کخاک با پیشبینی 160 تومانی که تا اخر سال هم قابل افزایش هست پی بر ای 4.7 دارد!
صنايع خاك چيني ايران ( كخاك )
Collapse
X
-
در اقتصاد اصطلاحی وجود دارد به نام "تقاضای پنهان"؛ بدین معنا که بسیاری از اوقات،متقاضی از نیاز خود آگاه نیست اما با عرضه محصولی خاص متوجه نیاز خود به آن می گردد. گمان می کنم برای تحلیل های آقای وحید 20 ، تقاضای پنهان با صف خرید پر تعداد وجود دارد.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postدر اقتصاد اصطلاحی وجود دارد به نام "تقاضای پنهان"؛ بدین معنا که بسیاری از اوقات،متقاضی از نیاز خود آگاه نیست اما با عرضه محصولی خاص متوجه نیاز خود به آن می گردد. گمان می کنم برای تحلیل های آقای وحید 20 ، تقاضای پنهان با صف خرید پر تعداد وجود دارد و من هم اول خط.
ولی من خودم رو در حدی نمیدونم که بخوام راهنمای دوستان باشم
تا کنون هم در این سایت تاپیکی ایجاد نکردم و این تاپیک هم توسط مدیریت ایجاد شدهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postفکر میکنم مشکل کخاک این باشه که سهامدار عمده تمایل چندانی به رشد نداره
وگرنه سهمی با این شرایط بنیادی خوب که انتظار میره مجدد افزایش سود داشته باشه پی بر ای زیر 5 براش کمه!
اما این دلیل نمیشه بی منطق هم عرضه کنه
صبا در قیمتهای بالای 780 با عرضه سنگین روبرو میشه
البته بازی صبا کلا بازی خاصی محسوب میشه
مثلا کفرا را با خگستر مقایسه کنید
دو بازی کاملا متفاوت
در مورد کخاک به وقتش سهم بالا میره
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postصبا در برخی سهمها اجازه رشد را نمیده
اما این دلیل نمیشه بی منطق هم عرضه کنه
صبا در قیمتهای بالای 780 با عرضه سنگین روبرو میشه
البته بازی صبا کلا بازی خاصی محسوب میشه
مثلا کفرا را با خگستر مقایسه کنید
دو بازی کاملا متفاوت
در مورد کخاک به وقتش سهم بالا میره
کخاک در مواقع منفی بازار هم افت چندانی نداره و از این لحاظ هم ریسکش کمهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
باربد جان قضیه کفرا با کخاک یکم متفاوته، از اونجایی که صدر میخواد کفرا رو بفروشه (در بلند مدت) نمی گذاره قیمت سهم خیلی بالا بره چون اونوقت برای بلوکش خریدار پیدا نمیشه و اصولا سعی دارند شبیه سرامیک البرز قیمت مناسب بدهند که با رقابت بره بالا
اما خاک چینی در پورتفوی بلندمدت صدر قرار داره و تصمیمی بر فروش نداره. صبا هم در سهم هایی که شرکت های هلدینگ های شستا سهامدار عمده هستند خیلی روی سهم بازی در نمیاره مگه این که از طرف خود شستا صحبتی بشه. در کل حساسیت روی رشد کخاک اونقدرا زیاد نیست. با توجه به این که شرکت واقعا داره خوب کار می کنه و طرح های توسعه هم در دست دارند که در حال برسیه فعلا البتهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postباربد جان قضیه کفرا با کخاک یکم متفاوته، از اونجایی که صدر میخواد کفرا رو بفروشه (در بلند مدت) نمی گذاره قیمت سهم خیلی بالا بره چون اونوقت برای بلوکش خریدار پیدا نمیشه و اصولا سعی دارند شبیه سرامیک البرز قیمت مناسب بدهند که با رقابت بره بالا
اما خاک چینی در پورتفوی بلندمدت صدر قرار داره و تصمیمی بر فروش نداره. صبا هم در سهم هایی که شرکت های هلدینگ های شستا سهامدار عمده هستند خیلی روی سهم بازی در نمیاره مگه این که از طرف خود شستا صحبتی بشه. در کل حساسیت روی رشد کخاک اونقدرا زیاد نیست. با توجه به این که شرکت واقعا داره خوب کار می کنه و طرح های توسعه هم در دست دارند که در حال برسیه فعلا البته
من کفرا را با کخاک مقایسه نکردم
بلکه تفاوت بازی را با خگستر گفتم
کخاک از بنیاد قوی بر خورداره
و سهم با بنیادی قوی نباید سریع رشد کنه
این اصلا از دید من برای سهم خوب نیست
سهم بنیادی سهامدار میخواد
نه سهامباز
صبا هم فروشنده نیست
اما فعال برای بالا بردن هم نیست
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postباربد جان قضیه کفرا با کخاک یکم متفاوته، از اونجایی که صدر میخواد کفرا رو بفروشه (در بلند مدت) نمی گذاره قیمت سهم خیلی بالا بره چون اونوقت برای بلوکش خریدار پیدا نمیشه و اصولا سعی دارند شبیه سرامیک البرز قیمت مناسب بدهند که با رقابت بره بالا
اما خاک چینی در پورتفوی بلندمدت صدر قرار داره و تصمیمی بر فروش نداره. صبا هم در سهم هایی که شرکت های هلدینگ های شستا سهامدار عمده هستند خیلی روی سهم بازی در نمیاره مگه این که از طرف خود شستا صحبتی بشه. در کل حساسیت روی رشد کخاک اونقدرا زیاد نیست. با توجه به این که شرکت واقعا داره خوب کار می کنه و طرح های توسعه هم در دست دارند که در حال برسیه فعلا البته
ایشون چیزایی در این باره میدونن که خیلیا نمیدونن;)
یادمه دو هفته پیش بود که صحبت از گزارش مناسب کخاک میکردی یاسر جان
در ضمن از بابت بوجود اومدن این تاپیک هم خیلی خوشحالم چون شکر خدا میتونیم نظرات وحید رو یکجا داشته باشیموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postدر مورد این سهم و در کل سیاستهای شستا میبایست رو حرفای یاسر خیلی حساب بازکنیم
در ضمن از بابت بوجود اومدن این تاپیک هم خیلی خوشحالم چون شکر خدا میتونیم نظرات وحید رو یکجا داشته باشیم
البته اینجا فقط تاپیک کخاکه و همچنان تمایلی به داشتن تاپیک ندارم.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postدر مورد این سهم و در کل سیاستهای شستا میبایست رو حرفای یاسر خیلی حساب بازکنیم
در ضمن از بابت بوجود اومدن این تاپیک هم خیلی خوشحالم چون شکر خدا میتونیم نظرات وحید رو یکجا داشته باشیم
اما هر کاری برای دوستان از دستم بربیاد دریغ نمی کنمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر