در اصل توسط behnam پست شده است
View Post
**-**تاپیک صندلی داغ ویژه بابک پناهی**-**
Collapse
X
-
to continue, please follow me on my page
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postبهنام خان قانون تاپیک صندلی داغ این هست که پرسش ها قبل از حضور مهمان پرسیده بشه اما چون شمایی و خودی هستی ;)...اشکال نداره :dافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
ناهید جوووونم:*:* اون کادوهایی که برای مهمونامون از راه تبلیغات تهیه کردیم ؛آماده است؟:-)/\:-):-)/\:-):-)/\:-):-)/\:-)
بی زحمت بگو یه پته دوزی کرمون یا یک قالیچه قشقایی هم بهش اضافه کنن برای بابک خان ;;);;)to continue, please follow me on my page
نظر
-
-
تاپیک ویژه بابک پناهی
در اصل توسط آمن پست شده است View Post***و آخرین پرسش ما از جناب پناهی عزیز*****
68- یک جمله یا کلمه درباره مدیران و خود سایت بورسی بگین.
* سایت بورسی خیلی خیلی عزیز :D؟
• جناب holy عزیز؟
• جناب علیرضا جمالی عزیز؟
• سرکار خانم ناهید عزیز؟
• کاپیتان نمو عزیز؟
• سرکار خانم آمن عزیز :D؟
دکتر عزیز همیشه اسمشون که میاد یک شخصیی تو ذهنم میاد که آخره ادب و علمن ایشون و مثل درخت پرباری میمونن که از زیادی میوه همیشه افتاده هستند و واقعا به دوستی با ایشون همیشه افتخار کردم و خواهم کرد هرکجا هستند شاد و پیروز باشن
جناب جمالی عزیز که انسانی والا مقام و سخت کوش هستند که واقعا برای این سایت خیلی زحمت کشیدن و ماها همیشه مدیون ایشون هستیم و هر لحظه آرزوی سلامتی و موفقیت برای ایشون دارم
سرکار خانوم ناهید عزیز هم از دوستان بسیار خوب بنده هستند که ادب و متانتشون شهره ی عام و خاص هست از ایشون هم همینجا تشکر و قدردانی میکنم که همیشه پشتیبان فروم بودن.
کاپتان نموی دوست داشتنی هم از کاربرانی بودن که میدونم خیلی وقتا حرص خوردن یعنی ماها عصبانیون کردیم و شاید جو سایتو زدیم به هم و ایشون همیشه نسبت به بنده لطف داشتند و سعی میکردن تنبیهم نکنند ;) و دعوت به مدارا میکردند که از همینجا ازشون تشکر و قدردانی می کنم
سرکار خانوم آمن خادمی عزیز هم که خاطرشون برای بنده خیلی خیلی عزیزه و واقعا نعمتی هستند برای سایت ماشاا... پر از انرژی هستند و همیشه انرژی مثبتی به سایت میدند اسم خانوم خادمی میاد من تو ذهنم سعی و تلاش و شکست ناپذیری و انرژی مثبت میاد.برای ایشون هم آرزوی سلامتی و رسیدن به آرزوهاشون رو از خدای منان خواستارم.راستی آمن جان شما خانم خادمی رو میشناسید؟ :->
نظر
-
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postناهید جوووونم:*:* اون کادوهایی که برای مهمونامون از راه تبلیغات تهیه کردیم ؛آماده است؟:-)/\:-):-)/\:-):-)/\:-):-)/\:-)
بی زحمت بگو یه پته دوزی کرمون یا یک قالیچه قشقایی هم بهش اضافه کنن برای بابک خان ;;);;)
میگم دوس دارم هر روز بیام مصاحبه :d:d:d
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postناهید جوووونم:*:* اون کادوهایی که برای مهمونامون از راه تبلیغات تهیه کردیم ؛آماده است؟:-)/\:-):-)/\:-):-)/\:-):-)/\:-)
بی زحمت بگو یه پته دوزی کرمون یا یک قالیچه قشقایی هم بهش اضافه کنن برای بابک خان ;;);;)
جناب پناهی از شما واقعا" تشکر می کنیم و آرزوی موفقیت و سلامتی و رسیدن به تمامی آروهاتون رو داریم
حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postوااااااااااااااااااااااااااااای ی ی ی ی >:d<
میگم دوس دارم هر روز بیام مصاحبه :d:d:d
اینا رو به تعداد تهیه کردیم ...ما که دوست داریم شما هر روز توی سایت باشین و توی تاپیک صندلی داغ هم همیشه ...اما فقط یکدفعه بهتون کادو می دیم ....
امیدورام شما و تحلیل خوب و سودهای خوبتون رو توی فارکس هر روز توی سایت ببینیم :):):)to continue, please follow me on my page
نظر
-
-
برنامه امشب ما هم تموم شد و همه پرسش های از آقای پناهی پرسیده شد<:-p<:-p
ممنونم جناب آقای پناهی که با حوصله و صادقانه به پرسش های برنامه صندلی داغ جواب دادین;)
ممنونم بچه های عزیز که اومدین و ممنونم که پست زدین،تشکر کردین،سوال پرسیدن و یا فقط خوندین ..:D
اول به افتخار خودتون ....@};-@};-(*)@};-@};-
به افتخار آقای پناهی عزیز ...@};-@};-@};-@};-@};-@};-to continue, please follow me on my page
نظر
-
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Post
برنامه امشب ما هم تموم شد و همه پرسش های از آقای پناهی پرسیده شد<:-p
ممنونم جناب آقای پناهی که با حوصله و صادقانه به پرسش های برنامه صندلی داغ جواب دادین
ممنونم بچه های عزیز که اومدین و ممنونم که پست زدین،تشکر کردین،سوال پرسیدن و یا فقط خوندین :D
اول به افتخار خودتون ....@};-@};-@};-@};-@};-
به افتخار آقای پناهی عزیز ....@};-@};-@};-
آرزوی بهترین هارو براتون دارم
سربلند و پیروز باشید
خدانگهدار همگی
نظر
نظر