سلام و عرض ادب و احترام.
شرکت ملی نفت 8 قرارداد به ارزش مجموعا 1.2 میلیارد دلار امضا کرده.
یکی از این 8 قرارداد، توسعه میدان رشادت هست، اونم به قرارگاه داده شده که تفویض میشه به صدرا.
سوال من از استاد طیب این هست که چطور ارزش قرارداد توسعه میدان رشادت تنهارو چند میلیارد دلار برآورد کرده بودن؟
و حق کلیمی در حدود 340 میلیون دلار برای کار سابق صدرا بر روی این میدان متصور هستند؟
با تجدید احترام
ali1230, alireza1807, Arian02, Arna, fargol93, MHMN, pournikdast, shahin, سورنا 60, محمد.
ممنون
فیلتری که دیشب عرض کردم شما تالارقبلی فرستاده بودین این بود
[ih][1].PClosing<[ih][10].PClosing&&(plp)>=1.5&&(plp)<5&&(pcp)<1&&(tvol)>(b vol)&&(tno)>50&&(qd1)<1000000&&(tvol)>1.2*[is5]&&((ct).Buy_I_Volume/(ct).Buy_CountI)>((ct).Sell_I_Volume/(ct).Sell_CountI)
به نظرم برای نوسان گیری زیر 15 درصد مناسب باشه من متاسفانه بیشتر از چند روز بررسی نکردم
معایبش این بود که خروجی برخی روزها نمیداد
یا اینکه سهم قفل صف خرید بود یا خیلی از سهمایی که افزایش سرمایه داده بودن رو بعد از افزایش به عنوان افت قیمتی تلقی میکرد و....
امروز دسبحان و بکام رو داده انصافا به نظرم بد نیستن باز مد نظر قرار میدیم چند روز
با سلام مجدد...
بله این فیلترهای جز اولین فیلترهایی بود که بردم در قالب آسان بورس؛ چون در tsetmc بررسی بک تست خیلی سخت و زمانبره ولی شما در آسان بورس در کمتر از چند دقیقه میتونید تا چند ماه قبل عملکرد فیلتر رو بررسی کنید...
بعضی وقتها سودهایی خوبی میداد اما اگر اشتباه نکنم در خروجی مهرماه چند خطای حسابی داشت و چون برای روزهای بعد از خرید و بسیار کوتاه مدتی طراحی شده بود؛ حذفش کردم...
ارادتمند...
سلام
بله نظرم که مثبته خودمم ۵۰درصد پرتفو خریدم منتها دوتا کار میتونید بکنید
اول همین جا تو کف قیمت بخرید و هیچ نگرانی نداشته باشید ولی خیلی اذیت سر راه داریم تا شروع رشد شارپی اگر اشتباه نکنم
دوم میتونید بالای ۳۲۰۰بخرید و این اذیت کردنها رد بشه تا ۳۲۰۰ مقاومتهای زیادی داره اختلافشم ۵۰ درصد هست با قیمت الان
اینایی که با این حجم میفروشن یا کسانی هستن که خسته شدن و با ضرر میفروشن یا اونایی هستن که زیر ۵۰۰خریدن و نتونستن با توجه به صف فروش بالاتر خارج بشن
در کل مشکلی نداره
موفق باشید
جناب آرین
با سلام در مورد کالا صحبت از اصلاح سهم تا حدود ۴۲۰۰ هست به نظرتون آیا این تحلیل درسته ؟
با سر بسر ۵ تومن سهمو دارم ارزش داره بفروشم تو قیمت کمتر بخرم هر چند بعیده تو این شرایط جامون بذاره...
به نقل از اقای رحیمی
رشادت 319 میلیون دلار
کلیم وصول نشده 250 میلیون دلار
پرونده کلیم پروژه های گذشته حداقل 150 میلیون دلار بر اساس مبلغ پروژه فاز 1 که 30 میلیون دلار وصول شد
30 میلیون دلار طلب ارزی بابت تهاتر وصولی کلیم فاز 1
5 هزار میلیارد تومن پروژه های قطعی شده چند ماه اخیر
حدود 2 هزار میلیارد تومن پروژه های فاز 11 تا اینجا
مناقصه های پیش رو : سکوی دوم فاز 11
سکوی بلال
فرزاد بی
و در صورت احیای برجام که با این تیمی که بایدن داره میچینه، احتمالش خیلی زیاده، بحث فشار افزایی سکوهای گازی که مهمترین موضوع تامین انرژی کشور در سالهای پیش رو هست که در صورت انجامشون، صدرا تا سالها از پروژه لبریز میشه
سهم صدرا از طرح تحول صنایع دریایی و نوسازی شناورها هم بیش از 1 میلیارد دلار هست
حال برید این سهم را با ارزش بازار 400 میلیون دلار بفروشید
الان که خیر جا گذاشتنی در کار نیست تو سهما
اگر بتونید نوسان بگیرید زرنگی شماست و خب استفاده بکنید
متاسفانه پاسوز انرژی شده و انرژیم فعلا به نظر خبری نشه نمیتونه مقاومت 44 رو رد بکنه
فردا دیدید مثبت خوبی زد صبر کنید ببینید با مقاومت 5300-5400 چیکار میکنه نفروشید
ولی دیدید میخواد از مثبت به منفی بره و سود کم یا ضرر زیر 5 درصد هم بود بفروشید میشه پایین تر وارد شد دوباره و یا اینکه صبر کنید وقتی مقاومت خط روند بلند مدتش تو 5400شکست وارد بشید فکر نکنم طوری باشه که نشه وارد شد
نظر خودم اینه فردا از منفی یا صفر تابلو به مثبت یا صف خرید باشه معاملاتش
ولی در کل داشته باشیدش هیچ مشکلی برای یک یا دو یا چند ماه دیگه نداره شرایط بازار این روزا تاثیر میزاره روش حرکت شارپ نمیزنه
بدجوری دارن ملتو بیرون میکنن از سهما تو کف قیمتی با بالا پایین کردن و خرد کردن اعصابشون شاخص منفی بشه یا مثبت مهم نیست مشکلی نداره
اسیر بازی نشید دوستان الان وقت فروش نیست اینکه بفروشید نوسان بگیرید که چه بهتر ولی خروج از بازار بدترین کار ممکنه
14318, ali1230, alireza1807, fargol93, Hessam, jalili, mahmood231, mehdyand2amir, MHMN, سلکت, سورنا 60, صبح صادق, مباشر, محمد., محمد1339