استاد تکنیکالر دورود
واقعا اگه میخاد بیاد روی ۲۸۰ بفروشیم و برپدر مادرشون لعنت بفرستیم دگیه حداقل خودموتو بیشتر از هین عذاب ندیم
۸۰۰
۷۲۰
۵۲۵
۴۸۰
الان ۴۲۰
یعنی تمامی مقاومت ها رو داره میشکنه رو به پایین
تازه قرا ر بود شاخص درجا بزنه صدرا رشد کنه!!! زکی
ارادت
چقدر گفتم آقایون خانوما؛ یه پولی بزارید روی هم تا من بفروشم شایدم این سهم جون بگیره؛ گوش نکردید!
همین رو هم به سهامدارای دِی گفتم؛ به سخره گرفتند؛ استهزاء کردند؛ الان ببینید به چه فلاکتی افتاده سهم...
طمع که میکنید عاقبتتون همینه
14318, ali1230, alireza1807, Arian02, belle fille, bolinger, fargol93, MHMN, rezanikroo, Shahvar2, vahidm62, سورنا 60, طيب, م-ع, محمد.
14318, ali1230, alireza1807, bolinger, fargol93, khalilfateh, MHMN, rezanikroo, Shahvar2, vahidm62, سلکت, سورنا 60, طيب, محمد.
عرض سلام وادب واحترام
ما سهامدار صدراهستیم یعنی سهامدار شرکتی بینظیر در خاورمیانه
سهامدارانی مثل حضرتعالی که گل سرسبد سهامداران محسوب میشوید افتخار بزرگی برای سهامداران هستید
دکتر جان سهامداری با صدرا لذت زیادی داره
هر چند که قیمت سهام لواشک سازی قنبر آباد ده برابر قیمت صدراست ولی ما میدونیم چرا سهامدار صدرا هستیم
این نیز بگذرد
حتی طولانی طرین شب ها تمام میشوند و آفتاب درخشان رخ مینماید
حق کلیم های صدرا و قراردادهای جدید مثل درخشندگی آفتاب هستند که بعد از این شب های سیاه درخشندگی کم نظیری را بنمایش خواهند گذاشت
مخلصیم
سلام و عرض ادب خدمت جناب طیب نازنین؛ دلتنگ دیدار...
طیب جان بنده هم با اینکه اطلاعی از بحث بنیادی ندارم اما با پرس و جو و خواندن مطالب دوستان؛ به نظرم بنیاد شرکت و نحوه اطلاع رسانی بعد از افزایش سرمایه تا حدی به سمت مثبت متحول شده است...
اما به نظر در بحث قیمتی یا واقعا بازیگر موثری وجود ندارد یا اینکه بازیگرِ بی انصافی کنترل کار را در دست گرفته...
به هر حال من هم مثل جنابعالی معتقد و منتظرم که باز هم یک رشد خوب قیمتی رو شاهد باشیم اما در مورد زمانش؛ حقیقتا چندان خوشبین نیستم...
هدف عرض ارادت بود...
عیبی نداره که نصف پولمون تو صدرا پرید! به جاش سهامدار شرکتی بی نظیر در خاورمیانه هستیم که مثل آفتاب می درخشه!! خدا رو شکر
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 19 مهمان ها)