عرض ادب و احترام
مشکل در طمع جنابعالی است .
من با صدرا مشکلی ندارم .
چندبار هم روی ۵۰۰ و ۵۲۰ و ۶۰۰ با خوشبینی فکر کردم برگشت .
منتهی اگر سربازی رفته باشید به سربازانی که هماهنگی و همزمانی آنها با طبل بزرگ زیر پای چپ بهم می خورند و طبل بزرگ زیر پای راستشان می افتد میگویند یک پشت پا به خودت بزن .
من اگر توی اون هیجانات به خودم برای سنکرون شدن با روند پشت پا نمی زدم الان بیست الی چهل در صد پولم از بین رفته بود .
اینجا نشستی ،روی ۱۰۰۰ نمیفروشی ، روی ۷۵۰ نمیفروشی ، روی ۴۸۰ نمیفروشی ، روی ۶۰۰ نمیفروشی ، روی ۴۸۰ هم که حد ضرر را زد هم نمیفروشی ، مدام اینجا دنبال یک بازیگر خبیث که میخواهد به شما ضرر بزند هستی ، به علی دودره که همه میدانند احساساتی است اصرار میکنی که افشاگری کند ، بعد خودت هم میبینی این حرفها نتیجه اش ضرر است ، باز به جای پرداختن به خودت از دیگران ایراد میگیری.
برادر من بشین یک استراتژی معاملاتی برای خودت درست کن ، یک مدت نگهداری و یک تارگت تعیین کن ، باسود شیرین خارج بشو.
وگرنه تا طمع خودت را محدود نکنی یک روز باید دنبال این باشی که مدیر شرکت افشا را نسوزاند ، یک روز دنبال این باشی که اینهمه اخبار مثبت چی شد ، یک روز دنبال مفت نخریدن از شهریار مهستان باشی ، یک روز هم دنبال درز اطلاعات شرکت DOT ، خودت هم میبینی که هیچکدام از اینها نیست و فقط روند نزولی است و مردم خالی میکنند یا هیجان زده می شوند و میخرند و بعد از ده روز ۰/۰۸ درصد مثبت میخوری .
من همان کسی هستم که از ۳۵۰۰ تا مجمع هر روز اینجا نوشتم استادم فرمود : روند صعودی صدرا از ۵۰۰۰ تومن به بالا شروع میشود .
اون روز روند مثبت بود ، امروز نیست .
امروز یک سیگنال کوتاه مدت داد که پسفردا باید تایید بشود وگرنه لنگ صدرا خانم خوشگله همچنان هواست و حضرتعالی باید از علی دودره افشاگری بخواهی و این ماجرا ادامه دارد .
اگر به حرف منه ، ایهاالناس صدرا مثبت است بخرید .
آخه مگر ندیدی که بازار برای حرف سعید محمد تره خرد نکرد و قرارداد رشادت را به تخم مرغش گرفت ؟
حالت خوشه ها !
بجای این حرفها شبی صدبار این سخن درر بار استادم را بمدت ۶ ماه بنویس:
صدرا سهم جا بذار نیست .
اگر یک شب یادت رفت ، ۶ ماه را باید دوباره از اول شروع کنی .
ارادت ویژه