ای مسئولین
ه خدا قسم فقط و فقط. مردم را نسبت به این نظام بد بین کردید کاری که شما کردید به خدا قسم دشمن خارجی نکرد ترامپ نکرد. اسراییل نکرد و دیگه از ذهن مردم این خیانت پاک نمی شود
ای مسئولین
ه خدا قسم فقط و فقط. مردم را نسبت به این نظام بد بین کردید کاری که شما کردید به خدا قسم دشمن خارجی نکرد ترامپ نکرد. اسراییل نکرد و دیگه از ذهن مردم این خیانت پاک نمی شود
سلام
اینکه دولت فعلی دستش تو جیب مرد م هست ، شکی نیست اما سهامدار هم کم مقصر نیست یارو سهمش 70 80
درصد کاهش داشته بعد رفته تو صف فروش
از اون ور هم ارزش پول ملی اندازه پهن هم ارزش ندارد خوب مرد حسابی الان که دیگه زمان فروش نیست سهم ت رو نگهدار
هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری
دنبال سلطان بورس هستن قرعه به اسم خواجه نصیر در اومده مثل اینکه
هیچ کس از شخص اول مملکت و رئیس جمهور و معاون و وزیر و...که گفت پولو بیارید بورس نمیتونه چیزی بگه
سلام از بنده ست
جای شما خالی ما اینهفته پنجشنبه و جمعه لواسانات بودیم .
اونجا برف روی زمین بود .
آبگرمکن یک مقدار مشکل داشت و تا روشن بشود طول کشید .
در این فاصله من یک دستشویی رفتم .
آب چنان سرد بود که تا نیم ساعت از کمر به پایینم سر بود و احساس نمی کردم .
به نظرم دکتر اون آب یخ را برای اسافل اعضای بیمار تجویز کند ، خیلی موثر است .
شب خوش
ویرایش توسط bolinger : 2021/01/18 در ساعت 22:28
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
عرض ادب
روزی که من برای اولین بار رفتم پیش اولین استادم ، داوود جونز
اولین چیزی که به من گفت این بود که اگر تمام موجودی بانک مرکزی را به بازار بریزند ، ته بازار در نمی آید .
آنروز شاخص ۲۰۰۰ واحد بود .
دومین چیزی که استادم داود جونز فرمود این بود که موجسازی در بازار حرام است .
البته در آنروز یعنی اواخر دهه هفتاد , لغت موجسازی هنوز اختراع نشده بود .
استادم نیم ساعت راجع به اینکه هرکس پولش را بیاندازد پشت سهم و سهم را بطور کاذب بالا ببرد و بعد خالی کند ، توضیح داد .
البته آنروز مثال پالایش یکم هرگز به مخلیه استادم خطور نمیکرد و روی شاخص ۲۰۰۰ ، ده ها هزار میلیارد تومان حرام خواری و دست در جیب مردم کردن اصلا قابل تصور هم نبود .
کاش استادم الان بود ازش میپرسیدم که موجسازی تا چه مبلغی حرام است ، گویا از یک مبلغی به بالا دیگر حرام نیست .
کاش استادم بود ازش میپرسیدم که آیا اگر یک معمم و حوزوی رئیس دولت صاحب دارایی باشد تفاوتی در حکم ایجاد میشود یا نه .
کاش استادم بود ازش میپرسیدم که چهارتا موی یک خانم بیرون باشد اسلام بیشتر به خطر می افتد یا از هم پاشیدن خانواده های مسلمانان شیعه به خاطر از بین رفتن دارایی مرد خانواده در بورس به تهییج و تحریک مقامات حکومت اسلامی ؟
چند روز است ،اینجا و آنجا کامنتهایی میخوانم که زن طرف در حال طلاق گرفتن است .
خدا می داند با خواندن این کامنت ها چه آتشی بر جان من می افتد .
نمی دانم این علمای اسلام چطور در قبر خواهند خوابید .
دل و دماغ برای فروم نویسی باقی نگذاشتند .
شب خوش
ویرایش توسط bolinger : 2021/01/18 در ساعت 22:37
البته تا پست بنده ارسال شود خطیب توانا منبرش را برپاکرد
سلام از بنده ست
کمتر از ۳۰۰۰ عدد یعنی یک مقدار بیشتر از یک میلیون تومن روز قبل از بسته شدن صدرا خریدم .
پتایر مجمع است .
حفاری را نقد کردم ،
متاسفانه در حال حاضر هیچ قیمتی در بازار جذاب نیست .
گول فوندامنتال سهم ها را نخورید .
وقتی عرضه بیشتر از تقاضا است ، قیمت می آید پایین حتی اگر در شرکت معدن طلا کشف شده باشد .
شب خوش
14318, ali1230, alireza1807, Arian02, Arna, bikaraneh, fargol93, March13, mehdyand2amir, pournikdast, Rubi, ابشار, بامبو, رادین1, سعید طوسی گندم آبادی, سلکت, سورنا 60, صبح صادق, م-ع, پارسه
سلام و عرض ادب
در انتهاي موج ٤ حجم معاملات كاهش محسوسي داره، اين آخرا يهو بند رو آب نديد.
البته كه لعن و نفرين بر مسببين اين اوضاع رواست.
در خريد هم عجله خوب نيست.
ارادت