من خودم یکی از عوامل اجرایی در انتخابات بودم به خدا قسم نه دیگه می روم برای برگزاری انتخابات و نه می گذارم زن و بچه ام رای بدهند
من خودم یکی از عوامل اجرایی در انتخابات بودم به خدا قسم نه دیگه می روم برای برگزاری انتخابات و نه می گذارم زن و بچه ام رای بدهند
دوستان استاد طیب کسانی توی سهامیاب دم از تعلق جزیره به صدرا در هفته دیگه می زنند به نظر شما درسته ؟ اصلا تاثیری داره ؟ چون هنوز روی قیمت که چیزی ندیدیم.سپاس
خیلی ها هنوز فرق بین سهم خوب و شرکت خوب را نمی دانند...! لزوما شرکت خوب، سهم خوبی نیست...سهم هر شرکتی باید ارزشگذاری بشه، اگر ارزنده بود باید بخرید و بالعکس. مشکل افت چند روزه هم فقط تحلیل های تکنیکال و دستور العمل بازارگردانی هست...کلا تحلیل تکنیکال بیشتر برای فلزات گرانبها و برابری ارزها در دنیا کاربرد داره و در بازار سهام شبیه رانندگی با آینه وسط هست (با نگاه کردن به پشت سر جلو بریم!!!). من این روزها واقعا سعی می کنم بازار رو چک نکنم تا اعصابم کمتر بهم بریزه... برای اینکه ثروتمند بشید باید صبور باشید... مطمئن باشید سقف های قبلی رو هم می شکنه... به تحلیل خودتون ایمان داشته باشید و صف فروش درست نکنید. بدترین سهم اگر فروشنده نداشته باشه بالا می ره.
سلام از بنده است
جواب : حفاری رو !
آنچه خوبان همه دارند ، حفاری یکجا باهم دارد ، هم بنیادی و سود ده است هم منجلاب نوسان است .
اما کامنتی که از حقیر نقل قول و کیبرد فرسایی فرمودید ، راجع به کاندیدای ریاست جمهوری بود نه استاد الاساتید .
با اینحال انتقاد ما به خلاف واقع گویی و تبلیغات الکی و سود ۲۵۰۰ تومنی و تکلیفی و قانونی انفجاری که هرگز رخ نداد سر جای خود باقی است وگرنه هرکس خواست با سهمش ترشی بیاندازد به دیگران چه مربوط است؟ .
سوم ، قبلاً استاد ما یک داستانی راجع به میمونهای معامله گر نقل کرده بود که نشان میداد نقش تصادف و شانس و اقبال می تواند به اندازه ی استراتژی معاملاتی مهم باشد و بلکه هم بیشتر .
یعنی هزاران نفر سهم بنیادی مثل حفاری خریدند و نگهداشتند و هیچی نشدند و فقط و فقط یک وارن بافت از توش درآمد .
به بیان دیگر برای وارن بافت شدن صدرا خریدن و نگهداشتن و ملحوظ کردن تنها شرط ممکن و یا حتی ضروری نیست .
شب خوش
ویرایش توسط bolinger : 2020/12/27 در ساعت 22:34
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
استاد تکنیکالر عرض ادب
این اصلاح کی میخاد تموم بشه؟!
چقدر طول کشید که دور بزنه این تن لش؟!!
امیدی بهش هست یا نه؟
ارادت
alireza1807, Arna, fargol93, MHMN, mojk
[SIZE=5]البته من اون زمان سهامدار نبودم ولی چون شخصیت اساتید مهم بود در تالار بورس علیه الرحمه کامنت های ایشان رو رصد که کردم به نامه کلیم یک میلیارد دلاری اشاره کرده بودند و قرار بود دهقان کدال کنه
و به گمانم با نامه ای که بعدا کدال شد تفاوت داشت
بالاخره بین رقم ها تفاوت فاحشی بوده
[
/SIZE]