سلام علی اقا
متاسفانه کالا هم مثل خیلی از سهما چیزی که فکر میکردیم نبود تا این روز
ده دقیقه قبل دیدم 4000رو رد کرده فکم افتاد
ولی دیدم روی حمایت میدلاین کانال هفتگی هست
فکر میکنم انتهای موج 2 باشه انشالله بره برای شکست 6000
بازار منفی و هیجان فروش هم خب 100درصد تاثیر میزاره تو اصلاح و بیشترش میکنه
تا این لحظه مشکلی نداره خدا بقیه شو بخیر کنه
سلام و ارادت...
دوستانی که دسترسی به دکتر محمدی دارند بپرسند نمیخواد یه تکونی به خودش بده... به هر حال بزرگ سهامدارانه، شاید صمدی بزرگوار ازشون حساب ببره!!!!....
الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ
سلام
در هر قشری ادم خوب و بد هست. ولی انچه دیدم و شنیدم در تمام سالهای عمرم باعث شده از روحانیها و سپاهیها بدم بیاد و فکر کنم که ساخته شدن برای فریفتن مردم و چپاول منابع کشور. نمونه اش رو کم ندیدیم. ولی روحانی و سپاهی خوب هم دیدم اگرچه خیلی خیلی خیلی کم
فرمایش شما شبیه صحبت خانم مجریه که هر کسی که ناراضیه بره. فراموش نکنید که صدرا و همه منابع ملی این مملکت قبل از سپاهیها متعلق به مردم بوده. اینکه با زور و قدرت تونستن چیزهایی رو مال خود کنن خدشه ای به این حق ما مردمی که دادمون به جایی نمی رسه و به جایی هم وصل نیستیم نمی زنه. مثل مصادره اموال مردم عادی و در اختیار اقایان گذاشتنشون در اوایل انقلابه که بعد ها همین اقایان مصادره کننده یادشون بره که چی بودن و امر بهشون مشتبه بشه که از بدو تولد در منازل چند صد تا چند هزار متری بالای شهر تهران زندگی می کردن! همین سپاهی که ازش دفاع می کنید بابت مطالباتش از دولت میخواد اموال دولتی رو از آن خود کنه و حق انتخاب داره که چه چیزی رو مال خود کنه!! (چطور ممکنه اجزای یک حکومت اینطوری در رقابت با هم و در مقابل هم برای به دست اوردن پول باشن؟ )
اونوقت همین سپاه بدهی شرکت خصوصی ای مثل فسدید رو نداد و اینطوری نابودش کرد. قطعا مثال فراوانه.
وقتی سیاست وارد کار تجارت بشه وقتی نظامیان که وظیفه مراقبت از کشور دارن دنبال پول و منافع مالی باشن نتیجه صدراها و سدیدها میشه
من فکر می کنم صدرایی ندارم. ده ها آرزو رو به خاطر این وضع حکومتداری با خود به گور می برم ارزوهایی که میخواستم با صدرا بهشون برسم هم روش. ولی خواهش می کنم متعصبانه دفاع نکنید.
سرکار خانم بلفی بزرگوار
این رو با قطعیت تمام عرض میکنم خدمتتون که فاضلاب تر از این ها تو کل هستی وجود نداره حالا چرا فاضلاب رو گفتم چون از هر کثافتی توش پیدا میشه
با چندتا از اینا متاسفانه اشنا هستم عجیب موجوداتی هستن
عجیبتر اینکه خیلی از دوستان میان سرمایه زندگیشونو میسپرن به اینا قبلا برای نوسان باز خوب بود الان با این وضعیت بازار ارزش نوسان رو هم نداره دیگه
فکر کردید من چرا دو ساله تو تاپیک صدرا دارم مینویسم ؟؟؟چرا با باقی سهما کاری ندارم جز صدرا و سهامداراش ؟؟؟
دلیل اصلیش اینه مطمئنم سهامدارای صدرا به شدت مورد ظلم واقع شدن ولی تو خیلی از موارد طرف خودش قبول نمیکنه مطلب رو و ذهنشو ازاد نمیکنه از وابستگی
درود
فکر کنید تو این وانفسا یکی مثل چشم ماهی بخواد بر مسند بشینه!
مجلس فرمایشی با انتخاب کمترین حضور مردم و دولت همرنگ، البته که از ابتدا سر و ته این جماعت یکی بوده و نیت تیشه به ریشه قدمت و فرهنگ این آب و خاک بوده!
پ ن:لعنت بر انگلیس با اون مقدمات و برنامه های چند صد ساله اش
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام علیرضای عزیز
هر دو جمله تون درسته
کف میخوره به 3700-3900 اگر میانگینت بالاست کمش کن ارزششو خواهد داشت
به شرطی که بازار عادی باشه
تنها چیزی که بهم امید میده در مورد بازار و یه سری سهما چارت و اندیکاتوری هست که دارم و روند میان مدت و بلند مدت رو صعودی نشون میده در کل (من تمام نویز مربوط بهش رو گرفتم و با اطمینان بالای 90 درصد بهش معامله میکنم )
مثلا در مورد کالا همین اندیکاتور روند تایم روزانه مثبت شده بود از کف 3200تا 6000رفت ولی روند میان مدت چندان تغییر نکرده بود منتها با این افت وحجم خوردن و سپری شدن زمان روند میان مدت صعودی شده الان .......وقتی این شکلی میشه سهم حداقل چندین هفته رو به بالا میره
مثلا در مورد شاخص تایم روزانه مثبت شده بود از کف تا 1550 رفت و باز منفی شد ولی الان داره مثبت میشه و ازطرفی روند میان مدت تایم هفتگی که منفی بود از برج 3-4 داره مثبت میشه منتها چند روز یا2 هفته زمان میبره کامل روند برگرده
هر وقت که بر خلاف سیگنالش عمل کردم با استفاده از داده ها و ابزارهای دیگه معمولا به مشکل برخوردم مثل همین ثشاهد که تا الان 26 درصد رفتم تو ضرر و اعصاب نذاشته در حالی که از 2700 داره منفی نشون میده که من با خودم گفتم افت زیادی کرده زیاد نمیتونه پایین تر بره که به مدد بازار منفی اومد !!!!
در مورد صدرا روند تایم هفتگی تا چند وقت پیش کاملا منفی بود و هیچ سیگنال برگشت میان مدتی نداده بود ولی داره تغییر روند میده
تنها مشکلی که داره اینه که مثل تمام اسیلاتورها و اندیکاتور ها عدد بهت نمیده باید خودت در بیاری که خب همیشه کار ساده ای نیست
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)