بابک جان اگر صدرا رو همون قیمتی که می فرمایید یعنی حدود 143 برگردد به شرط شکست خط روند نزولی با واگرایی مثبت خوبی همراه می شود
البته فکر می کنم از همین درصد منفی فردا برگردد بهتر است وگرنه دوباره اما و اگر پیدا می کند
بابک جان اگر صدرا رو همون قیمتی که می فرمایید یعنی حدود 143 برگردد به شرط شکست خط روند نزولی با واگرایی مثبت خوبی همراه می شود
البته فکر می کنم از همین درصد منفی فردا برگردد بهتر است وگرنه دوباره اما و اگر پیدا می کند
اي كاش خريداران ميذاشتن امروز روي منفي و حداقل صفر فروشنده هاي احساسي كارشون رو تموم كنن
زمانی که سهم 220 تومنو به پائین رد کرد و کف کانال صعودی رو به پائین شکست منتظر قیمت 143 تا 150 بودم که این مهم امروز بوقوع پیوست و سهم در 148 تومن میدل لاینرو لمس کرد
مهمترین جمایت سهم 143 تومنه که اگر سهم از اونجا برگرده و پائینتر نیاد این تحلیل برقرار خواهد بود . به غیر از این تحلیل یک تحلیل دیگه هم داریم که اون برای زمانیه که سهم حتی 143 تومن رو هم به پائین رد کنه! البته این 143 تومن بعد از افزایش سرمایه رقمش تغییر خواهد کرد.
بابک خان اونموقع که سهم رو 240 تا 250 بازی میکرد یه موج شماری رو به اقای نادرعلی . اقای سعید درخشانی. خانم پانی و ... ارسال کردم و به غیر از خانم پانی و اقای درخشانی کسی دیگه اون موج شماری رو قبول نکردند که محدوده 140 تا 145 رو نشون میداد
به نظرم الان چارت سهم رو زیر و رو کردن زیاد نمیتونه جذاب باشه البته من رو نوسانات 220 تا 230 و 162 تا 190 زیانمو جبران کردم و امروز و فردا تموم فروشهام رو جایگزین کردم
اما خون دلهایی که ما جماعت از اساتید تو این 2 ماه خوردیم فراموش نشدنیه
اره برادر من
yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
من تحلیل خیلی از دوستان رو ندیدم ولی این تحلیلی که اینجا عرض کردمو دقیقا همین تحلیلو تو 220 تومن زمانیکه کانالو به پائین شکوند خدمت دوستان عرض کردم و حتی اونروزم تو تاپیک خودم گفتم نحوه معاملات صدرا اصلا خوب نیست.مایل باشید لینکم میدم.بگذریم بله میدونم رو این صدرا خیلی تحلیل شد واین صدرا خیلیارو نابود کرد.ولی باز هم میگم 4-143 تومن برای من خیلی خیلی مهمه که ببینم رد میکنه یا نه!
من یک فیبوئی کشف کردم که قدرت پیشبینی توقف تو روند نزولی خیلی بالاست.برای مثال برای صدرا یکی در 212 تومن پیشبینی کرده بود که اونجا عالی حواب داد یدونه در 180 تومن که اونجا هم جواب داد الانم در محدوده 146 تومن توقف روند نزولی رو نشون میده که احتمال زیاد همین آخرش باشه.ولی اگر 143 رو به پائین بزنه هدف بعدیش میشه 99 تا 100 تومن.بزارید اگر جواب داد میگم این فیبو چیه.خدا رو چه دیدی شاید شد بابکناچی!
در قیمت 149 و 150 تک سهم خصدرا شدم هر جوری نگاه میکنم سهم را 650 میبینم
**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**