گفته میشه قثابت بزودی نمادش برای تعدیل بسته میشه
البته این فعلا در حد شایعست ولی امیدوارم اگه قراره بسته بشه بعد از بازگشایی قشرین بسته بشه
گفته میشه قثابت بزودی نمادش برای تعدیل بسته میشه
البته این فعلا در حد شایعست ولی امیدوارم اگه قراره بسته بشه بعد از بازگشایی قشرین بسته بشه
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
دوستان با اين نامه شفاف سازي که کرده ، گفته 5 تا 10 درصد کسر ميشه ، فکر کنم تعديل منفي داده توي اين مدت
البته انتظار چنداني توي اين ماه ها نبايد داشت ، چرا که قيمت شکر فعلا پايين هست و جذب چغندقند هم داره انجام ميشه
قثابت در شفاف سازی خود در کدال کسر حداقل 5 تا 10 درصد سود سال مالی جاری را قطعی دانسته است.
همه قند ها تعدیل مثبت میدهند ولی قثابت....
البته به نوعی لیدر گروه قندیست اما از نظر بنیادی قابل مقایسه با سهم هایی مانند قلرست قهکمت قپیرا قمرو قشکر قشهد ..... نیست
قثابت سال قبل هم سودش غیر عملیاتی بود و امسال هم که....
البته به نظر من نه تنها تعدیل منفی ندارد بلکه با توجه به اینکه انتطار میره قیمت فروش بالا بره تعدیل مثبت هم خواهد داشت ولی در مقایسه با سهم هایی که نام بردم در سال قبل و هم امسال ضعیف تر بوده
سرمایه قثابت و شناور ان از همه بیشتره
برای بلند مدت کسانی که دارند نگرانی نداره ولی در کوتاه مدت امیدوارم با توجه به اینکه بازار این پی بر ای را با انتطار تعدیل مثبت و افزایش سود قابل توجه به سهم داده دچار مشکل نشه که در بقیه قندی ها هم اثر میزاره....
البته امروز فدک خریدار بوده و اگر حمایت کنه مشکلی پیش نمیاد و از طرفی قیمت جهانی شکر هم به صورت کم سابقه ای امروز رشد داشته (تا این لحظه 4.7درصد) و همچنین از مرز 530 که سقف تاریخش بود امروز عبور کرده و امیدوارم کام دوستان قندی همچنان شیرین بمونه.
در قندی ها اگر بینشون تفاوت های بنیادی و تعدیلات با هم زیاد بشه میتونن در میان مدت راهشون از هم جدا بشه یا حداقل تاثیر گذاریشون کمتر بشه
خودم در حال حاضر قندی دارم (قشکر)و امیدوارم همچنان رشد کنن ولی تصمیم گیری در خصوص کوتاه مدت برای کسانی که به قصد نوسان وارد شدن با جو گروه هست.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
حالا اون خط اخر رو هم نمینوشتن تو شفاف سازی بد نبودحالا با 9 ریال کم شدن از سودی که هنوز تو پیش بینیه وخیلی بیشتر از اینا باید سود بسازه چیزی نیست که
![]()
مگه قند اصفهان 6 ماهه زیان ساخته چیزی شده !!!!!!!!!!!!!! پیش بینی اخرش مهمه . البته بنده این سهم رو ندارم.
جو کلی گروه مثبته![]()
eiman, rezi, آریو, بابي چارلتون, رویش
وبعدشم شکر جهانی 5 درصد مثبت خورده یه 5 درصد دیگه مثبت بخوره با 10 درصد تعدیل منفی قثابت یر به یر میشه
http://www.bloomberg.com/markets/commodities/futures/
ظاهرا" با شروع دور سوم صعود قندی ها بعضی ها جا موندن و بهترین کار، اعلام مضحک گزارش سوگرایانه قثابته تا با توجه به شناوری فوق العاده سهم یک سری خواص رانت خوارو رو سوار کنن ، اونا کسایی بودن که تو حوالی قیمتی 530 خالی کردن و دوست داشتن تو440 دوباره جمع کنن که جا موندن ! هشیار باشید.
به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
اصلا تو این گروه صحبت از تعدیل های 100 درصدیه این یکی هم نمیتونه بر خلاف شرکت های دیگه عملکردی متفاوت داشته باشه تو بحث فروش و این حرفا
شکر شاهرود که تو شفاف سازیش قیمت فروش رو 1200 تومن اعلام کرده که فک کنم بقیه 1100 اعلام کردن . هر 100 تومنی که بالاتر بفروشن سودهای نجومی نصیب شرکت میکنه.
مثلا همین قشکر رو حساب کنیم 10 هزار تن شکر رو 100 تومن گرون تر بفروشه میشه 1 میلیارد تومن بعد سهمی 35 تومن به سودش اضافه میشه.
همه چی بستگی به قیمت فروش داره جهانی شکر هم که دمش گرم امروز ترکوند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)