درود
سهم در مجموع دو روز زير سطح حمايتي 535-520 تومان معامله شد و در کل 8 ميليون و 151 هزار سهم معامله شده
شرط لازم براي اينکه يک سطح حمايتي يا مقاومتي به طور قطع بشکنه،اينه که حداقل سه روز بتونه بالا يا پايين اون سطح دوام بياره و صد البته با حجم سنگين معامله بشه ( حجم به مراتب مهمتره )
پس در عمل ميبينيم که شکست حمايت در کار نبوده و سهم خيلي سريع برگشته سرجايي که بوده
امروز استارت موج صعودي جديد صدرا رو شاهد هستيم و اين بار از قله قبلي عبور خواهيم کرد و قله جديدي ثبت خواهد شد ( 618 تومان )
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
ضمن تشکر از مدیران بهترین شرکت خاورمیانه و دنیا با نقدشوندگی اقیانوسی
عارضم خدمتت که مگر از بنده تابحال تحلیلی دیده اید؟
من وظیفه اصلی ام در قبال حمایت های بی دریغ مدیران صدیق و شریف(که نمونه آن را پست نمودم) فارغ از زمان و مکان و قیمت، صرفا جو و شانتاژ و وعده انفجار و ارتقا و امید و موج مثبت انگیزشی و از این دست میباشد که تابحال هیچکس در ایران به اینها ایرادی وارد نکرده است
بزودی انفجار بادی شیش ماهه
سلام و احترام خدمت دوستان عزیز،
۱- اگر جنجال و درگیری به وجود بیاید متاسفانه مجبور هستیم حسابهای کاربری را (موقت یا به صورت دائم) مسدود کنیم یا این که جستار را کلا ببندیم.
۲- عزیزان به جای این که یک دیگر را (اشخاص را) تحلیل کنید لطفا نمادها را تحلیل کنید. تحلیل اشخاص نه کمکی به شما میکند نه به انجمن (دیگران). اگر شخصی خوب بررسی نمیکند و شما از بررسیهای نموداری/بنیادی/تابلوخوانی او سود نمیبری، خوب مطالبش را نخوان. همین.
۳- عزیزان لطفا تحمل شنیدن صدای مخالف را داشته باشند.
۴- فضای انجمن همدلی - تحلیلی است. تلاش بفرمایید با این فضا منطبق باشید.
۵- اگر میخواهید مطالب متفرقه (غیر مرتبط با این جستار یعنی «صدرا») قرار دهید از بخشهای دیگر انجمن که برای این کار ساخته شده استفاده بفرمایید. (مانند اینجا.) یا خودتان در بخش آزاد یک جستار ایجاد کنید.
یا علی.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خدا حافظ
من البته خودم توسط مدیریت سایت که استانداردها و قوانین خاص خودشون را دارند محدود شدم
میتونم پست کنم اما تا زمانی که تأیید نشه قابل نمایش نیست!
به هرحال هرجایی قانون خاص خودش را داره
اما جدا نمیدونم مشکل دوستان با این دوستمون سیلورپلاس چیه؟
من شخصا با طنز خاص پستهاش خیلی حال میکنم میخندم و لذت میبرم
از همین تریبون از دوست دانشمند و ارجمندم تکنیکالر عزیز هم خواهش میکنم به جمع ما برگرده و مستفیض کنه یا حداقل فعلا نایب و شاگردش را بفرسته استفاده کنیم
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
سلام
باز هم بیا
ارادت بسیار
درود
یاد حسین اسماعیلی و کلمه کلیدی تکدانه بخیر!
سولو نرو که مدیران خاورمیانه به اندازه شلغم بخار و سیب زمینی رگ ندارند!
ارادت