سلام و عرض ارادت جناب بولینگر (استاد تکنیکالر )
به نظر شما صدرا تا چه قیمتی سقوط خواهد کرد؟
سلام و عرض ارادت جناب بولینگر (استاد تکنیکالر )
به نظر شما صدرا تا چه قیمتی سقوط خواهد کرد؟
سلام صبح بخیر
تو کار استاد و نمودارش دخالت و جسارت نمیکننم
اما تو نزول این تا وقتی میاد پایین که همه باور داشته باشن دیگه کارش تموم و برگشتی نداره
یا بیخیال میشن یا میفروشن
اونجا برمیگرده
تا وقتی یسری نشستن برگرده بر نمیگرده این تجربیکال
البته باز نظر استاد که قابل اعتنا و احترام
ارادت
به کدامین گناه دارن با امید و سرمایه زندگی جماعت سهامدار خرد بازی میکنن....این تروریسم اقتصادی نیست!!!!! مگه اینجا قمارخونه یا کازینو هستش که سهامت تو عرض 3 ماه 70درصد بریزه اونم پشت بند کلی اخبار مثبت فاندی....کجای دنیا بورسش اینجوریه.....تو دوران جوانی اینا مارو پیر کردن .... این چه بازی کثیفی که راه انداختن .... بعد 10 سال سهامداری با صدرا واقعا این حقمون نبود ... سکو ها چی شد...فاز 13 .. فاز 17 18 19 فاز 22 23 24 چی شد کشتی چی شد ... کلیم ها چی شد.... به شخصه 10 سال سهامداری با صدرا کردم تا حالا هم هیچ سهمی نفروختم ولی واقعا خیری برام نداشت علیرغم پتانسل های بزرگی که سهم داشته و داره....
عرض سلام وادب خدمت استاد مسلم وعظ و خطابه جناب تکنیکالر
دلها آماده است و مستعد گریستن
یک منبر بروید ثواب دارد برای مستفیذ کردن مومنان و مومنات
سلام و عرض ادب خدمت آرین عزیز.
امیدوارم ایام به کامتون باشه.
ممنون بابت تحلیلی که به اشتراک گذاشتین.
باید عرض کنم که من چون تک سهم بودم، متاسفانه فقط حدود 27 درصد از سهامم رو فروختم(فکر کنم قیمت حدود 980 بود).
همچنان همراه دوستان داریم از روند صعودی سهم لذت می بریم. روزانه و بدون وقفه.
ارادتمند.
سلام
مثلا هیچ کاری از دستمون بر نمیاد........... ( اما حداقلش دو سه نفری جلوی قرارگاه میرفتیم خودسوزی استغفرالله ، ببین ذهن مارو کجا میبرند هان )
موضوع گفتن و نگفتن زمین تا اسمون فرق میکنه.
چیزی میدونی بگو....... نمیدونی ، هی نیا پز بده............................................ ...............
اما من میگم میدونه نزاشتن بگه... دهنشو با چیزی بستن . همونای که تو این تالار و اون تالار فقط با خوندن امید و خوندن ناامیدی همه رو بازی دادن و الان نیستند و ......
مهم نیست من باید عاقل بودم که نبودم و تحت تاثیر قرار گرفتم...........
الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ
[ بتا سهم]
خبرمثبت دیگر
دموکرات ها در سنا هم پیروز شدند
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)