سلام از بنده ست
برادر من از مرداد تا الان میشه ۵ ماهه آزگار پول مردمی که یک میلیارد سهم صدرا خریدند نصف شده ،
شما که قبل از افزایش سرمایه خریدی هم درجا زدی و اعصابت خراب شده و تا دیروز به صمدی بد و بیراه میگفتی .
استاد بهنام هم که به اشتباه خودش در نگهداری بلند مدت صدرا بارها اعتراف کرده .
حالا با اینهمه ظلم و ستمی که به شما شده ، چهارتا متلک هم بار این از خدا بیخبر ها میکنیم ، شما ناراحت میشی .
شما بیای اینجا با سوز و گداز به صمدی دری وری بگی و توطئه کشف کنی ، مشکلی با صدرا نداری ؟
من بیام چهارتا طنز و متلک بار اینها کنم مردم به ریش اینها بخندند ، ظلمت و رو به تاریکی است ؟
خدا پدر استاد مارا بیامرزد که به شما گفت یک لحظه زیر ۵۰۰ هم معامله میشه و احمق ترین فروشنده زیاد داره .
البته روی ۵۳۰-۵۴۰ یک لحظه اشتباه هم کرد و فکر کرد برگشته ، اما وقتی که روی هزار گفت گندش در اومده، شما ها همه بهش پریدید .
اینجا روی ۶۰۰ گفت احمق ترین فروشنده زیر ۵۰۰ میفروشه ،شما گفتید مشکلت با صدرا چیه ؟حالا هم که میبینید افشا تاثیر نداشته بازهم باور نمیکنید .
من بعنوان شاگرد استاد ، مشکلی با صدرا ندارم ، اما اگر بخواهید از شر صدرا خلاص بشوید باید این تعصبات را کنار بگذارید .
فراموش. نکنید که سهمهایی که در سقوط بازار ، نصف شدند از کف ۵۰ درصد اومدند بالا یا کامل سقف قبلی را زدند ،
شما برو زمگسا و وپست را نگاه کن .
این صدرا در رشد اخیر شاخص از ۴۸۰ شد ۶۰۰ ، تازه ۶۰۰ هم چند ثانیه فقط قابل معامله بود ، تا الان هم دوباره برگشته سر جاش ، باز تا براتون شوی انتخاباتی برگزار میکنند ، دعا گو میشوید .
نمیخواهید قبول کنید که آشغالترین سهم بازار در ۵ ماه گذشته بوده ؟بعد از اینکه بوده هم قبول نمیکنید ؟ پس چطوری میخواهید و می توانید قبل از اینکه آشغالترین بشود بفروشید ؟(سهم بد و خوب نداریم ، در مقطع زمانی باید ارزیابی بشوند ، در ۵ ماه گذشته صدرا آشغالترین بوده و در ۵ ماه قبل از آن یکی از بهترینها بوده )
در هر صورت میل خودتونه ، بنشینید پای صحبت بوقچی های صدرا و جشن بگیرید و ضرر کنید و فحش بدهید
یا تعصب روی صدرا را بگذارید کنار .
بیچاره استاد ما ، مثل مرغ داستان بوزینگان کلیله و دمنه هربار گفت بابا کرم شب تاب شما را گرم نمیکند ، گرفتید کشتیدش .
این چه بساطیه که طرف روی سقف ۱۰۰۰ اینجا آی صدرا آی صدرا و کلیم و کشتی و گزارش سه ماهه و سود ۲۵۰۰ تومنی و افشای الف و وای چه حجمی و خریدار بیخود روی هزار نمیخره راه بیاندازد و طمع شما را تحریک کند و نفروشید ، بعد روی ۵۰۰ ازش تشکر و قدردانی بکنید که بهتون دلگرمی میده ؟
من اصراری ندارم ، انقدر این برنامه را تکرار کنید تا یا تعصب شما را زمین بزند یا شما بر تعصب پیروز بشوید
شب خوش