BOURSY
سایه تون کم نشه
![]()
BOURSY
سایه تون کم نشه
![]()
درود
امروز صبح پستی در تاپیکی که خودم حدود شش هفته پیش ایجاد کرده بودم، یعنی تاپیک گروه انبوه سازی، ارسال کردم، عصری که اومدم بهش سر بزنم، دیدم وجود نداره! با اندکی جستجو متوجه شدم عنوانش عوض شده
طبعا ناراحت شدم ازین مداخله، چون عنوان نامتناسبی نداشت که لزومی به تغییرش بیافته
اما وقتی تاپیک رو ورق زدم متوجه شدم که این فقط عنوانش نبوده که تغییر کرده، بلکه پستهایی هم به ابتداش اضافه شده و نتیجتا شروع کننده تاپیک تغییر کرده
با وارسی بیشتر پستها به این نتیجه رسیدم که تمامی پستهای افزوده شده از تاپیک سهم ثجنوب به تاپیک گروه انبوه سازی افزوده شدن
خواستم بپرسم دلیل این کار چه بوده؟!
چرا باید تاپیک ثجنوب حذف بشه و پستهاش به تاپیک گروه افزوده بشن؟ چرا باید ایجاد کننده تاپیک تغییر کنه و از قضا یکی از مدیران سایت ایجاد کننده تاپیک بشه؟ دارم فکر میکنم ازین تغییر چه حاصل میشده؟
چیزی که ذهنم رو قلقک میده دو سناریوی ناپسنده، عناد با صاحب این آیدی؛ و یا بهره برداری شخصی ازین تغییر!
خواهشمندم شفاف سازی کنید
ویرایش توسط Dexterous : 2023/10/22 در ساعت 19:28
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
درود بر مدیریت محترم سایت بورسی
ضمن عرض ادب و خسته نباشید درخواستی داشتم مبنی بر اینکه در تغییر نام کاربران سخت گیری بیشتری شود.
در بین کاربران افرادی هستند که با پست های تخریبی یا توهین آمیز مدام در حال اذیت سایر کاربران هستند و کاربران تقریبا نام این افراد رو بخاطر می سپارند ولی مشاهده شده این کاربران با تغییر نام های چندین باره، با آیدی جدید دوباره همان رویه قبل رو از سر میگیرند لذا پیشنهاد میکنم برای کاربرانی که تقاضای تغییر نام دارند سخت گیری بیشتری شود و حدالمقدور سوابق اونها بررسی شود و به سادگی تغییر نام انجام نگردد.
ممنونم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
با درود و عرض ادب و احترام خدمت دوست گرانقدر و همراه قدیمی جناب orumbourse
تفاوت نظرات امری بدیهیست و تضارب آراء فلسفهٔ تاسیس و تداوم چنین فضاییست. البته شکل و شیوهٔ مخالفت با آراء سایرین، قواعد و هنجارهایی دارد که سعی شده در قوانین سایت گنجانده شود. در صورتی که فعالیت یک یا چند تن از کاربران را مغایر با این هنجارها میشمارید موضوع را با ذکر مصادیق در همین تاپیک یا در پیام خصوصی به مدیران اطلاع دهید. در صورتی که تشخیص شما تایید گردد با کاربر مذکور برخورد خواهد شد.
علاوه بر این همواره میتوانید از گزینهٔ در چشم پوشی قرار دادن کاربرانی که محتوای فعالیتشان را ناپسند میشمارید، استفاده کنید. با تغییر نام کاربری، کاربران مذکور از لیست چشم پوشی شما خارج نخواهند شد.
امیدوارم همچون گذشته از مطالب مفید شما بهره مند باشیم
دوست عزیز جناب آقای/سرکار خانم ملا ابرام با توجه به اطلاعات ثبت نامی شما, ضمن تبریک روز تولدتون , براتون آرزوی سلامتی و شادکامی و سالهایی پر از خوشی و موفقیت داریم. به امید اینکه شاهد حضور فعالتر شما درسایت بورسی باشیم. شاد باشید
چاکریم
قربون مرام و معرفتت
ما خودمون هم نمیدونیم تولدمون کی هست
اینم واسه اینکه نگید ملا بی معرفت کیک وشیرینی نداد
سلام
باز چرا سایت خراب شده
هی از نام کاربری خارج میشه خودش
هی باز باید پسورد زد
باز خارج شد
اینطوری نبود که
باز چی شد
لطفا درستش کنید
مرسی
درود
آیدی من چرا مسدود شده ؟!
لطفا در تصمیم گیری های خود صرفا به مطالب اینجا اکتفا نکنید
درود
نتم مشکلی ندارد اما همان طور که کاربر طوفان هم اشاره کردند من با مشکلات زیر درگیرم :
ورود فیک
عدم کارکرد آپلود سنتر اگر از جای دیگه هم آپلود بشه در نمایش تصویر بعضی از دوستان مشکل دارند
خروج خود بخودی از سایت
عدم ارسال هر پستی حتی متن
ممنون از لطف و زحمات جنابعالی و سایر مدیران
لطفا در تصمیم گیری های خود صرفا به مطالب اینجا اکتفا نکنید
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)