ali1230, alijalalpour, alireza1807, Arna, fargol93, mahmood231, MHMN, mojk, technicaler, بارسا, دودو, محمد.
به به استاد عزیزم جناب طیب هم تشریف فرما شدند
لایق بدونند ما رو مستفیذ بفرمایند خوشحال میشیم
سوالات بسیاره و از همه مهم تر رقم ۱۷۰۰ میلیارد گزارشات اخیر هست
سود این سهم در حالت ایده آل چقدر است؟
عرض سلام وادب و احترام
دقت فرمایید آخرین گزارش افزایش نرخ قراردادها مربوط است به گزارش 6ماهه
واما دوستان به این مهم دقت فرمایید که چه مقدار زیان تسعیر نرخ ارز تا حالا داشتیم و در صورتیکه از این محل تسویه را شاهد باشیم چه مقدار بعنوان سود برگشتی را شاهد خواهیم بود که رقمش را عرض نمیکنم تا بوقتش چون حالا متهم میشم به توهم
واما اینکه اون 192میلیون دلار باقیمانده با توجه به رو به اتمام بودن پروژه های قدیمی نقش بزرگی خواهد داشت خیلی مهم است و از همه این ها مهمتر حق کلیم پروژه رستم (رشادت فعلی) است که حق کلیمش حدودا 340میلیوئن دلار میتونه باشه
واما تا آخر همین سال بازهم شاهد ارائه قراردادهای جدید خواهیم بود مخصوصا قراردادهایی که از جانب قرارگاه خواهد بود
گزارش 6 و 9ماهه عالی خواهند بود به امید خدا
فعلا همین مقدار کافی است
ارادت
ali1230, alijalalpour, Arna, DASHTY, fargol93, mahmood231, mehdyand2amir, MHMN, mojk, nparsa, Shahvar2, sooroosh1315, technicaler, ا_احتشام, بابک 52, بارسا, دودو, سلکت, م-ع, محمد., پارسه, پایش سهام
استاد تکنیکالر لطفا شفاف سازی بفرمایند الان دقیقا کی پشت فرمونه!؟
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
ان شاالله، اما استاد عزیز فرمایشات شما چرا با تابلو قیمت همخوانی ندارد
مگر حقوقی ها و رانتی ها اینها رو نمیدونن پس چرا سه ماه صف فروش الان هم بعد افشاهای اخیر هیچ اقبالی به سهم نمیشه
غالبا در بورس ایران اخبار پیش خور میشن یعنی صدرا استثناست؟؟
یه مقداری هم در مورد سایر سهام نظرمو خدمت شما بزرگواران عرض میکنم
در مورد سهام شرکت های دارویی مخصوصا داسوه و دفارا تعدیل با اهمیت سود خواهند داشت مخصوصا از محل افزایش نرخ قیمت های مصوبه و افزایش تولیدات
در مورد لاستیک سازان به پاسا دقت بیشتری داشته باشیم که پروژه جدیدش از اول دیماه امسال به تولید خواهد رسید که از حاشیه سود حدودا 20الی 25درصدی برخوردار خواهد بود و در بخش صادراتی حاشیه سود حدودا 35الی 40درصد که سود سال 1400را خیلی افزایش خواهد داد
در مورد وسبحان افزایش قیمتی را شاهد خواهیم بود هم تعدیل با اهمیت سود خواهد داشت وهم 200درصد افزایش سرمایه از محل سود انباشته
در مورد غشهداب و تبرک تعدیل با اهمیت سود را شاهد خواهیم بود
شاخص روندش صعودی است
شاد باشید
ali1230, alijalalpour, Arna, fargol93, Hossein133200, iligal, khalilfateh, mahmood231, mehdyand2amir, mojk, nparsa, Shahvar2, technicaler, ا_احتشام, بابک 52, بارسا, سلکت, م-ع, محمد., پارسه, پایش سهام
ali1230, Arna, fargol93, Hossein133200, mahmood231, mehdyand2amir, MHMN, mojk, nparsa, Shahvar2, technicaler, ا_احتشام, بابک 52, بارسا, سلکت, صبح صادق, م-ع, محمد., پارسه, پایش سهام
با سلام خدمت دوستان
من همین لحظه قبل از تکنیکالر بیلاخ برای حقوقی توی معاملات فردا نشان می دم.
پ ن 1: زنگها برای که به صدا در می اند (فرانچسکو فلینی)
پ ن 2:هر چی بفروشید گروه ما خریداره ( تصورات پدرخوانده 2 فرانچسکو فلینی)
عرض ادب
به به ! به به !
خیر مقدم خدمت استاد گرانقدر
جیگرتو !
ارادت