جناب بولینگر ببخشید اینجا بیان میکنم پلوله راچطور میبینید وکلیت بازار را؟؟ایا شاخص۱۲۳۰راخواهد دید
جناب بولینگر ببخشید اینجا بیان میکنم پلوله راچطور میبینید وکلیت بازار را؟؟ایا شاخص۱۲۳۰راخواهد دید
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
14318, ali1230, alireza1807, amirparsamosavi, Arna, ASUS-Pooya, bikaraneh, fargol93, Kzfar, pournikdast, ابشار, بارسا, دودو, زار عی, سلکت, سورنا 60, محمد.
ممنونم،توهمین تاپیک منتظر پاسخ هستم یاتاپیک پلوله،بازم مچکرم
سلام از بنده ست
امیر پارسا تاپیک را دست بگیر تا من بیام .
شب خوش
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
سلام مجدد و درود بیکران بر جناب bolinger اعظم
تصور می کنم اگر این متن نوحه را برای آقای سعید محمد ارسال نمایی ، شاید از خنده به حدی بترکد ،که ترتیبی اتخاذ نماید تا از سهم صدرا به طریقی حمایت سنگین شود .
راستی می دانی که ایشان دکترای مهندسی عمران (گرایش راه و ترابری) دارند و ای کاش از اقتصاد هم دانش کافی داشتند که از سهم شرکت خود حمایت می نمودند .
یادم هست حدود 8 سال پیش بود که به جعفر خان ملقب به پرریسک، می گفتی : مرد پر انرژی
الان که دارم دقت میکنم ، شما همچین انرژی کمتری از جعفر پرریسک ، کم ندارید
پی نوشت : تصور نکن که ما هم از لحاظ قدمت ، دستی بر آتش نداریم
به قول خودت : برای عاقل یک اشارت کافی است
واقعا از تحلیلها و نوشته های جامع و کاملت تشکر می کنم
اینقدر نوشته هات جذابند که همه سهامداران صدرا در کل ایران ، یک دل نه صد دل عاشق سینه چاکت شده اند
ایضا" سهامداران مجلس حفاری
ارادت همیشگی
ali1230, Arian02, Arna, ASUS-Pooya, ayoub, belle fille, bikaraneh, fargol93, jalili, Kzfar, mehdyand2amir, pournikdast, rezanikroo, ابشار, دودو, زار عی, سلکت, سورنا 60, صبح صادق, محمد.
سلام و عرض ادب خدمت دوستان صدرايي
بهمن ماه سال قبل بود كه در سايت تالار بورس در تاپيك صدرا از ارزهاي ديجيتال و خصوصا رمز ارز ada cardano گفتم و پيشنهاد دادم كه قسمتي از سبدتون را به اين رمز ارزها اختصاص بديد، خدا رو شكر بازدهيش از بيتكوين بيشتر بود و با توجه به افزايش نرخ دلار تقريبا بيش از ٢٠ برابر شد.
وقتشه كه دندان طمع را بكشيد و با توجه به افت قابل توجه سهام بنيادي اون قسمت از سبدتون رو دوباره به بورس اختصاص بديد.
ارادت
14318, ali1230, alireza1807, amirparsamosavi, Arian02, Arna, ASUS-Pooya, belle fille, bikaraneh, fargol93, Kzfar, MHMN, pournikdast, rezanikroo, دودو, زار عی, ساعد, سلکت, سورنا 60, صبح صادق, محمد.
سلام مجدد و درود بیکران بر جناب bolinger اعظم
خبر خاصی نیست جز دوری از شما و درگیری ها در کنگره آمریکا
فقط یک خبر در خصوص دعوت از بستانکاران شرکت شهریار مهستان به مدت 6 ماه بود که زیاد خبر خاصی نیست
باید دید سهام شهریار مهستان به کدام خریدار خوشبخت واگذار میشه
کلا 1000 میلیارد تومان بیشتر نیست
فروش 500 تومانی
5،000 ریال * 2،303،000،000 سهم = 11،515،000،000،000 ریال
فروش 400 تومانی
4،000 ریال * 2،303،000،000 سهم = 9،212،000،000،000 ریال
آیا می تونه به قیمت تابلوی روز و خارج از تایم معاملات بفروشه به شرکت مهندسیپتروتدبيرپارس ( دیگر سهامدار عمده ) ؟ یا باید حتماً آگهی کنه ؟
حالا اول باید بستانکارها مشخص بشن بعد سهامشو می تونه بفروشه؟ یا ربطی نداره؟
چون شاید فردی سهام طلب داشته باشه و قانوناً حتماً باید بهش سهام بدن و طرف سهام بخواد و نه پول .
دیگه واقعاً شب خوش
رفقا 5 صبح فیلتر خوبی به ذهنتون نمیرسه؛ بنویسیم؟!
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)