چاکریم
لطفا اگر ممکنه این رفیق13 ساله شیخ مسعود..
کاربر بهرام نامدار آبی اصل
هم از حبس درارید
گناه داره طفل معصوم یک وقت دق نکنه
هرچند 9 تا ایدی دیگه هم میگن داره
میداس والخ...........
خیلی مخلصیم
سلام برسونید..
چاکریم
لطفا اگر ممکنه این رفیق13 ساله شیخ مسعود..
کاربر بهرام نامدار آبی اصل
هم از حبس درارید
گناه داره طفل معصوم یک وقت دق نکنه
هرچند 9 تا ایدی دیگه هم میگن داره
میداس والخ...........
خیلی مخلصیم
سلام برسونید..
درود بر مدیریت محترم
کاربر کیوان با نیت دفاع از علیرضا 123 داره تحریک مان می کند به ادامه دعوا
خواهشا به وی بگویید من را تحریک به دعوا نکنه
مرسی از شما و ببخشید از اینکه وقت تون را گرفتم
متن زیر از این قرار است :
من یک عادتی دارم ، اگر بخواهم جنسی را بخرم اول اخلاق و رفتار صاحب مغازه برایم مهم است ، ببینم گند اخلاق است ، جنسش هرچقدر هم ارزان باشد یا بخواهمش ارزانی خودش ، هرگز پولم را در دکان او خرج نخواهم کرد.
ببین آقا جون ، نمی دونم کی هستی و چی میگی !
به شخصه علاقه ای هم ندارم اصلا فلسفه های سیاسی ات را بخوانم ، چرا ؟ درست به همین دلیل که کارکتر نامتعادل و اخلاق مفتضحی داری رفیق!
جنابعالی خودت شاخص هتاکی هستی بعد انگشت اتهامت سمت دیگرانه !؟!
همون دیروز که اولش به آقای علیرضا توپیدی که گزارشت کردم بابت توهین از سایرین هم شنیدی که گفتار علیرضا مصداق توهین نبود ولی خب شما یکم نازک نارنجی تشریف داشتی و خودت رو خیلی دست بالا و سایرین رو سطوح پایین اجتماعی میدونید و براتون گرون تموم شد کسی به شما بگه بالا چشمتون ابرو هست !
قطعا قصد دخالت نداشتم و دوستان هم توصیه کردن کش ندید ، بعد اومدید عذرخواهی کردید و قلب و گل فرستادید ، من گفتم چه فهمیده ! خوشم اومد زیر همون کامنت عذرخواهی شما رو لایک کردم که کش ندادید و یک سوتفاهم کوچیک بود ، اما امروز یهو بی مقدمه ، با یک شخصیت متفاوت و متضاد با دیروزی کامنت گذاشتید که یک آدم کثیف و آرزوی مرگ دارم براش!
با توجه به کامنت گل و بلبل دیشب باور نکردم خطابت به همون علیرضاست و دوباره کش رو ول کردی اونهم اینطور شدید!
شما اول یاد بگیر خودت احساسات خشم و اعصاب خودت رو کنترل کنی بعد برای دیگران لفظ قلم برو!
بعد هم که یک داستان تعریف کردی و الاغ رو قرمز رنگ کردی و اخرش هی به علیرضا گفتی فهمیدی که !
نمیدونم اما به نظر میاد شما آدم دو قطبی هستی! دیروزت فردی که از یک طعنه بهم ریخت و گل و قلب ، امروز خودش یهو حمله و بی ادبی و توهین بی سابقه !! اگر اون طعنه را توهین به خودت حساب کردی الان باید بابت این حجم از توهین های زشت خودت برای خودت گزارش رد کنی که !
شما خودت ته چاله میدونی بعد کلهم اینجا رو محل تبادل راننده کامیونها حساب میکنی ؟!
من فقط الان یک چیزی رو مطمئینم ، بهترین مخاطب تو برای حرفات همون گالیور هست ، شما دو تا خیلی بهم میخورید ، در و تخته !
ویرایش توسط EURASIA : 2024/10/10 در ساعت 02:27
واقعا آدم تعجب میکنه که از برخی دوستان دیگه چه طور باید خواست پستهای اخبار و تحلیل جنگ رو ببرن تاپیکهای مرتبط، تا رعایت کنن
حتی تاپیک مرتبط با اثرات ریسکهای سیستماتیک ( مثلا جنگ) بر بازار هم درین راستا ایجاد شد
واقعا درکش سخته که اینهمه لجاجت برا رعایت نکردن چه دلیلی میتونه داشته باشه
پستهای بی ارتباط منتقل میشن
و با توجه به تذکرهای متعدد قبلی کاربران خاطی مسدود شدند
رد دادیم هممون، ضرر پشت ضرر، شما سخت نگیرید
سلام نوشته هایم را بعدا منتشر میکنید اگر اشتباهی در نوشته ام باشد نمیتوان اصلاح کنم
درود
اقا کاربر علیرضا 123 من را متهم به نژاد پرستی کرده با این عنوان ان :
شخصی که سابقه نژادپرستی داره و دو بار هم عذر خواهی میکنه و بعد میره در تاپیک دیگه عقده گشایی انجام میده الان اومده شده دایه مهربان تر از مادر!!!! اینجا هر تیپ فکری و شخصیتی بوده ...اما نژادپرست جماعت این هم در این حد دیگه نوبر هست...حداقل تو یکی دیگه نمیخواد ادای احترام به دیگران رو در بیاری...تو که به ترک ها و فارس ها اهانت کردی...این اداها به تو نمیاد
قبل از ان به من گفت :
متوهم - عقده ایی - مهر طلب و واژه منفی دیگری نبوده برای من به کار نبرده است
به خدا قصد داشتم به پلیس فتا به اتهام به نژاد پرستی اقدام کنم
کم جرمی نیست اتهام دیگران به نژاد پرستی تا اتهام های شخصیتی به خلق و خوی من
تا نیمه شکایت هم رفتم و ثبت انلاین در پلیس فتا هم کردم
قرار شد فردا صبح شکایت حضوری در دفاتر رسمی پلیس داشته باشم
ولی به خاطر کلیت سایت و پیشنهاد دوستان منصرف شدم.
100 بار این کاربر واقعا بی فرهنگ به من حمله شخصی کرده است.
به گفتگوهای دو نفره من با بسیاری از اعضا ورود کرده و سبب دو به هم زنی شده است
و افراد را با دسیسه تحریک و بد بین به من می کند
نمونه اخر با اقای بی فور سیتی که حتی با همدلی بین دو نفر کار دارد و افراد به جان یکدیگر می اندازد
کار را به جایی کشانده که من مجبور کره از لطیفه غیر مستقیم بگم بابا علاقه به ادامه بحث با تو ندارم ول کن.
تقاضای من :
وی برای مدت کافی مسدود کنید
و به همه اعلان کنید دلایلش را
اگر این کار را نکردید هر بی ادبی و گستاخی دیگر ایشون را به شما گزارش نخواهم کرد
و به پلیس فتا و بسیاری از نهاد های حاکمیتی دیگر شکایت خواهم کرد و شاید کار به تعطیلی سایت کشیده شود
ناصر حسن زاده
18 شهریور 1403
ویرایش توسط EURASIA : 2024/11/09 در ساعت 04:57
شاید ایراد از ماست که کار به اینجا کشیده، شاید باید در دفعات مشابه گذشته ورود میکردیم و این نکته را متذکر میشدیم:
«شما گویا اینجا رو با مهدکودک اشتباه گرفتید قربان»
آنچه در دفاع از منافع خودتون در خارج از سایت صلاح میدونین انجام بدین اما در داخل سایت بیش از این نظم و روال تاپیکها روبه هم نریزین و به این گفتگو پایان بدین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)