**+** صندلی داغ ویژه جناب محسن نظری **+**

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post
    محسن اگه پیام خصوصی 3 تا سهم بگی منم احتمالا خوابم بگیره وگرنه خواب از سرم میپره ها ااااااا:))<:-p
    احسان يه بار ديگه باز شبها خوابت نبره نصف شب اس ام اس بدي يه سهم بهت ميگم تپل 50 درصد ضرر كني:D
    تو خوابت بگيره عمرا فكر كردي چرا تا الان مجردي:p
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• Ehsan Am
      کاربر فعال
      • Feb 2011
      • 177

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
      احسان تو اول درباره تايلند و مسافرت هاي كاريت به اون ديار توضيح بده بعد ما هم در خدمتيم برادر>:d<
      راستي الان خط احسان عوض شده زده تو كار ارمنستان;)

محسن یه کاری نکن از خیر بازی اسپانیا بگذرما;)
      شما بگو تا این موقع کجا بودی ؟ با کی بودی ؟ شام کجا رفتی ؟ چی سفارش دادی ؟ چی سفارش دادن ;) ؟
      خرجت چقدر شد ؟ شنبه خرجشو از چه سهمی در میاری ؟;) برنامه فردا شبت چیه؟ to be continue.......

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

پرسش های جناب بابک 52
        ایشان کاربر ویژه بورسی هستند و می توند هر چند سوال دلشون خواست بپرسند.;;)..البته کلی هم سوال قرض کردن ...

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
        با سلام و احترام خدمت سرکار خانم آمن و مهمان صندلی داغ جناب آقای محسن نظری

نظر به اینکه جناب آقای نظری عزیز خودشون گفتند هر چند تا سوال ، من تعداد سوالهامو یه کوچولو زیاد کردم:

1) اون سهم زیر خاکیتون رو معرفی نمایید و از زیر خاک بیاریدش بیرون تا همه اعضاء سایت بورسی سود کنند

2) نظرتون درمورد وضعیت بازار تا اخر سال 91 چیه و پربازده ترین گروه رو چه گروهی پیش بینی میکنی؟

3) سه تا از بهترین و دوست داشتنی ترین شخصیت ها را در سایت بورسی نام ببرید .

4) بهترین سودو ضرری که توی بورس کردید از چه سهمی بوده و چه مبلغی بوده؟

5) آیا تا به حال تک سهم شده اید؟ روی چه سهمی ؟

6) کدوم کارگزاری رو از همه بهتر می دونید؟

7) نظر واقعی و قلبیتان راجع به سایت بورسی و مدیریتش چیه؟

8) نظرتون راجع به سهم حتاید چیه؟

9)آیا نوسانگیری را دوست دارید؟

10)به نظرتون اگر خدای نکرده جنگ بشه برای بورس چه اتفاقی میفته؟ چون همه می خوان بفروشند و همه سهمها صف فروش می شوند و خریداری هم نیست .پس یعنی همه سهمها می رن تو گره ؟ یا اینکه بورس را تعطیل می کنند؟

11)نظرتون راجع به جناب آقای وحید 20 چیه؟

12)نظرتون راجع به سرکار خانم آمن چیه؟

13)به نظر خودتان ، در اخلاقتان چه نکات منفی دارید و نکات مثبت خود را در چه چیز می بینید؟

14) نظرتون راجع به تیم پرسپولیس چیه؟

15)اگر شما ریاست سازمان بورس را بر عهده داشتید چه کارهایی انجام می دادید؟

16) شما نتیجه مذاکرات را چگونه می بینید ؟
        to continue, please follow me on my page

نظر

• Ehsan Am
          کاربر فعال
          • Feb 2011
          • 177

خب مهدي جان قربون او استيل قشنگت برم منو سربلند كردي سوالهات عاليه داداش تو جبهه خودمي:*
          1- من از نوجواني عاشق كار بودم يه جورايي عاشق اقتصاد براي همين هم به سمت سرمايه گذاري به خصوص بورس گرايش پيدا كردم
          2- خب من تو بورس 24 كار ميكنم به همين دليل با طيفي از سهامداران حقوقي و حقيقي در ارتباطم ولي خداي من شاهد است تا به حال بر اساس رانت نه خريدي انجام داده ام نه فروشي(علتش هم بحث هاي اعتقادي است كه بنده در اين زمينه دارم)
          3- يه بنده خدايي ميگفت شپديس 200 تومني معرفي كرده من و روح و خشن كپ كرديم (غديرشم نكته انحرافي بود مهدي خدا بگم چكارت نكنه)
          4- دكتر مهربان:d
          5- در يك كلام خيلي با مرام و با معرفته دل خوشي از جامعه پزشكي ندارم ولي مهربان با همه فرق ميكنه به معناي واقعي انسانه و من تا اخر عمر بهش مديونم...
          6-تلفيق تكنيكال و فادندامنتال بهترين روشه هيچ يكي از اين روش ها به تنهايي موفق نخواهند بود
          7-خير
          آمن جان من به بند 1 اعتراض دارم
          محسن خیلی از عشق عاشقی داره صحبت میکنه و باعث انحراف تایپیک شده:))
          من از همین موضوع نسبت به گرفتاری ایشون و عدم شفاف سازیشون مشکوک و نگران شدم:)):))
          آخرین ویرایش توسط Ehsan Am؛ 2012/06/14, 22:07.

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Post
            پرسش های جناب بابک 52
            ایشان کاربر ویژه بورسی هستند و می توند هر چند سوال دلشون خواست بپرسند.;;)..البته کلی هم سوال قرض کردن ...
            1-با اين وضع بازار بابك جان فعلا بايد صبر كرد زير خاكي هم تو اين بازار جواب نميده....
            2-راستش از نظر اقتصادي با توجه به پتانسيلهايي كه چه از نظر ارزي و چه از نظر رشد قيمت كالاها پيش امده بازار بايد با رشد خوبي مواجه شود البته اگر شرايط سياسي اجازه دهد
            3-راستش تمامي دوستان بورسي براي من عزيز هستند و واقعا دوستاشان دارم و افتخار ميكنم در بينشان هستم در اين زمينه نميتونم مرز بندي قائل شوم
            4-بهترين فخاس و بدترين پست بانك
            5-بله تا دلتان بخواهد انقدر تك سهم شده ام كه امار از دستم در رفته:D
            6-راستش هيچ كدام كارگزاري كه به سهامدار حقيقي بها بدهد وجود ندارد همه به فكر جيب خودشان هستند
            7-نظر قلبيم را بخواهيد از بنيان سايت با نيت مثبت و راه اندازي فرومي بدون حاشيه و دغل بازي وارد بورسي شدم و الان هم خدا رو شكر وضع سايت خيلي عالي شده است
            8-حتايد بايد منتظر تعيين و تكليف قضيه بندر رجايي باشيم ولي اگر بندر شهيد رجايي قضيش اكي بشه و بدن به حتايد يه بازدهي عالي خواهد داشت
            9-بله
            10-بورس با فشار فروش پس از چند روز تعطيل خواهد شد و سرمايه مردم بلوكه...
            11-درباره وحيد 20 از همان اول كه دربورس 24 حضور داشتند حس خوبي به ايشان داشتم و هميشه برايم قابل احترام بودند و هستند تنها در يك مورد تحت تاثير جو يك باند قرار گرفتند كه كمي ديدگاه بنده به ايشان تعديل شد...
            12-كي جرات داره امن خانم بگه بد:-s به دور از شوخي در يك كلام خانومي كه واقعا شجاعتشان را تحسين ميكنم و داراي محسنات اخلاقي والايي هستند
            13- اين را بايد دوستان بگويند
            14-يه زماني كه فوتباليستها به خاطر مردم و فوتبال بازي ميكردند عاشقش بودم ولي الان از كل فوتبال نفرت پيدا كرده ام و ببخشيد كثيفترين ورزش را فوتبال ميدانم فوتبالي كه سر تا تهش شده پول و هزار و يك كثافتكاري ديگر...
            15- اين بحث يك مقوله مفصل است كه سر فرصت مطرح كنيد پاسخ خواهم داد
            16-منفي

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

پرسش های جناب ahmad ...

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
              جناب نظری من دیروز در نمایشگاه در جلسه پرسش و پاسخ شما حضور داشتم و سوالات زیادی هم از شما پرسیدم. با این مقدمه بفرمایید :

1- در چنین اماکنی که تعدادقابل توجهی از افراد حضور می یابند و شما را بعنوان یک بیزینس من متبحر و خبره می پندارند و انواع سوالات را در خصوص این حرفه می پرسند، چه احساسی بهتون دست میده و خود را و انهایی که سوال میکنند را چگونه تصور میکنید؟

2- به درستی پاسخهایی که میدهید چقدر ایمان و اطمینان دارید؟

3- از زمانی که به این حرفه گرایش پیدا کرده ای تا امروز سود و زیانت چقدر بوده؟ سابقه کاریتون در بورس چند ساله؟

4 - اولین بار با چه مبلغی و چه سهمی خریدی و روی آن ضرر کردی یاسود؟

5- تحصیلات شما تا چه مقطع و در چه رشته ای است؟

6 - اگر فردی از شما بخواهد که در ارتباط مستقیم نسبت به چیدمان پرتفویش کمکش کنید و زمان ورود و خروجش را بموقع اطلاع دهید چه جوابی می دهید؟ و بابت این همکاری و مشاورت به چه شکلی عمل می کنید؟ می توانید در پیام خصوصی پاسخ این سوال را بدهید .

7- بنیادی و تکنیکال را کجا یاد گرفتید و به اعتقاد شما رابطه این دو علم با هم چگونه است؟ و کدامیک بر دیگری ترجیح دارد؟ اگرسهمی بلحاظ فاند وضع مطلوبی نداشته باشد ولی تکنیکال سیگنالهای خوبی را نشان دهد، ایا چنین چیزی اولا ممکن است و اگر هست ، تفسیرش چیست؟ نقاط افتراق و اشتراکشان کجاست؟

سوال زیاد دارم ولی اگه همین ها را جواب بدهید فکر کنم تا صبح باید کیبورد را بترکونی.<:-p

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

جناب نظری دوستان درست می فرمایند
                درباره گرفتاری پیش اومده هم یه توضیح مختصری بفرمایید... :d
                امن جان شما هم:">:-ss

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

امن جان شما هم:">:-ss
                  خب دیر اومدین باید جریمه بشین دیگه...
                  اون موقع می گن من پارتی بازی کردم و باید برم

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

پرسش های جناب ahmad ...
                    باعث افتخار بنده بود احمد جان ايكاش خودتان را معرفي كرده بوديد تا سعادت اشنايي پيدا ميكردم...
                    1-در چنين زمانهايي تمام توانم را جذب ميكنم كه بتوانم دانسته هايم را تمام و كمال در اختيار عزيزانم بگذارم
                    2-هميشه سعي ميكنم ان چيزي كه ميدانم را انتقال بدهم در اين بين خب هر انساني ممكن است اشتباه هم داشته باشم و بنده هم يك انسان...
                    3-خدا شكر بنده از قبل بورس به استقلال نسبي در زمينه اقتصادي رسيده ام بنده از سن 17-18 سالگي وارد بازار شده ام تا به امروز كه 25 سال سن دارم
                    4-اولين بار بنده با 400 هزار تومان وارد بازار شدم و اولين سهم خريداري شده هم غدير بود و با ضرر فروختم پس از ان دو سه سهم ديگر خريدم كه ضرر كردم پس از ان با يك مبلغ مناسبتر با رفتن به سوي يادگيري به صورت جدي وارد بازار شدم
                    5-بنده فوق ديپلم حسابداري هستم
                    6-بنده زماني كه پرتفو گرداني ميكردم يعني تا پارسال 10 به 90 كار ميكردم الان پرتفوهايم را به دليل نداشتن وقت كنار گذاشته ام....
                    7-بنده تكنيكاليست نيستم اما فاندامنتال را از همين فرومها به خصوص ايران هير و بورسيان فراگرفتم
                    تكنيكال و فاندامنتال مكمل همديگر هستند و به نظرم فردي تريدر موفقي است كه از هر دو علم در كنار هم استفاده نمايد به نظر بنده در هر حركت تكينكالي يك پيش زمينه بنيادي اتفاق ميفتد كه در برخي از موارد علم تكنيكال ميتواند ان اتفاق را زودتر تشخيص دهد

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

در ادامه تاپیک صندلی داغ جا داره از جناب بهنام تشکر ویژه داشته باشم که همیشه در تاپیک صندلی داغ به من کمک می کنند...ممنونم آقا بهنام...

چند سوال از طرف مجری برنامه ...

1-چقدر اهل مطالعه هستین و به چه نوع کتابهایی علاقه دارین ؟

2-به چه ورزشی علاقه مندین ؟

آیا خودتون هم اهل ورزش هستین ؟

3-چقدر اهل سینما و فیلم دیدن هستین ؟

به نظرتون بهترین بازیگران سینمای ایران و جهان چه کسانی هستند ؟

4-میانه شما با تفریح و مسافرت چطوره ؟
                      بهترین جای ایران که تا حالا رفتین به نظرتون کجا بوده ؟ چرا ؟

5-چه قدر اهل موسیقی هستین و به چه نوعی از موسیقی علاقه بیشتری دارین ؟

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

در ادامه تاپیک صندلی داغ جا داره از جناب بهنام تشکر ویژه داشته باشم که همیشه در تاپیک صندلی داغ به من کمک می کنند...ممنونم آقا بهنام...

چند سوال از طرف مجری برنامه ...

1-چقدر اهل مطالعه هستین و به چه نوع کتابهایی علاقه دارین ؟

2-به چه ورزشی علاقه مندین ؟

آیا خودتون هم اهل ورزش هستین ؟

3-چقدر اهل سینما و فیلم دیدن هستین ؟

به نظرتون بهترین بازیگران سینمای ایران و جهان چه کسانی هستند ؟

4-میانه شما با تفریح و مسافرت چطوره ؟
                        بهترین جای ایران که تا حالا رفتین به نظرتون کجا بوده ؟ چرا ؟

5-چه قدر اهل موسیقی هستین و به چه نوعی از موسیقی علاقه بیشتری دارین ؟
                        به به خانم مرجي...:d
                        1-يك زماني اصلي ترين فعاليتم مطالعه بود دوران دبيرستانو ميگم الان كمتر وقت ميكنم مطالعه كنم عاشق كتابهاي با مضوعات سياسي و يا رمان هاي تاريخي هستم
                        2- يك زماني بدنسازي كار ميكردم و الان هم عاشق بندسازي هستم ولي به دليل يك مشكلي كه براي دستم پيش اومد نتونستم ادامه بدم به كشتي هم خيلي علاقه داشتم كه هيچ وقت دنبالش نرفتم...
                        3-خيلي يكي از عمده تفريحاتم فيلم ديدنه البته بيشتر عاشق فيلمهاي كلاسيك و يا معنا گرا هستم
                        در بين بازيگران ايراني راستش زياد به فيلمهاي ايراني علاقه اي ندارم و تعداد كمي از فيلمهاي ايراني رو ديدم ولي تو فيلمهاي خارجي اگر نگين فسيلي الن دلون:d
                        4- ارزوم و سرانجام كارم بعد از 3-4 سال ديگه كه بازنشست شدم تقسيم نصف عمرم با مسافرته يكي از مهمترين علايق من كه متاسفانه مدتي نتوانستم به دليل مشغله كاري يك مسافرت درست و حسابي بروم (در كل ايرانگردي و جهانگردي رو خيلي دوست دارم)
                        5- در موسيقي از موسيقي سنتي خوشم مياد يادمه يه زماني ميخواستم برم كلاس تار:d ولي در كل بيشتر اهنگهاي پاپ رو ميپسندم و گوش ميكنم...

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

چند پرسش از تکنیکالیست خوب سایت بورسی
                          جناب شاهین محلوجی...

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                          با سلام به دوستان و مهمان صندلی داغ آقای محسن نظری
                          یه چندتا سئوال داشتم؟
                          1- از چه زمان با بورس آشنا و وارد بورس شدید؟
                          2-اگر به قبل برمیگشتید بازم حاضر بودید در بورس سرمایه گذاری کنید چرا؟
                          3-بیشتر به تکنیکال اعتقاد دارید یا فاندامنتال یا راندامنتال یا حسامنتال!؟
                          4--به عنوان یک تحلیلگر نقاط قوت و ضعف تحلیل بنیادی رو بفرمایید؟
                          5- بهترین سهم و بدترین سهم بنظر شما کدامیک هستن و چقدر پول داشته باشید راضی می شید دیگه توی بورس نباشین ؟؟
                          6-چند % احتمال میدید مذاکرات پیش رو در خرداد + باشه و بنظر شما آینده ما ایرانیـــــــــــــــــان چه میشود؟؟
                          7-به عنوان یک سرمایه گذار چه مبلغ از سرمایه اصلیتون وارد بورس کردید چرا؟
                          8- آیا دکتر(مهربان) زیباست؟

مخلصیم......

نظر

• شاهین محلوجی
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 2050

جناب شاهین محلوجی...
                            سلام یعنی من این شکلیم خانم خادمی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
                            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                              سلام یعنی من این شکلیم خانم خادمی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :d
                              بچه ها شما شاهد باشین :D:D من همچین حرفی زدم؟!!!!
                              همین طوری شکلکا رو می ذارم :)):)):">:">:-? :d

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

جناب شاهین محلوجی...
                                سلام بر شاهين عزيزم
                                1-زمان اشنايي بنده سال 83 بود
                                2-بله به خاطر علاقه اي كه به اين بازار دارم بازار الان را نگاه نكنيد يك زمان بورس عالي بود در روندهاي منفي هم ميشد مانور داد و گين گرفت...
                                3-بنده به تلفيقي از تكنيكال و فاندامنتال به عنوان روش برگزيده اعتقاد نه بلكه ايمان دارم
                                4-بنده در تحليل بنيادي اگر به درستي انجام شود و در شرايط درست نه در بازار سياسي ما انجام بگيرد نقطعه ضعفي نخواهد داشت
                                5-ببينيد شرايط و پارامترهايي كه در هر لحظه ايجاد ميشوند يك سهم را ممكن است به پربازده ترين سهم تبديل نمايد و ممكن است يك سهم را به بدترين شكل با افت قيمتي مواجه سازد بنده انقدري كه بتوان يك استقلال كامل مالي يعني اينكه تا اخر عمر بدون دغدغه زندگي متوسطي داشته باشم راضي خواهم بود كه شكر خدا در ميانه راه رسيدن به ارزوي خود هستم
                                6-بنده انتظار توافق مثبت ندارم ببينيد دو طرف بر سر فلسفه وجودي يكديگر مشكل دارند به قول تحليلگر سياسي ميگفت مطمئن باشيد مسئله هسته اي حل شود حقوق بشر به ميان خواهد امد اين نشستها هم كه ميبينيد بيشتر به دليل شرايط سياسي و اقتصادي دو طرف ميباشد كه نياز به خريدن زمان براي گذار از بحرانهاي داخلي و خارجي فعلي را دارند
                                7- انقدر كه يه رزيدنت قلب دنبالشه (من خدايي تو اين قضيه موندم اخه چرا:(()

نظر

در حال کار...
                                X