سود این سهم در حالت ایده آل چقدر است؟
عرض ادب
شما هر شب میپرسی .
اینجا هیچکس نمیدونه .
حتی شائبه هست که خود مدیر شرکت و معاون مالی هم نمیدانند .
گاهی یک اساتید نوسانگیر یدفه یک عدد ۲۵۰۰ تومنی پرتاب میکنند که الان چند سال است که دو درصدش در پایان سال محقق شده اونم بزور دگنک .
برات آنقدر حساب و کتاب میکنند که یک قناری بی آزاری هم یاد میگیرد مثل طوطی سود هر سکو را در تعدادش ضرب بکند و ۲۵۰۰ تومن را از دلش در بیاورد .
به نظرم اگر کسی را پیدا کردید که یک جواب مشخصی برای این سوال داشت به ما هم اطلاع بدید وگرنه مسئولیت هر جواب پرت و پلای علمی که اینجا به شما داده شود با خودت است .
ما الان ده ساله سرد و گرم این تاپیک را چشیده ایم ، ده سال بعدت را دیدم که هنوز داری ۲۵۰۰ تومن را حساب میکنی دلم سوخت .
در هر صورت این آخرین جواب من به این سوال شما بود .
خود دانی .
ارادت
ویرایش توسط technicaler : 2020/12/06 در ساعت 22:51
ali1230, alireza1807, Arna, bikaraneh, fargol93, mahmood231, بارسا, دودو, شهاب, محمد., نسیم حیات..., پارسه
عرض ادب
وقتی دو درصدش بیشتر محقق نمیشه چه فرقی میکنه ؟
با سرمایه قبلی بوده برای سال ۹۸ ، ۳۵ تومن محقق شده با همون سرمایه .
برای سال ۹۷ ،۱۵۰۰ تومن پیش بینی میکردند ، ۳۰ تومن محقق شده .
حالا یک ضریب ۱۷/۴۸ بهش بخوره در نتیجه تفاوتی ندارد .
این شرکت بدلیل طولانی شدن پروژه ها و بی مدیریتی و شبه دولتی و نظامی بودن و دوباره کاری و بی کیفیتی هزینه هایش سرسام آور است اما رقمهای قرار داد و دور برگردان های قانونی بهر ترتیب امیدی به سودش هست اما در نهایت بستگی به تصمیم مدیران دارد .
در مجمع ۹۸ (سال مالی ۹۷ ) بعد از اعتراض سهامداران ، مدیر عامل وقت گفت ما هیچ پروژه ی بدون سود نداریم و بالاخره باید این سودها یک جایی نشان داده بشود طوری که برداشت میشد سود تعمدا نشان داده نمی شود .
خلاصه ما که خسته شدیم ، شما پیگیری کن ببین میتونی یک عددی ولو با ۵۰ درصد خطا در بیاری به ما هم بگی .
ارادت
ضمنا پیش بینی ۵ ساله ی رسمی شرکت در مقام توجیه سازمان بورس در توانایی شرکت برای پوشش هزینه ی استهلاک در ضمیمه ی اظهار نظر حسابرس برای افزایش سرمایه در کدال هست که افتضاح است و اساتید اینجا قبول نداشتند و روی ۲۵۰۰ اصرار می کردند .توجه کنید که من استنباطم اینست که از لحاظ منطقی برای اثبات توانایی پوشش هزینه استهلاک باید هرچی داشته میریخته روی داریه !
بالاخره پیش بینی رسمی است ، شما اثر افشاهای جدید را بهش اضافه کن به ما هم بگو
ارادت مجدد
ویرایش توسط technicaler : 2020/12/06 در ساعت 23:18
عرض ادب
گزارش شش ماهه باید به خیلی از این مجهولات پاسخ بده
گزارشی که قطعا در اون هزینه کرد و سود سکوها باید نشون داده بشه
ارادت
وبقولی تکلیفه!!
بازهم تاخیر در ارایه گزارش۶رماهه بخاطر ویروس منحوس کرونا
و سواستفاده حداکثری شرکت از قانون جدید و به تاخیر انداختن مجدد آن
فکر کنم زمان بیشتر میخاستن ، و زمان خریدن ...
عرض ادب
۲۰۰ تومنی که ۲۵ ریال محقق بشه همون ۲۵۰۰ تومنه که ۳۵ تومن محقق بشه .
یک ضریب فرقش است .
با این حال باز من توصیه ی اکید میکنم در پیش بینی ۵ ساله ۸۰۰ میلیارد زیان انباشته در سال ۱۴۰۴ را تماشا بفرما و این یعنی تا ۱۴۰۴ سود نقدی یوخدور .
در صورتیکه اینجا به ما میگفتند در مجمع سال مالی ۹۷ که تیر ۹۸ برگزار شده قرار است سود نقدی تقسیم بشود .
دست رو دلمون نذار ، که خونه !
فرمود :
هزار سکوی نفتی به کار مشغولند .
مرا تفی به کف دست هم نثار نبود .
ارادت
یادی هم بکنیم از جناب تابستانی عزیز که خبر های خوبی از گزارش و عملکرد شرکت داشتند وایضا ناصر خان و ...
در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 25 مهمان ها)