سلام به رفقای نازنین
هر چی صبر کردم ببینم تالار خودمون باز میشه، که اونجا بنویسیم، نشد. من هر هفته بهشون پیام میدم لامصبا بجنبید دیگه. سایت مستهجن نبوده که اینهمه وقت فیلتره! البته این میرزا بابک هر از گاهی مثبت 18 دوپهلو می نوشت. بعید نیست بخاطر همین فیلتر شده باشه.
مدیریت این تالار هم مثل ایران خودرو و سایپا هست. الان زور افتاده دستشون، ما هم که نَسَخ یک کف دست جا، که بنویسیم. آقا نکنید این کار رو. خدا وکیلی آزاد اندیشی چیز خوبیه!
دکتر پورنیکدست گل، آقا خیلی ارادت داریم. "دی" ریخت، خدا می دونه هر لحظه به فکرت بودم. امیدوارم که وضعیتش بهتر شده باشه. چشم مایی. "دی" که از فیلتر در نیاورده بودی؟!!!!
آ میز بابک رنگارنگ، آقا سامان، نجورسن؟ خدا شاهده اینبار دیگه به هیچ جا پیام ندادم و گلایه نکردم. به بلوغ بورسی رسیدم
. البته اینکه هیچ کس هم فریادرس نیست در این استغنا بی تاثیر نبود
.
رفقا، نمی دونم کِی، ولی یه روزی دور هم جمع هستیم و داریم بحث می کنیم که صدرا مقاومت 5 تومن رو میشکنه یا نه (و البته داریم حرص میخوریم!). صبح میشه این شب، صبور باشید. آ میز بابک هم میگه برمیگرده. فقط چون پرینترش خرابه تحلیل تکنیکال رو نمی کنه!!!!
جناب طیب هم که لم داده، داره با تبلتش قرآن میخونه! آقا التماس دعا
خانم بلفی عزیز، از اینکه، از اسپورتیج به پراید رسیدید، دلم گرفت. نگران نباشید. صدرا برمیگرده. به شرطی که این بابک گور به گور شده به موقع صلوات بفرسته!
علی آقای جلال پور، داداش من، شما سهامداری و هم قدم. به نظرم دیگه هیجانی ننویس. دوس ندارم بهت تیکه بندازن. حالا هرجایی، کسی رو میشناسی و چیزی شنیدی، بذار تو دلت بمونه. بیا بشین کنار ما یه چای زغالی بهت بدم، با قطاب بزنیم. ول کن جهان را...
March13 گل، آقا من یادمه در مورد ارز دیجیتال پست زدی. کاش جدی گرفته بودم. گردن صمدی بشکنه! آقا بیشتر بنویس. والا ما پولدار بشیم، بد مستی در نمیاریم. اومدی ایتالیا، آدرس من شهر بولزانو هست. بگی پویا، همه میشناسن. میگن: ء همون سهامدار بدبخت صدرااا ! (البته هنور ایرانما)
همه تون ماهید. همه تون عشقید. امیدوار باشید. شرایط بدتر هم شد، اشکال نداره. حداقل با هم گریه میکنیم. نبینم تنهایی غصه بخوریدا. من سربازتونم
پ.ن.: آ میز بابک، صدرا رو تا زمستون 1400 به 3 تومن برسون. من خونه میخوام.