عرض ادب
خدمت جناب باوندیان .
به به
خوش آمدید .
ارادت
عرض ادب
خدمت جناب باوندیان .
به به
خوش آمدید .
ارادت
سلام و عرض ادب جناب تکنیکالر
نظرتون درباره حفاری به دید شش ماهه چیه
آیا ارزش نگهداری داره
ممنون
عرض ادب
حفاری تا عید مثبت است و حداقل تارگت محافظه کارانه ش ۲۸۰۰ است .
امروز روز یازدهم از یک موج ۱۰ تا ۱۳ روزه بود که با توجه به دوجی پایه بلند دیروز انتظار منفی وجود داشت .موجی که از ۱۳ روز ده روزش مثبت بوده و بخش صعودی بوضوح سنگین تر و نشانه ی صعودی بودن موجهای بزرگترش است .
اگر خدا قبول کنه من امروز متوسط ۱۵۲۰ فروختم ، از صف ۱۴۲۶ خریدم ،
خدا برکت ، ما به کم قانعیم .
این برگشت را جوانها می گویند پول بک به مقاومت ۱۴۰۰ ، با توجه به اکثر موجهای موجود در حفاری که در حالت بشدت صعودی هستند ، به نظرم فردا اصلاح تمام می شود .
این اصلاح تا کمی کمتر از ۱۳۵۰ هم جا دارد اما با وضعیت موجهای بزرگتر بعید میدانم خیلی زیر ۱۴۰۰ برود .امروز هم تا من از صف فروش خریدم ،صف جمع شد و بیش از ۵ میلیون تقاضا روی منفی ۵ ایجاد شد .
میخندیدم که خیل سهامداران تصور میکردند بازیگر صف را جمع کرده ، در حالیکه کار ، کار ما قشر زحمتکش و بی ادعا و گنجشک روزی نوسانگیر بود.بدون هیچ صنف و سندیکا ، بدون هیچ بیمه و بازنشستگی و بدون هیچ حمایت دولتی .فقط با کد یمین و عرق جبین مشغول نقد کردن سهام سهامداران بلند مدتی در صف نشسته هستیم .ان شاء الله این هروله و سعی ، مشکور و مقبول درگاه قرار گیرد .
از لحاظ الیوتی یک پنج موجی از ۹۰۰ تا ۱۵۰۰ تمام کرده و الان موج اصلاح این پنج موجی است که بلافاصله پنج موجی بعدی شروع میشود.وضعیت نمودار حفاری بر خلاف صدرا که اوضاعش مبهم است خیلی عالی است .
ارادت
ویرایش توسط technicaler : 2020/12/06 در ساعت 22:16
عرض ادب صدرا هم نمدارش مبهم نیست از فردا استارت صعودشا میزنه وتاپایان سال قیمت بالای3000تومان را خواهد دید ومن الله التوفیق ارادت هر بیشه .........
یا امامزاده سید چغولگیر خودت رحمی بر ما کن
کار از ده هزارتومن و اینها رده
دل مومنین و مومنات باید شاد بشه
عرض ادب
بعضی از دوستان یک جملات کامنت مانندی در بعضی پستها می نویسند که در پنل جهت اطلاع برای من میاد که پست اصلی را میشود پیدا کرد اما نویسنده ش مشخص نیست و من نمیدانم این را چه کسی نوشته .
اگر کسی از این کامنتها میگذارد :
آیدیتون را هم آخر جمله بنویسید معلوم بشود از طرف کیست .
به منم یاد بدید چجوری است لطفاً
این سایت یک مقدار گازوئیلی است و حقیقتا برای ما که از اونور اومدیم تکنولوژی چند نسل قبل محسوب میشود و کارکردن مشکل است .
ارادت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)