عشق بازی
Collapse
X
-
پاسخ : عشق بازی
?توییت دکتر شیخی سخنگوی کمسیون بهداشت مجلس :
جناب دکتر عین اللهی
در جریان اخذ رای اعتماد مکرراً قول داده بودید که در انتصابات کلیدی وزارت بهداشت از اعمال نظر شخصی یا محفلی پرهیز خواهید کرد
و بر اساس نظر متخصصین و دلسوزان، عناصر کلیدی را منصوب میکنید.
متاسفم که اینگونه نبود و افسوس که هزینه برخی انتخاب ها برای مردم خواهد بود.
نظر
-
سلام جناب تیدی پور اصل از شما یک سئوالی داشتم! اگه ممکنه پاسخ بهم بدین!! با تشکر
نظر
-
سئوال:
به نظر شما مدیر تالار از ماهیت کفتر باز من و شما و یکی دوتا کفتر پرون دیگه اطلاع دقیقی داره! یا نه!؟ و اگه داره! پس چرا مثل جاهای دیگه با ما برخورد جدی نمیکنه!! مثلآ ما رو مسدود نمیکنه! یا تو حبس تعلیقی و مدت دار تبعیدمون نمیکنه! آخه خود شما میدونید که ما کفتر بازها معمولا ذات کفتر دوست و عشق به کفتر خودمان را از خیلی ها پنهان نگه میداریم! اون هم بدلیل اینکه معمولآ کفتر باز ستیزی تو همه اقشار جامعه ما رواج داره و خیلی آز آدما عشق بازی و دوست داشتن کفتر رو مذموم میشمارند! جوری که ما مجبور میشویم ماهیت کفترباز خودمون رو ار خیلی از آدمها مخفی نگه داریم! دقیقآ مانند شیعیان صدر اسلام در زمان خلفای اموی که شیعیان را صب میکردند! ما هم از صب و تهمت و افترای این آدما واسه اینکه مصون بمانیم ناچاریم که ذات و روحیه عشق باز و کفتر دوست خودمان را بروز ندهیم! میگم به نظر شما یعنی ممکنه مدیر این تالار خودش یه پا کفترباز قهاری باشه! اما بروز نمیده!! و ما هم ازش خبر نداریم!؟ من حاضرم سر یک جفت طوقی هفت رنگ با شما شرط ببندم که مدیر اصلی این تالار وزین جناب آقای جمالی خودش یه پا کفترباز و کفتر پرونه! عینک ریبونی که رو چشمش گذاشته تو عکس آواتارشون که اینطور نشون میده! نظر شما چیه!! تایید میکنید حرف من رو!؟آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/10/06, 15:49.
نظر
-
بازها و کبوترها در بازار سهام
کتابی در خصوص شناسایی استراتژی تکاملی انتخابی سرمایه گذاران
نظر
-
در اصل توسط i177177 پست شده است View Postسئوال:
به نظر شما مدیر تالار از ماهیت کفتر باز من و شما و یکی دوتا کفتر پرون دیگه اطلاع دقیقی داره! یا نه!؟ و اگه داره! پس چرا مثل جاهای دیگه با ما برخورد جدی نمیکنه!! مثلآ ما رو مسدود نمیکنه! یا تو حبس تعلیقی و مدت دار تبعیدمون نمیکنه! آخه خود شما میدونید که ما کفتر بازها معمولا ذات کفتر دوست و عشق به کفتر خودمان را از خیلی ها پنهان نگه میداریم! اون هم بدلیل اینکه معمولآ کفتر باز ستیزی تو همه اقشار جامعه ما رواج داره و خیلی آز آدما عشق بازی و دوست داشتن کفتر رو مذموم میشمارند! جوری که ما مجبور میشویم ماهیت کفترباز خودمون رو ار خیلی از آدمها مخفی نگه داریم! دقیقآ مانند شیعیان صدر اسلام در زمان خلفای اموی که شیعیان را صب میکردند! ما هم از صب و تهمت و افترای این آدما واسه اینکه مصون بمانیم ناچاریم که ذات و روحیه عشق باز و کفتر دوست خودمان را بروز ندهیم! میگم به نظر شما یعنی ممکنه مدیر این تالار خودش یه پا کفترباز قهاری باشه! اما بروز نمیده!! و ما هم ازش خبر نداریم!؟ من حاضرم سر یک جفت طوقی هفت رنگ با شما شرط ببندم که مدیر اصلی این تالار وزین جناب آقای جمالی خودش یه پا کفترباز و کفتر پرونه! عینک ریبونی که رو چشمش گذاشته تو عکس آواتارشون که اینطور نشون میده! نظر شما چیه!! تایید میکنید حرف من رو!؟
از زاویه گاندو که به داستان نگاه میکنم میبینم حق با شماست
واقعا زمونه بدی شده
آدم دیگه ب چشای خودشم نمیتونه اعتماد کنه
از زاویه عشق بازی که به داستان نگاه میکنم
میگم کفتر باس طوقی باشه
طوقی باس کاکلی باشه و سرور باشه
سرو باس آتیشی باشه و کذا و هکذا
کلا تو جامعه ما به بورس بازا و کفتر بازا نگاه درستی نمیشه
باس فرهنگ سازی کرد
این کار مستلزم نگاه ب داستان از زاویه و دریچه عشقه
عشق منی @};-
نظر
-
سلام...@};-
ممنونم از شما اما این پاسخ سئوال من نشد!!:D طوقی هفت رنگ...اقای جمالی...کفتربازی... شرط بندی:D
در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Postاز زاویه گاندو که به داستان نگاه میکنم میبینم حق با شماست
واقعا زمونه بدی شده
آدم دیگه ب چشای خودشم نمیتونه اعتماد کنه
از زاویه عشق بازی که به داستان نگاه میکنم
میگم کفتر باس طوقی باشه
طوقی باس کاکلی باشه و سرور باشه
سرو باس آتیشی باشه و کذا و هکذا
کلا تو جامعه ما به بورس بازا و کفتر بازا نگاه درستی نمیشه
باس فرهنگ سازی کرد
این کار مستلزم نگاه ب داستان از زاویه و دریچه عشقه
عشق منی @};-
نظر
-
در اصل توسط i177177 پست شده است View Postسلام...@};-
ممنونم از شما اما این پاسخ سئوال من نشد!!:D طوقی هفت رنگ...اقای جمالی...کفتربازی... شرط بندی:D
داداش ماشاالله ی دونه سوال نپرسیدی
تو ی پاراگراف 66 تا سوال پرسیدی
دروغ چرا ، ولی قفلی زدم ب مولا
نتونستم هضم کنم ، با ی گاندو سرو تهش جمع کردم
ما همه مدیران سایت دوست داریم چ عشق باز چ بورس باز
چ مسدودمون کنند چ نکنند
آآی جمالی هم ی کم مشکوک میزنه با عینک ریبندش ، والا چی بگم
نظر
-
پاسخ : دماوند
دماوند که تا حالا بهم عالی نوسان داده کار به امواج X وY و Zدش ندارم اما تو این 4 اه اخیر بیش از 14 بار توش ورود و خروج پله ای کردم و بهم نوسانات متعددی داده با میانگین هر بار ورود و خروج هر مرحله 7 الی 10 درصد و روی هم رفته تو این 4 ماه 60 درصدی ازش باج سیبیل رو گرفتم:D و این بار 15 هم هستش که تو سه مرحله بهش ورود کردم! میفرمائید این با رو نگه ش دارم!! پس کرم نوسان که از کفتربازی هم اعتیاد آورتره رو چطوری درمانش کنم:D نمیدونید چه دردیه از دو جنسه شدن هم بدتره به مولا:D
در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Postدوستان دقت کنید؛ تحلیل دماوند فِیل نشده و همچنان در موج Z هستیم.
بنظر میرسه الگویی که داره شکل میگیره فلت ایرگولار هست.
حالا خوشبینانه اینه که همین فلت ایرگولار، موج Z باشه و اتمام اصلاح
بدبینانه اینکه این ایرگولار موج a از مثلث یا فلت در موج Z !
همچنان زیر نظر داریمش...
https://t.me/dehno1378
نظر
-
با افزش بیسابقه ورود روز افزون برنامه و نرم افزارهای الگوریتم توی این بازار از یک سال اخیر تا الآن برای ما راه دیگری جز نوسانگیری باقی نمونده! هر نوسانی که میگیریم حداقل پول یک جفت بزک و حداکثر پول یک جفت زاغ چنگ و چشم سفید رو به ماه میده! اما با نگهداری هیچی نصیبمون نمیشه! حتی دون کفترامون هم از نگهداری یک سهم در نمیاد! بلاخره کفترامون خرج دارن و خرج خوراک و درمان و نگهداری شون رو باید یه جوری تامین کنیم دیگه!
در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Postبهترین کار کردی
ما هم نوسان نگرفتیم عینهو سگ پشیمونیم
از پارسال که بازار ریخت ، سبدم قد سود بانکی بازدهی داشته ن بیشتر
ایکاش پارسال ماشین چینی خریده بودیم :)آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/10/07, 13:14.
نظر
نظر