بسمه تعالی
ملحوظ کنید .
و من الله التوفیق
پ.ن
دیشب عرض کردم که سه ماه خود ملحوظی کردم .
یوقت خدای نکرده کف قبلی در ۴۸۰ از دست برود ، چنان سقوطی بکند که سال ۹۷ در مقابلش یک ثانیه است .
حالا هی بفروشید .
عاخه سهم سه درصدی نوسان گیری ندارد که خانم بلفی هم میفرمایند روی صدرا نوسان بگیریم یا خودرو !
هرکس میفروشه به نظرم فرار میکنه .
ظاهرن گزارش ششماهه ترکمون است . این شرکت هرچی هم که توانمند باشه که ما میدانیم توانمندیش در سطح سال ۲۰۲۱ که هیچی در سطح دهه ی ۹۰ میلادی هم هرگز نبوده و نیست ، تا زمانیکه سود ندهد به لعنت خدا نمی ارزد.
باید کشتی سازی را تعطیل کنند ، جزیره را تبدیل به مجتمع تفریحی کنند ، صمدی هم بشود گارسون .
یا گاوداری راه بیاندازند ، صمدی هم پهن گاو ها را تمیز کند .
نمیدانم جای تاپاله ی گاو روی لباس کارگرهای گاو داری را دیده اید یا نه ، یک بوی پهن عجیبی هم از این افراد بلند است .
مدیر عاملی که سود نسازد ، سزایش این است .
فراموش نکنید که کمتر از ۷ تومن هر سهم تا شمول مجدد ماده ی ۱۴۴ باقی است و بیش از صد میلیارد تومان فقط هزینه استهلاک است .( الان توی ذهنم ۲۰۰ میلیارد است اما مطمئن نیستم )
با اینحال من امیدوارم با همه ی بی کفایتی مدیر این شرکت ، این اتفاقات نیافتد اما هزار تومان شدن صدرا قبل از عید خیلی مشکل و شبیه معجزه است .
شب خوش
ویرایش توسط bolinger : 2020/12/28 در ساعت 06:36
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
14318, ali1230, alireza1807, Arna, bikaraneh, MHMN, mojk, pournikdast, Sadeghtarin, رگنار, سلکت, سورنا 60, م-ع, محمد.
......
bolinger, MHMN, mojk, pournikdast, سلکت
سلام
من گفتم؟ کِی؟ گفتم اگر در یک بازار سرمایه پیشرفته و درست و درمون بودیم آیا معامله گرها برای سهمهای زیان دهی مثل خودرو که هیچ امیدی به اینده اش و سوداوری نیست صف می کشیدند یا برای صدرا با اینهمه اتفاقات مثبت؟
من اشتباه متوجه شده بودم و نمی دونستم کامنتتون در مورد کاندید انتخاباته. ببخشید
به نظر من کسی که فقط با بالا رفتن قیمت سهم به ایشون رای بده حقشه که 42 سال دیگه رنج بکشه. صدرا رو اگه به قیمت 50 هزار تومان هم برسونن تا قبل از انتخابات، باز هم به ایشون رای نمیدم (البته اصلا تو انتخابات شرکت نخواهم کرد) چطور ممکنه یک نفر اینقدر ساده باشه که فقر و فلاکت و رنج مردم و ثروت اندوزی و چپاول منابع ملی توسط خواص رو ببینه و فقط به خاطر اینکه ثروت خودش کمی افزایش پیدا کرده به فرد معینی رای بده؟
اگر به بلوغ سیاسی رسیده باشیم، با وعده ها و حتی اقدامات عملی عوامفریبانه (مثل رشد قیمت یک سهم خاص) فراموش نمی کنیم که همه این اقایان مثل همند و تا وقتی از پشت یک میز به پشت میز دیگه ای منتقل میشن و جریان قدرت و تصمیم سازی بین خودشون جا به جا میشه امیدی به تغییر مثبت و بهبود نیست.
سالهاست که ادمهای مختلف با ژستهای متفاوت اومدن و رفتن (البته به یک مسند دیگه رفتن) و ما هر سال گفتیم و میگیم دریغ از پارسال.
ویرایش توسط belle fille : 2020/12/28 در ساعت 09:07
14318, ali1230, alijalalpour, alireza1807, Arna, bikaraneh, mojk, pournikdast, Rubi, سلکت, سورنا 60, محمد.
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)