستش که با کمال تاسف باید گفت نقششون در این فساد کمتر از بازیگر سهم نیست. فقط تا وقتی که سهم مثبت ۵ میخوره خوشحالن و ببخشید نیششون تا بناگوش بازه و خودشون رو علامه دهر و هیولای بورس میدونن اما ورق که برگشت، همه مقصرن الا خودشون.

بله روزی که اون صف خرید کذایی رو چیدن واسه سهم فقط من بودم که هشدار دادم، ما هم علم غیب نداشتیم از روی تابلوی معاملات کاملا مشخص بود که افزایش سرمایه بهانه سفته بازی روی سهم شده، بله اون روز خیلی جسارت میخواست گفتن اون حرف.

امروزم وقتی سمت تقاضا ۴۰ میلیون نشسته بود و سمت عرضه ۲۰ میلیون خیلی جسارت میخواست بیان فرصت فروش بودن سهم. تازه بعد اینکه معامله رقم خورد و مشخص شد حقوقی ۹۰ درصد خرید رو انجام داده معلوم شد که چی به چیه.

غذر خواهی میکنم ولی اگه سهم صف خرید شده بود امروز، الان مشغول جر دادن خودتون بودید. فریاد بخرید بخرید که از ۹۹.۹۹ درصد فعالین بورسی میتونه بلند شه، دیگه مهناز خانوم هم جای قرمه سبزی بار گزاشتن کانال زده به مردم میگه بخرید. تفاوت حرفه ای غیر حرفه ای تو تشخیص موقعیت فروش هست.

من جسارت این رو داشتم امروز بگم فرصت فروشه، حتی اگه سهم صف خرید میشد یا اگه فردا سهم صف خرید بشه بازم معاملات روزهای آینده مشخص میکنه این پیش بینی درست بوده یا نه. شما هم هر وقت جسارت این رو پیدا کردی در چنین مواقعی اظهار نظر قطعی کنی و بدنبال اون گذر زمان مشخص کنه ادعاتون درست بوده بعد بیا خودت رو در حد و اندازه این قلمداد کن که چهره حق به جانب و طلبکارانه به خودت بگیری.

شما دوست عزیز که چیزی نیستی، تو سایت های دیگه سفته بازای بزرگ امثال همین سفته بازای گروه لاستیک وقتی ما وارد تاپیک میشیم از اون یکی در تاپیک میرن، نه به خاطر اینکه ما هیکل یا سرمایه بزرگی داریم، به خاطر اینکه تا الان ۹۰ درصد پیش بینی ها و تحلیل هامون روی تابلوی معاملات درست بوده. تیکه زیاد شنیدیم و فحش زیاد خوردیم اما خداروشکر سرمون همیشه بالا بوده.
                            آقای حسنی
                            بنده یک سهم فباهنر هم ندارم که این رو مینویسم..
                            تو بنیادی و ارزشمند بودن فباهنر شکی نیست. و اگه شما شکی بهش دارید به علم بورسی خودتون شک کنید. فقط کافیه صورتهای مالی این سهم رو ورق بزنید. شارلاتان بازی که سر این سهم درومد رو کامل در جریانم
                            شستا جا موند.. و با این ترفند تونستند امروز 90 میلیارد جمع کنند..کاری که تو روال عادی میخواست انجام بشه باید سهم 100 درصد رشد میکرد تا بتونن سهم از ملت بگیرند.
                            حرفهاتون هم بسیار بی منطق بوده روی فباهنر. نمیدونم دلیلش چیه..به نظرم گاهی بعضیا به سهمی تصعصب دارند و بعضی ها دشمنی.. چطور ممکنه سهامداری که داره از روی کدال و در مسیر درست خرید و فروش کنه متهم این داستان باشه؟ تازه شما یه پله بالاتر داری میگی، میگی نقششون کمتر از بازیگر نیست؟! رو چه حسابی این حرفا رو میزنی ؟ اینکه کسی سهم با طرح های خوب ، گزارش خوب، افزایش سرمایه خوب، PE پایین میخره میشه مفسد؟ و کسی که سهم ضررده رو میخره و با رانت و سیگنال کانالها رشد میکنه میشه کاردرست بورس؟ بابا منطقت کجا رفته اخه؟ اگه ادعای بورس نداشتی نمی نوشتم ولی الان مشخص شد تو مسایل بنیادی چیزی بیشتر از EPS نمیدونی..واقعا متاسفم
                            =
                            حالا این حرف من به کنار
                            من یه سوال دارم
                            چجوری از روی صف خرید تونستید بفهمید سفته بازی توی سهم هست؟اونم وقتی سهم با این بنیادی قوی و خبرهای خوب صف خرید شده؟
                            میخوام جنس این هشدار رو درک کنم برای معاملات اینده ام.. ممنون میشم با دلیل توضیح بدی همه ما بتونیم از دانشت استفاده کنیم.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

سلام دوستان.
                              یه سوال؟
                              میزان مبلغی که توی یه روز میشه حسابم و شارژ کنم محدودیتی داره؟

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام دوستان.
                                یه سوال؟
                                میزان مبلغی که توی یه روز میشه حسابم و شارژ کنم محدودیتی داره؟
                                تازگی‌ها یک محدودیتی گذاشته‌اند که بیش از ۱۰۰ میلیون تومان در روز انگار نمی‌شود به صورت غیرحضوری (خارج از بانک) منتقل کرد. غیر از آن گمان نکنم محدودیتی وجود داشته باشد.
                                «محمد حسین» هستم.
                                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

در حال کار...
                                X