click to register
صفحه 1177 از 2014 نخست ... 17767710771127116711741175117611771178117911801187122712771677 ... آخرین
نمایش نتایج: از 11,761 به 11,770 از 20138

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال
    تشکر شده 2,520 بار در 671 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

زیاد جدی نگیرین.. هر وقت صلاح بدونن سود یا زیان اعلام میکنن.. با روند همراه باشین و از سود و زیان لذت ببرین.. ارادتمند و همیشه ارادتمند

2. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید vion از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 4,611 بار در 800 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط vion نمایش پست ها
    زیاد جدی نگیرین.. هر وقت صلاح بدونن سود یا زیان اعلام میکنن.. با روند همراه باشین و از سود و زیان لذت ببرین.. ارادتمند و همیشه ارادتمند
    سلام
    روز سرد زمستانی همگان بخیر
    پس تحلیل بنیادی در مورد صدرا رو نادیده بگیریم
    آیا بدون پیش بینی سود و زیان تحلیل معنا پیدا میکنه
    نمیشه تمام تحلیلگران بنیادی از دکتر عباد تا استاد طیب همگی اشتباه کنند که
    از طرفی سه سال هم هست منتظر شناسایی سود نجومی در صورت ها همه بودند و در گزارشات برعکس شد

4. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد. از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 1,606 بار در 186 ارسال

سلام

ماجرای زیان تسعیر ارز ذهن من رو کاملا درگیر کرده. شبیه معما شده برای من و کاملا مشکوکه. لطفا کمک کنید

نرخ تسعیر دلار بر اساس صورتهای مالی شرکت، در پایان سال 98 بوده 13600 تومان و بدهیها و مطالبات ارزی طوری بودند که نتیجه 410 میلیارد تومان زیان خالص تسعیر بوده. نرخ دلار در پایان 97 مبلغ 10000 تومان و زیان تسعیر ارز 300 میلیارد تومان بوده. ( می دونم که شرکت غیر از دلار با ارزهای دیگه ای هم طلب و بدهی داره ولی برای ساده سازی و با توجه به اینکه رشد سایر ارزها هم متناسب با رشد نرخ دلار هست فقط دلار در نظر گرفتم) خوب نتیجه زیبایی که میشه گرفت اینه که شرکت طی سال ۹۸ نه طلب ارزی جدیدی شناسایی کرده نه هیچ بدهی ارزی ای رو تسویه کرده!! نرخ دلار ۳۶ درصد رشد داشته و زیان تسعیر هم ۳۶ درصد افزایش پیدا کرده

نرخ تسعیر در پایان ۹۸ مبلغ ۱۳۶۰۰ تومان و‌در پایان آذر ماه ۲۶۰۰۰ تومان بوده (رند کردم) و ملاحظه می فرمایید که زیان تسعیر هم دو برابر شده. این یعنی چی؟ یعنی طی ۹ ماهه منتهی به اذر هیچ بخشی بدهیهای قبلی تسویه نشدن. نتیجه گیری دیگه ای که میشه داشت اینه که در ۹ ماهه هر طلب ارزی ای که ایجاد شده با یک بدهی جدید بی اثر شده در تراز ارزی. اگر غیر از این بود باید زیان تسعیر کمتر از دو برابر پایان سال قبل می شد. ولی می بینیم که این اتفاق نیفتاده. سوال اینجاست که اگر قراره با قراردادهای دلاری بدهیهای ارزی برابر با مطالبات ارزی بالا بره و عدم تسویه بدهیهای ارزی سنوات قبل زیان تسعیر ارز رو بیشتر و بیشتر کنه و سود رو از بین ببره، انعقاد یا عدم انعقاد قراردادهای جدبد چه ارزشی داره؟
    شاید محاسبات من اشکال داشته باشه ولی شک ندارم دستکاریهایی انجام میشه در ارقام

بازار ما ثابت کرده که رشد قیمت سهمها ربط چندانی به مسایل بنیادی نداره و به وقتش قیمت بالاخواهد رفت ولی به عنوان سهامدار شرکت حق داریم بدونیم اونجا چی می گذره
    ویرایش توسط belle fille : 2021/01/22 در ساعت 14:00

6. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید belle fille از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 509 بار در 51 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط belle fille نمایش پست ها
    سلام

ماجرای زیان تسعیر ارز ذهن من رو کاملا درگیر کرده. شبیه معما شده برای من و کاملا مشکوکه. لطفا کمک کنید

نرخ تسعیر دلار بر اساس صورتهای مالی شرکت، در پایان سال 98 بوده 13600 تومان و بدهیها و مطالبات ارزی طوری بودند که نتیجه 410 میلیارد تومان زیان خالص تسعیر بوده. نرخ دلار در پایان 97 مبلغ 10000 تومان و زیان تسعیر ارز 300 میلیارد تومان بوده. ( می دونم که شرکت غیر از دلار با ارزهای دیگه ای هم طلب و بدهی داره ولی برای ساده سازی و با توجه به اینکه رشد سایر ارزها هم متناسب با رشد نرخ دلار هست فقط دلار در نظر گرفتم) خوب نتیجه زیبایی که میشه گرفت اینه که شرکت طی سال ۹۸ نه طلب ارزی جدیدی شناسایی کرده نه هیچ بدهی ارزی ای رو تسویه کرده!! نرخ دلار ۳۶ درصد رشد داشته و زیان تسعیر هم ۳۶ درصد افزایش پیدا کرده

نرخ تسعیر در پایان ۹۸ مبلغ ۱۳۶۰۰ تومان و‌در پایان آذر ماه ۲۶۰۰۰ تومان بوده (رند کردم) و ملاحظه می فرمایید که زیان تسعیر هم دو برابر شده. این یعنی چی؟ یعنی طی ۹ ماهه منتهی به اذر هیچ بخشی بدهیهای قبلی تسویه نشدن. نتیجه گیری دیگه ای که میشه داشت اینه که در ۹ ماهه هر طلب ارزی ای که ایجاد شده با یک بدهی جدید بی اثر شده در تراز ارزی. اگر غیر از این بود باید زیان تسعیر کمتر از دو برابر پایان سال قبل می شد. ولی می بینیم که این اتفاق نیفتاده. سوال اینجاست که اگر قراره با قراردادهای دلاری بدهیهای ارزی برابر با مطالبات ارزی بالا بره و عدم تسویه بدهیهای ارزی سنوات قبل زیان تسعیر ارز رو بیشتر و بیشتر کنه و سود رو از بین ببره، انعقاد یا عدم انعقاد قراردادهای جدبد چه ارزشی داره؟
    شاید محاسبات من اشکال داشته باشه ولی شک ندارم دستکاریهایی انجام میشه در ارقام

بازار ما ثابت کرده که رشد قیمت سهمها ربط چندانی به مسایل بنیادی نداره و به وقتش قیمت بالاخواهد رفت ولی به عنوان سهامدار شرکت حق داریم بدونیم اونجا چی می گذره
    سلام خانم بلفی

سرباز که بودم، در بخش کارپردازی مشغول به کار بودم و کارهای مرتبط با "ریز هزینه ها" رو انجام میدادم.
    یه سری خریدها بود که بهش میگفتیم "هزینه های بدون فاکتور". برای سایرین این آپشن خاموش بود و 99 درصد این هزینه ها مختص رئیس کارگاه بود. همیشه هم کارپردازمون که حلال حروم سرش میشد عصبانی بود که این آقا داره از جیب بیت المال "پوشک نوه ش" هم میخره بعد میگه بزن توی "هزینه های بدون فاکتور". سالانه بالای چند ده میلیون میشد (اون موقع حقوق یه فوق لیسانس عمران توی پروژه، حداکثر 3 تومن بود)

حالا شما تصور کن این هزینه هایی که میشه و در بخش "سایر هزینه ها" میاد، دست کمی از اون نوع هزینه نداره. X تومن خرج فلان جا شده، شما بزنین "سایر هزینه ها". سهامدار هم رعیت ماست، بیخود میکنه اعتراض داشته باشه!

8. 15 کاربر به خاطر ارسال مفید ASUS-Pooya از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 405 بار در 52 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط bolinger نمایش پست ها
    البته من در انتهای مجمع با پادوی کت شلواری مجمع که میکرو فون را جابجا می کرد گفتم میکروفون را به من بدهد که با یک جوک هیکل هیات رئیسه را قهوه ای کنم که با یک تبختری میکروفون را نداد و رفت .
    سلام‌ استاد.
    حالا اون جوک چی بود ؟
    همینجا برای خودمون تعریف کنید.

10. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید alireza1807 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط محمد. نمایش پست ها
    سلام
    روز سرد زمستانی همگان بخیر
    پس تحلیل بنیادی در مورد صدرا رو نادیده بگیریم
    آیا بدون پیش بینی سود و زیان تحلیل معنا پیدا میکنه
    نمیشه تمام تحلیلگران بنیادی از دکتر عباد تا استاد طیب همگی اشتباه کنند که
    از طرفی سه سال هم هست منتظر شناسایی سود نجومی در صورت ها همه بودند و در گزارشات برعکس شد
    سلام
    منکر تحلیل بنیادی در مورد این سهم نیستم.. اما به وضوح برام روشنه که هر وقت اراده شون باشه که قیمت سهم بره بالا حتی اگه شرکت در حال نابودی هم باشه این اتفاق میفته و برعکس... بنابر این عادت کردم به خط روند ها نگاه کنم و نوع معاملات را رصد کنم... گاه در این مسیر دچار اشتباه شدم و به تله افتادم .. که میفرماید "مرغ زیرک چون بدام افتد تحمل بایدش..حسابرس مستقل و ... به نظرم در مورد هیچ سهمی در بازار های بورس های جهان .. از سوی سهام دار خرد اب در هاون کوبیدنه.. سهم ها در همه جای دنیا با اراده سهام دارن عمده میرن بالا و به اراده این عالیجنابان میان پایین...سال 98 میلادی قیمت نفت به 8 دلار رسید و ایران قرار دادی با ژاپن میخواست منعقد کنه که نفت را به 5 دلار به فروش برساند... شاید کمتر کسی اون روزا را یادشه.... 10 سال بعد همون نفت به 147 دلار رسید.. جز اراده بزرگان و .. چه توجیهی میشه براش پیدا کرد

12. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید vion از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال bolinger آواتار ها
    تشکر شده 4,759 بار در 468 ارسال

سلام
    منکر تحلیل بنیادی در مورد این سهم نیستم.. اما به وضوح برام روشنه که هر وقت اراده شون باشه که قیمت سهم بره بالا حتی اگه شرکت در حال نابودی هم باشه این اتفاق میفته و برعکس... بنابر این عادت کردم به خط روند ها نگاه کنم و نوع معاملات را رصد کنم... گاه در این مسیر دچار اشتباه شدم و به تله افتادم .. که میفرماید "مرغ زیرک چون بدام افتد تحمل بایدش..حسابرس مستقل و ... به نظرم در مورد هیچ سهمی در بازار های بورس های جهان .. از سوی سهام دار خرد اب در هاون کوبیدنه.. سهم ها در همه جای دنیا با اراده سهام دارن عمده میرن بالا و به اراده این عالیجنابان میان پایین...سال 98 میلادی قیمت نفت به 8 دلار رسید و ایران قرار دادی با ژاپن میخواست منعقد کنه که نفت را به 5 دلار به فروش برساند... شاید کمتر کسی اون روزا را یادشه.... 10 سال بعد همون نفت به 147 دلار رسید.. جز اراده بزرگان و .. چه توجیهی میشه براش پیدا کرد
    سلام از بنده ست

تنها روش شناخته شده ی سود کردن در بورس همین است که شما می فرمایید .

منتهی اخیرا قضیه تجمع و تخم مرغ هم جواب داده است .

استادم فرمود دو درصد نوسانات بازار تصادفی است . یعنی تصادفا یک عده جمع بشوند جلوی بورس و شعار بدهند ، بعد تصادفا در همان روز در مجلس از وزیر اقتصاد و رئیس سازمان توضیح بخواهند ، و از قضا در همان روز در دولت هم رئیس جمهور چنان به وزیر اقتصاد بتوپد که موقع خروج از جلسه تصادفا رئیس بورس استعفا بدهد و عصر تصادفا استعفایش قبول بشود .

بعد تصادفا سردار دهقان کاندیدای ریاست جمهوری از باب غمخواری برای مال باختگان استعفا را کافی نداند ، سپس از قضا در همان روز شاخص برگردد و مثبت بشود و همه ی اینها در آستانه ی روز اول بهمن تقویم جلالی اتفاق بیافتد که غیر از ماه پیروزی خون بر شمشیر ، خورشید وارد نشان دلو هم میشود .

جالبتر اینکه در همان روز دیو برادر ترامپ چو بیرون رود ، فرشته برادر بایدن هم در آید ، فقط حیف که نایبه ی مکرمه ایشان حجاب اسلامی را رعایت نفرمود و از قضا شعر تپه ای که از آن بالا میرویم توسط عفیفه ی عورتینه ای به نام گورمن قرائت شود .

حالا بگذریم در کشور ما این تپه جای سالمی برای بالا رفتن رویش باقی نمانده است .

تصادف جالب دیگر اینکه اگر حفاری به رشد خودش ادامه بدهد ، و فرضیه استادم در مورد ده روز اول این موجی که توش هستیم درست در بیاید ، آنگاه همه ی این حوادث مصادف با روز چهل و یکم یک نوسان چهل روزه حفاری بوده است .

اما این وسط یک حادثه تصادفی نبود و آن تعلیق ۱۳ روزه ی صدرا بود که تصادفا در وسط اینهمه تصادف رخ داد .

ضمنا فروش نفت ۵ دلاری همان قضیه ی احمق ترین فروشنده است که تام دیمارک فرمود.

شب خوش
    ویرایش توسط bolinger : 2021/01/22 در ساعت 20:29
    به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
    چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

14. 15 کاربر به خاطر ارسال مفید bolinger از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 375 بار در 60 ارسال

سلام
    سلام وعرض ادب
    این مسئله ای که میفرمایید کاملا درست اما
    اگراگر کسی تنها یک برگه سهام داشته باشه همراه با همون برگه صاحب حقوق قانونی صاحبان سهم میشه
    اینکه ممکن کسی گوش نده یا به جایی نرسه دلیل قانع کنندهای برای اینکه دست روی دست بذاریم نیست
    امروز اگه مردم بخواهند طعم شفافیت و عدالت رو بچشند ناگزیر باید مطالبه گر باشند
    یکروز تو همین سهم اقای احمدی فر چند نفر از دوستانشون اقدام به نوشتن نامه و جمع کردن امضا و ارسال
    به مسولین و نهاد های مختلف نمودند
    حتی اگر جواب درستی داده نشد اما این نامه به اسم من الله التوفیق تو مجلس مطرح بود و حاج اقای تو مجمع
    هم یکی از نتایج های همون نامه هست
    بدور از نتیجه صرف اقدام در قبال پنهانکاری و تخلف جمع رو از انفعال خارج میکنه
    اگر هدفمند و حساب شده باشه و با برنامه ریزی و تحت رهبری افراد متعهد و حرفه ای و متخصص امر اتفاق بیافته
    قطعا و قطعا و قطعا اتفاقات بسیار مشعشعی بوقوع میپیونده
    همین قیام والستریت تخم مرغی سعادت اباد اگه عقلانیت و منطق پشتش بود واهالی قیام صاحب تفکر بودن و نه احساسات و تحت
    رهبری افراد متخصص بود قطعا نتیجه قابل قبولی داشت گرچه اگه جماعت عقلانی عمل میکرد به این روز نمیافتاد
    این بیداری و هوشیاری مردم منبعد با توجه به روی کار امدن به اصطلاح دولت با تفنگ بیش از پیش احساس میشه
    ببخشید طولانی شد
    گرچه که من معتقدم این رشد مجددا اتفاق افتاد اما ظلمی که بصورت هوشمند و هدفمند در قِبَل سهامداران اتفاق
    افتاد علی الخصوص بعد افزایش سرمایه و خروج از ماده 141قانون تجارت جبران شدنی و فراموش شدنی نیست
    ارادت
    اگر مایل بودید

دوستان اشنا به حسابداری اگه براشون امکانش هست تخلفاتی که توسط خود شرکت و یا حسابرس صورت گرفته
    جهت اشنایی سایر دوستان و سهامداران با موضوع به اشتراک بگذارند
  16. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید jalili از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 4,611 بار در 800 ارسال

سلام از بنده ست

استادم فرمود دو درصد نوسانات بازار تصادفی است . یعنی تصادفا یک عده جمع بشوند جلوی بورس و شعار بدهند ، بعد تصادفا در همان روز در مجلس از وزیر اقتصاد و رئیس سازمان توضیح بخواهند ، و از قضا در همان روز در دولت هم رئیس جمهور چنان به وزیر اقتصاد بتوپد که موقع خروج از جلسه تصادفا رئیس بورس استعفا بدهد و عصر تصادفا استعفایش قبول بشود .

بعد تصادفا سردار دهقان کاندیدای ریاست جمهوری از باب غمخواری برای مال باختگان استعفا را کافی نداند ، سپس از قضا در همان روز شاخص برگردد و مثبت بشود و همه ی اینها در آستانه ی روز اول بهمن تقویم جلالی اتفاق بیافتد که غیر از ماه پیروزی خون بر شمشیر ، خورشید وارد نشان دلو هم میشود .

جالبتر اینکه در همان روز دیو برادر ترامپ چو بیرون رود ، فرشته برادر بایدن هم در آید ، فقط حیف که نایبه ی مکرمه ایشان حجاب اسلامی را رعایت نفرمود و از قضا شعر تپه ای که از آن بالا میرویم توسط عفیفه ی عورتینه ای به نام گورمن قرائت شود .

تصادف جالب دیگر اینکه اگر حفاری به رشد خودش ادامه بدهد ، و فرضیه استادم در مورد ده روز اول این موجی که توش هستیم درست در بیاید ، آنگاه همه ی این حوادث مصادف با روز چهل و یکم یک نوسان چهل روزه حفاری بوده است .

اما این وسط یک حادثه تصادفی نبود و آن تعلیق ۱۳ روزه ی صدرا بود که تصادفا در وسط اینهمه تصادف رخ داد .

شب خوش
    سلام
    ورود خورشید به نشان دلو و بسته شدن صدرا

18. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد. از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

سلام از بنده ست

شب خوش
    درود و ارادت
    تجمع و تخم مرغ و .. از سن من گذشته... جوان هم بودیم شحاعتش را نداشتیم...تعارف چرا..
    نفت 5 دلاری اون زمان مبتکرانه و تازه با افتحار بیان میشد.. اون ایام در سال 1377 شمسی جناب اقای دکتر نهاوندیان در شبکه 4 حضور یافتند و با دو دبه اب معدنی که به همراه اورده بودند فرمودند میتوان به جای نفت به صادرات اب معدنی فکر کرد....
    در سال 2009 میلادی پس از ان که جنرال موتورز امریکا اعلام ورشکستگی کرد بهای سهمش به 4 سنت کاهش یافت.. پیشتر در سال 97 میلادی بهای هر سهمش 98 دلار بود... دقت فرمایید 9800 سنت رسید به 4 سنت.. عملا یعنی صفر.. در همه این ابر نوسان.. سهام دار جزء نگون بخت جنرال موتورز تنها هیج تنها نگاه... سپس دولت فدرال بخشی از شرکت را خرید و در چشم برهم زدنی بهای سهم به 16 دلار رسید و دو تا سه هفته بعد به 24 دلار افزایش یافت.. 2400 سنت.... 600 برابر در کمتر از یک ماه و نیم.. و باز هم سهام دار جزء هیچ سهام دار جزء نگاه..
    در مورد صدرا نمیدونم عاقبتش چی میشه.. ممکنه برسوننش به 44 تومان که کف تاریخی سهمه.. یا حتی پایین تر... ممکنه روی 280 برگشت بزنه به 470 یا حتی 520و 640 و 770.. یا برسه به 145 و سپس برسه به اعداد بالاتری.... همه این اعداد ممکنه.. حتی اعداد پایین تری میتونه ببینه که چون اینجا زن و بچه و خانواده هستن.. فعلا حرفی نمیزنم... در هر حال ما تو این بازار باید هر احتمالی را در هر لحظه در نظر بگیریم.. خاصه در بازار متمرکزی مانند بورس تهران.
    ارادت و همیشه ارادت

20. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید vion از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)