درود
پاييز 98 صحبت از اين داشتم که افزايش سرمايه صدرا از تجديد ارزيابي از نون شب براي شرکت واجب تر هست و بايد انجام بشه
دليلش رو هم بارها نوشتم که شرکت براي گرفتن قراردادهاي جديد بايد و بايد هر چه زودتر اين افزايش سرمايه رو عملياتي کنه و اين افزايش سرمايه براي من و شما انجام نميشه
اکنون يکسال زمان گذشته و دو موردي که اشاره شد،عملياتي شدن
هم افزايش سرمايه انجام شده و هم قراردادهاي جديد داره يکي پس از ديگري رو ميشه
امروز هم باز شاهد يک افشاي ب ديگه و اعلام شرکت در يک مناقصه ديگه بوديم
يادمون نرفته که صدرا سالها حتي حق شرکت در مناقصه ها رو به طور مستقيم نداشت
اينها رو نوشتم که مشخص بشه حرف من و امثال من،روي حساب و تحليل بوده،يا از روي بيسوادي و هوچيگري
اکنون زمان اون هست که در تحليل بنيادي صدرا منتظر گام بعدي يا مرحله بعدي باشيم ( رو شدن برگ سودآوري )
مرحله بعدي بي ترديد همراه با تاثير پذيري چشمگير صورتهاي مالي از تغييرات مثبت بنيادي هست
با توجه به افشاي الف چند روز پيش و شرايط گذشته تا به امروز شرکت،تغييرات مورد اشاره بدين قرار خواهند بود :
1 - کاهش شديد در سرفصل زيان انباشته و به تدريج صفر شدن زيان انباشته و در نهايت شناسايي سود انباشته در صورتهاي مالي آتي
2 - کاهش شديد و در نهايت صفر شدن سرفصل ساير هزينه ها ( هزينه تسعير ارز )
3 - رشد چشمگير سرفصل درآمد شرکت
4 - رشد چشمگير فاکتور سود عملياتي که بسيار مهمه و بايد ادامه دار باشه
5 - شناسايي سودي معقول و منطقي براي هر سهم که بايد همگام با اجرايي شدن قراردادهاي جديد روند افزايشي به خودش بگيره
بدون شک در آينده نزديک،بازار بيش از بيش به صدرا توجه خواهد کرد و قيمت سهم در آينده بسيار متفاوت با امروز خواهد بود
اما باز هم تکرار ميکنم که سهم براي ورود به روند پرقدرت صعودي،راه سختي در پيش داره و تا 1028 رو با قدرت نشکنه،خبري از رشد شارپ نخواهد بود