عرض ادب
به کف قبلی در ۴۸۰ نمیرسه .
۵۰۰ تا ۵۲۰ محدوده ی خوبیه .
ولی ممکنه یک لحظه کوتاه زیر ۵۰۰ هم معامله بشه که برای خرید ایده آل است .
صدرا احمقترین فروشنده ش هم در حد عالی عمل میکنه .
ارادت
پ.ن
برای کسانی که ما تازه به جمعشون پیوستیم ، عرض میکنم که به گفته ی تام دیمارک ، کف را باهوش ترین خریدار نمی سازد ، بلکه سازنده ی کف احمقترین فروشنده ( که سهامدار شرکت هم هست ) می باشد .
ارادت مجدد
14318, alein delon, ali1230, alireza1807, Amerimehdi, Arian02, Arna, ayoub, bikaraneh, fargol93, mahmood231, rezanikroo, shahin, Shahvar2, vahidm62, بارسا, بورسفام, تمام, جیمی, دفتردار, دودو, صبح صادق, محمد., پارسه
سلام خدمت ارباب تکنیکالر درمثل مناقشه نیست ولی بابت صدرا میخوام برات یک ضرب المثال به زبون یزدی بگم یک بچه هرشب شلوارشا خیس میکرده یه مدتی میگذره بچه بلند میشه میبینه جاش خیس نیست میگه ننه ننه امشو نشاشیدم ننش میگه ننه غمت نباشه نشاشیدی شو بلنده حالا صدرا هم ببین چه غوغایی میکنه ارادت اربابی
عرض ادب و احترام خدمت یگانه استاد خودم
دیدم در این تاپیک بحث پتایر داغه گفتم نظر خودم را هم بگذارم در کنار نظر علما
معاملات این روزهای پتایر حقیقتا کنترلیه با توجه به اینکه مدتهاست تکسهم پتایر هستم و کاملا معاملاتش را دقیقه به دقیقه رصد میکنم عرض میکنم اون جریان ربات و معاملات لگاریتمی هم خواب و خیال نیست و به من هم ثابت شده دلیلش خیلی ساده است وقتی در یک لحظه ۸ تا اردر میاد سمت فروش میشینه مثلا به تعداد جمعا ۶۰۵۶ سهم و وقتی با خرید ۵۵۰۰ سهم باقیمانده میشه ۵۵۶ سهم در ۷ اردر فروش معنیش چیه و چه تعبیری داره؟ دیگه سفارش مخفی هم وجود ندارد که بگیم مخفی بوده از طرفی خود حضرات هم تایید کردن وجود معاملات لگاریتمی را و چند وقتی هم ممنوعش کرده بودند
معاملات این روزهای پتایر شباهتهایی داره به معاملات زمستان گذشته صدرا که بین ۳۴۰۰ تا ۳۶۰۰ نوسان میدادند و بعد از کدال شدن افزایش سرمایه دست نیافتنی شد الان هم پتایر در انتظار آگهی دعوت به مجمع تا دست نیافتنی بشه در حال حاضر هم با بازیهای مختلف روی تابلو در حال ترساندن و خسته کردن یک عده هستند و سهم در حال خشک شدن در این قیمتها ست و بنظر صعود سهم بسیار نزدیکه ما در مورد سهمی صحبت میکنیم که از نظر بنیادی و مدیریت و شفافیت از بهترین هاست افزایش سرمایه 3350. درصدی قیمت فعلی سهم را تا زیر ۵۰۰ کاهش میده و جذابیت زیادی برای سرمایه گذاران ایجاد میکنه
بر عکس شما استاد عزیز من با همان قدرت و اطمینانی که از زیر ۲۰۰۰ تومن پیشنهاد خرید میدادم الان هم زیر ۱۸ تومن پیشنهاد خرید میدم چون اعتقاد دارم سهم زیر ۲۴ تومن به مجمع نمیره و بعد از مجمع و تا چندماه بعدش میتونه صعود خیلی خوبی داشته باشه
دوستمون هم که نظر به ۱۴ تومن داره تقریبا میتونم بگم همانطور که وعده اصلاح تا ۳۰۰۰ تومن صدرا اتفاق نیفتاد اینهم اتفاق نمی افته در همین چند روزه هم که میشد تحت تاثیر جو بازار و رشد سریعش تا صف فروش و زیر ۱۵۵۰۰ افت کنه تقاضای بالا یا اراده بازارگردان و بازیگر چنین اجازه ای را نداد
معاملات امروزش هم خصوصا در اواخر وقت نوید روز مثبتی را برای فردا میده باید توجه داشت هر چه به تاریخ اعلان مجمع نزدیک بشیم معاملات سهم سفت تر ،روبه بالاتر و با استقبال بیشتری از سوی بازار خواهد بود
ارادت
ویرایش توسط دودو : 2020/12/08 در ساعت 22:50
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
عرض ادب
در اینکه شفاف و سودده و درحال توسعه و باکلاس است شکی نیست .
اما یک شوهر عمه برایش پیدا شده به نام بازارگردان پوفیوز .
بطور قانونی دارند از جیب مردم دزدی میکنند .
اگر متن قرارداد بازارگردانی برای عموم منتشر بشود ،اونوقت دزدی نیست .
در هر صورت من لاستیک ساز نیستم ، من سهامبازم .
اگر بخواد اذیت کنه مجبورم پولمو بردارم فرار کنم .
فراموش نکنید که همین دیروز ۱۵۸۲۰ تومن معامله شده و از فردا تا ۵ روز دیگه محدوده ی برگشته که تلرانس زیادی است .
امروز معاملاتش خوب بود و احتمال مثبت فردا و یک حمله ی دیگه به ۱۸ زیاد است .
در این لحظه من عقیده دارم زیر ۲۴ مجمع نمی رود و تا ۳۱/۵ جا دارد .
برای پولش هم برنامه ریخته ام .
ولی اگر بازارگردان بخواهد ، فضایل و کرامات مادرش را روی تابلو به رخ ما بکشد مجبورم خالی کنم .
دیروز نوسان گرفتم اما امروز اوضاع برای نوسانگیری مساعد نبود .
ارادت
ali1230, alireza1807, Amerimehdi, Arna, ayoub, bikaraneh, vahidm62, بارسا, جیمی, محمد.
در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (4 کاربران و 24 مهمان ها)