من كه ميگم يكي از اين شيشه ايها زير خاكيه حالا يا كقزوي يا كهمدا يا كگاز يا كرازي ....من خودم كهمدا رو بيشتر مد نظر دارم
من كه ميگم يكي از اين شيشه ايها زير خاكيه حالا يا كقزوي يا كهمدا يا كگاز يا كرازي ....من خودم كهمدا رو بيشتر مد نظر دارم
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
کگاز هم خوبه ما یه دوره ای تو 100 تومان خریدیم بعد ماه بعدش رفت مجمع 30تومان سود داد حدود 100 تومن باز شد چند ماه معطل کرد تا عید 280 رو دید عجب سهمی بود ولی بین سهامدارهای عمده ارث و میراثی بود اختلاف افتاد سهم افت کرد یه شایعه در مورد زمین کگاز می گفتند برای طر ح توسعه بود یا تغییر کاربری خوبه روش کار بشه شیشه ایها مثل قندیها تو یه مقاطعی خوب می روند بالا
سلام دوست عزیز با اجازه نظرم رو در مورد این سهم میگم و اطلاعاتی که دوستان عزیز به ما داده اند....
دقیقا میشه این نتیجه رو گرفت که بنیادی ترین سهم این گروه شیشه همدانه به چند دلیل:
1-وضعیت تولید و فروش در چند سال گذشته
2-روند سود آوری در چند سال گذشته
3-قیمت با ثبات سهم در دوره های گذشته
*****و از همه مهم تر : شرکت در سال مالی جاری برنامه یک افزایش سرمایه 100% رو داره که احتمالا از محل سود مجمع سال مالی منتهی به 31.3.90 خواهد بود و قرار بر این خواهد بود که بعد از افزایش سرمایه یعنی با سرمایه 192 میلیارد ریالی eps سهم کاهش چندانی نداشته باشه و رقمی در حدود 35-40 تومان باشه که خب نکته بسیار مثبتی است...
****شرکت زمان توقف تولید کوره در دست تعمیر رو کمی زیاد دیده و قطعا زودتر د ر مدار تولید قرار خواهد گرفت...
اما خب من خودم این سهم رو به 3دلیل نخریدم....
1-p/e نسبتا بالای سهم با سود کنونی
2-سهامدار عمدش<سرمایه گذاری سامان> که در عین حال که یکی از بهترین و با پشتوانه ترین سهامداران عمده بازار است اما ممکن است نگذارد سهم از محدوده قیمتی مجاز خارج شود<کلا به خطوط قرمز علاقه خاصی داره>
3-نوع صنعت این شرکت و انرژی بودنش و به گفته بچه های 2-3 تا شرکت شیشه ای در اصفهان دولت 1 قرون هم یارانه بهشون نداده...و این کمی ریسک رو بالا میبره....
اما در مجموع شرکت خوبیه و احتمالا در یک بازه 9 ماهه بالای 40-50% به سهامدارانش و نه سهامبازانش بدهد....
یا حق..
یکی از بهترین موج شمار هایی که سراغ دارم جناب لرد ارشیاست
نظر ایشون در مورد کهمدا اینه :
http://up3.iranblog.com/images/8ssicblbxch1ba7sx7o.jpg
باید منتظر موج 5 باشیم
محمود شریعتم که همه میشناسیم :
نظر ایشون هم اینه:
"اخیرا خبرهای خوبی درباره شرکت شیشه همدان بین سهامداران در حال رد و بدل شدن است و چند روزیست که بازار گردان هم دارد. حال ببینیم نمودار سهم چه حرفی برای گفتن دارد.
در نمودار خام(بدون تعدیل) هفتگی قیمت سهام شیشه همدان الگوی مثلث متقارن تشکیل شده است که در صورت تایید آن (عبور موفقیت آمیز از ضلع بالایی) اهداف بالایی در سر می پروراند.
در روز های آتی در صورت تایید الگو، به بررسی اهداف احتمالی و مقاومت ها خواهم پرداخت."
http://rahnamayanebourse.blogfa.com/post-77.aspx
ویرایش توسط (حجت) : 2011/10/05 در ساعت 23:15
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت شيشه همدان با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد. مديريت بازار
اینم آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
http://www.codal.ir/Reports/Assembly...nYITPqqg%3d%3d
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
eps, kh25, اسطوره, بابي چارلتون, حامد24
بازگشایی مناسب کهمدا و رشد 6% قیمتش نشان از آغاز حرکت داره
منتظر رشد این سهم در آینده میمانیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)