click to register
صفحه 157 از 157 نخست ... 57107147154155156157
نمایش نتایج: از 1,561 به 1,568 از 1568

موضوع: شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

عضو فعال
    تشکر شده 1,910 بار در 445 ارسال

پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

سلام، وقت بخیر.

پیامی در تاپیک «تکنیکال بهرام و رفقا» ارسال کرده بودم که پاک شد و مدیریت تذکر دادند باید در اینجا مطرح کنم. البته دیدم در این فاصله بهرام خان (بهرام نامدار) هم مسدود شده که دلیلش رو نمی‌دونم. خلاصۀ مطلب این بود که ایشون گلایه داشت که برخی‌ - به واسطۀ کل‌کل‌های قدیمی از زمان تالار بورس - با نام‌های جعلی می‌آن و حرکت‌هایی می‌کنن. منم گفتم می‌تونید به مدیریت بگید تا IPها چک بشن و مولتی-یوزرها بَن. و البته تعجب خودم رو هم از این مسئله که چه‌طور می‌شه یکی بیاد نام کاربری دیگری رو انتخاب کنه، تاپیکی هم درست با همون عنوان بزنه (یعنی دو تاپیک هم‌نام در صفحۀ اول انجمن) ولی مدیریت کاری بهش نداشته باشه بیان کردم.

خلاصۀ مطلب اینه که تاپیک اصلی بهرام خان که بَن شده (و الان همون فرد جعلی داره به جاش پُست می‌زنه) اینه که در تاریخ 1399/08/16 افتتاح شده:

https://forums.boursy.com/showthread.php?t=4340

و تاپیک جعلی که سه سال دیرتر استارت زده شده (1402/10/22) این:

https://forums.boursy.com/showthread.php?t=4763

همچنین آیدی اصلی ایشون اینه:

https://forums.boursy.com/member.php?u=18313

و تعدادی از آیدی‌های جعلی یا هم‌نام ایشون که بر حسب اتفاق تاریخ ثبت‌نام همگی در انجمن یکی‌ست (!) و همون‌طور که می‌بینید شمارۀ ثبت‌نامی هم سریالی پشت‌ سرهم ردیف شده و باز بر حسب اتفاق همگی در جدل با ایشون بودن، این:

https://forums.boursy.com/member.php?u=18159
    https://forums.boursy.com/member.php?u=18160
    https://forums.boursy.com/member.php?u=18162
    https://forums.boursy.com/member.php?u=18163
    https://forums.boursy.com/member.php?u=18133

- البته در همون تاپیکی که پُست بنده پاک شده بود نوشته بودم که خود بهرام خان رو هم مقصر می‌دونم، چون این مسائل رو خودش باید زودتر از این‌ها مطرح می‌کرد تا جلوی این مشکلات گرفته بشه. به هر حال، امیدوارم داستان ختم به خیر بشه و ایشون سریع‌تر برگرده. با تشکر
    ویرایش توسط Bourse-Plan : 2024/10/04 در ساعت 09:27

مدیر سایت
    تشکر شده 1,217 بار در 194 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Bourse-Plan نمایش پست ها
    ...
    درود
    البته روال این نیست که راجع به دلیل مسدود شدن کاربران توضیح بدیم اما دلیل مسدودی کاربر بهرام نامدار (به قول شما «اصل») رو میتونین در دو پست بالاتر در همین تاپیک مشاهده کنید.
    در مورد چند حساب کاربری ای که لیست فرمودین، مشخص نیست که خواسته شما چه هست؟ مسدودشون کنیم؟ چرا؟ چون شما فکر میکنین حساب کاربری جعلی هستن؟ چه رو جعل کردن؟ مستندتون برا این تشخیص چه هست؟
    اگر حجت و استدلال اینست که حسابهای فوق در چند روز پایانی شهریور ۹۹ و ابتدای مهر ۹۹ ساخته شدند پس متعلق به یک نفرند! که درین صورت تخمین میزنم بالغ بر ۲۰۰ حساب کاربری دیگر هم بایست مسدود شوند
    اگر استدلال تشابه اسمی و استفاده از لفظ «بهرام» در نام کاربریست، و نهایتا خواسته اینست که چیزی شبیه تیک آبی توییتر به کاربران بدهیم، مقدور نیست (واضح است چون اینجا برای ثبت نام احراز هویت نداریم). نکته شایان ذکر هم البته درین مورد این است که حساب بهرام خان. (که بیش از دو سال است فعال نیست و با این حال عجیب است که در لیست شما حاضر است) و نیز حساب کاربری بهرام خان خانان هر دو زودتر از حساب کاربری بهرام نامدار در این سایت ثبت نام کرده اند،
    یعنی اگر هم قرار میبود جلوی نامهای کاربری مشابه را بگیریم (و مثلا استفاده از لفظ بهرام را محدود کنیم (چرا باید چنین کنیم راستی؟؟!)) میبایست جلوی ثبت نام کاربر سوم را میگرفتیم.
    و نهایتا اگر خواسته تشخیص مولتیپل لوگین به صورت سیستمی توسط نرم افزار سایت است (مثلا بر اساس آی پی)، سیستم سایت تشخیص شما را تایید نمیکند.

در مورد ایجاد تاپیک مشابه هم، ایراد از فونت فارسیست که هم ی دارد و هم ي و در واژه تکنیکال/تکنيکال هر دو به یک شکل ظاهر میشوند. در هر صورت ایجاد تاپیک شخصی جدید خلاف قوانین سایت نیست.

3. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید BOURSY از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط BOURSY نمایش پست ها
    اگر حجت و استدلال اینست که حسابهای فوق در چند روز پایانی شهریور ۹۹ و ابتدای مهر ۹۹ ساخته شدند پس متعلق به یک نفرند! که درین صورت تخمین میزنم بالغ بر ۲۰۰ حساب کاربری دیگر هم بایست مسدود شوند
    ممنون از پاسخ‌گویی‌تون. پافشاری بیش از حد بنده، جایز نیست. صرفاً در مورد این قسمت که فرمودید، کاربران فوق چنین خصیصه‌ای ندارند. بلکه:

1. تقریباً همگی (چهار اکانت از پنج اکانت) درست در تاریخ سه مهر 99 ثبت‌نام کردند.
    2. همگی درست پشت‌سرهم (سریال نامبر یوزرها قابل بررسی‌ست) ثبت‌نام کردند.
    3. همگی یا نام «بهرام» رو یدک می‌کشند، یا آواتار، امضا، فونت و نوع نوشته‌شان دقیقاً در یک حال و هواست.
    4. همگی در تاپیک بهرام خان به بحث و جدل یکسان و مشابه می‌پردازند.
    همچنین، بهتر از من می‌دونید که vBulletin راه‌های مختلفی رو برای شناسایی مولتی-یوزرها تعبیه کرده.

اما عجیب‌ترین بخش ماجرا اینه که به نظر شما وجود دو تاپیک از سوی دو نفر با نام «بهرام» در یک انجمن (هر دو با عنوان «تکنیکال بهرام و رفقا») عادی‌ست و صرفاً مشکل رو در ی/ي می‌بینید و نه نفس ماجرا!! و اینکه می‌فرمایید چه چیز جعل شده، خب، به نظر خیلی واضحه، هویت یک فرد و غیر از اون عنوان تاپیکش (به فاصلۀ سه سالۀ ایجاد دو تاپیک مذکور، پیش‌تر اشاره شد). بخشی از ماجرا هم به تعطیلی «تالار بورس» در اواخر تابستان 99 برمی‌گرده و نقل‌مکان کاربران اون انجمن به اینجا و البته پیش‌دستی برخی کاربرها برای شیطنت... به هر حال، صلاح هر انجمنی رو مدیران اون انجمن تشخیص می‌دن. مجدد بابت وقتی که گرفتم پوزش می‌طلبم. صرفاً چیزی که از نظر بنده غیرعادی بود رو عرض کردم و مشخص گردید مسئلۀ مورد اشاره، از اساس به اعتقاد مدیریت انجمن «غیر عادی» نیست.

با تشکر

5. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Bourse-Plan از ایشان تشکر کرده است:

مدیر سایت

چیزی که برای من عجیب هست اصرار شما بر داوری خودتون و ژست حق به جانبی هست که گویا دوست ندارین ازش خارج بشین هست

همگی یا نام «بهرام» رو یدک می‌کشند، یا آواتار، امضا، فونت و نوع نوشته‌شان دقیقاً در یک حال و هواست.
    لطفا این ادعا رو با ذکر مصادیق در مورد هر کدوم از آیدیهایی که مدعی جعلی بودنشون هستید روشن کنید

7. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید BOURSY از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط BOURSY نمایش پست ها
    چیزی که برای من عجیب هست اصرار شما بر داوری خودتون و ژست حق به جانبی هست که گویا دوست ندارین ازش خارج بشین هست

لطفا این ادعا رو با ذکر مصادیق در مورد هر کدوم از آیدیهایی که مدعی جعلی بودنشون هستید روشن کنید
    عرض کردم، پافشاری بنده بیهوده است. اصراری هم ندارم. مسئله، از نظر بنده، به قدری واضحه که نیاز به کنکاش نداره. در کل اشتباه کردم که وارد بحثی شدم که به من مربوط نیست. همین‌که وجود دو کاربر با نام یکسان و با یک تاپیک کاملاً هم‌نام از نظر شما امری‌ست عادی و مرسوم (حالا هرکدوم می‌خواد اصل باشه و هرکدوم جعلی)، باب هرگونه مباحثه‌ای رو می‌بنده. به عنوان کسی که سابقۀ مدیریت سه انجمن تحت vBulletin و پیش‌ترها MyBB رو دارم و با راه‌های شناسایی مولتی-یوزرها بیگانه نیستم، چنین چیزی رو - در 23 سالی که انجمن‌گردی می‌کنم - چه در فروم‌های داخلی و چه خارجی ندیدم. لذا، وقتی مسئله از اساس «طبیعی»ست، مباحثه و مجادله‌ای باقی نمی‌مونه. مجدد از وقتی که گذاشتید و توضیحاتی که دادید متشکرم و بابت گرفتن وقت انجمن عذرخواهی می‌کنم.

عضو فعال اسد-ص آواتار ها
    تشکر شده 757 بار در 321 ارسال

سلام مطالب ارسالی من چه مشکلی ایجاد میکنه لطفا اعلام کنید رعایت کنم . تا به موقع منتشربشه .

عضو عادی
    تشکر شده 336 بار در 106 ارسال

با سلام. دلیل مسدودی ایدی بنده را بفرمایید. ممنون

مدیر سایت

نقل قول نوشته اصلی توسط اسد-ص نمایش پست ها
    سلام مطالب ارسالی من چه مشکلی ایجاد میکنه لطفا اعلام کنید رعایت کنم . تا به موقع منتشربشه .
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza@bourse2024 نمایش پست ها
    با سلام. دلیل مسدودی ایدی بنده را بفرمایید. ممنون
    پیشتر در پیام خصوصی خدمت هر دو بزرگوار علت محدودیت حساب کاربری ذکر شده است.
    لطفا به صندوق پیام خصوصی خود مراجعه نمایید.
    با درود فراوان

صفحه 157 از 157 نخست ... 57107147154155156157

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 5 مهمان ها)