عرض ادب
شاید شاخص!
ارادت
عرض ادب
شاید شاخص!
ارادت
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
سلام از بنده ست .
آبیه که در مجموع کانال درست و درمونی نیست . با اینحال بیرون زدگی هم دارد .
من عرض کردم کانال نارنجی ادامه ی همون آبیه است ، خب وقتی کانال آبیه تهش شده کانال نارنجی ، الان نارنجی معتبر است دیگه .
البته آبیه را باید یک مقدار تصحیح کرد .
کانال چرخیده و افقی تر شده و شیبش کم شده . اما به زودی دوباره باز میچرخه طرف پایین .
از مدیر جدید بازار هم کاری بر نمیاد .
من قبلا به دوستانم که بهشون پست مدیریت پیشنهاد می شد ، می گفتم اول نمودار اون شغل را نگاه کن ببین سرش به طرف پایین نباشد .
چون هیچکس نمی تواند سر هیچ نموداری را برای بلند مدت به طرف بالا کند .
شب خوش
ویرایش توسط bolinger : 2021/01/27 در ساعت 22:28
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
درود
شایعاتی مبنی بر ممنوع شدن فروش کدهای حقوقی تا انتهای بهمن ماه و اینکه از شنبه تزریق سنگین پول به بازار رو خواهیم داشت.
پ ن: آقا رنگارنگ با زور میخوان سر نمودار را بالا نگه دارن!
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام از بنده است
برایم سوال بود که این بنده ی خدا بر مبنای چه منطقی ریاست سازمان راقبول کرده است.
تا اینکه این خبر را دیدم :
نخستین دستور کار رئیس جدید سازمان بورس - مشرق نیوز
متوجه شدم که این بنده ى خدا کلا مرخص است .
مثل کسی است که تا حالا دست به برق نزده.هرچه بگویی جیز است متوجه نمی شود .
یا کسی که هیچ ذهنیتی راجع به انفجار ندارد .هرچی میگویی پدر جان میدان مین است ، سرش را مثل آهو انداخته پایین دارد در میدان مین میدود و نمیداند اگر پایش برود روی مین چه اتفاقی می افتد.
می توانم پوزخندها به فرمایشات درر بار ایشان در جلسه ی امروز را تصور کنم .
ما ایرانی ها یک عادت فرهنگی زشتی که داریم اینست که در یک چنین جلساتی به هزار و یک دلیل محافظه کارانه ،هیچ خیر خواهی پیدا نمی شود که عواقب اوامر ملوکانه را به پادشاه جدید هدیه بکند . البته هرگاه چنین کسی هم پیدا شده به اشد مجازات رسیده است و باباشو در آورده اند.
اگر کسی به ایشان دسترسی دارد سلام برساند و بگوید که اقتصاد و قیمت دو مقوله ی کاملا بی ارتباط باهم هستند ،چرخ را دو باره اختراع نکن !
تصور اینکه اقتصاد روی قیمتها تاثیر دارد مثل اینست که کسی تصور کند چراغ قرمز باعث توقف خورو می شود .
قرمز شدن چراغ باعث توقف خودرو نیست بلکه توقف خودرو در اختیار راننده است که می تواند ترمز بکند یا نکند.
من آن فریب که در نرگس تو میبینم
بس آب روی که با خاک ره برآمیزد
فراز و شیب بیابان عشق دام بلاست
کجاست شیردلی کز بلا نپرهیزد
شب همگی بازار خوش
ویرایش توسط bolinger : 2021/01/27 در ساعت 23:43
سلام و عرض ادب...
دوستان و اساتید ارجمند؛ یک سوال کوچیک و رفع مزاحمت برای چند روز...
من یک اندیکاتوری نصب کردم که کانال رو میکشه با تعیین حمایت و مقاومت...
منتها مشکلی هست بسته به اینکه شما دوره زمانی رو مثلا 100 یا 300 روزه تعیین کنید و یا اینکه نوع کانال رو بصورت خطی یا نیم دایره تعیین کنید؛ ممکنه گاهی سهم نزدیک به حمایت و یا گاهی نزدیک به مقاومت باشه؛ یعنی کلا کانال فرق میکنه!!!
خواستم سوال کنم برای رسم کانال معمولا چه دوره های زمانی (مثلا 100 یا 200 روزه) و چه نوع کانالی (خطی یا نیمدایره ای) بهتر هست؟؟؟
باز هم عذرخواهی بابت مزاحمت های فراوان و البته سوالات ابتدایی؛ از همین جا از تمام دوستان پاسخگو تشکر میکنم...
شبتون بخیر...
سلام از بنده ست
دکتر جون شما می توانی کانالهای مختلف رسم کنی که موجهای مختلفی را در بر بگیرد .
شما هرچی بازه ی زمانی را کم بکنی ، عرض کانال کمتر می شود و نوسانات کوتاه مدت تر را در خودش جا می دهد .
اما کدام کانال معتبر است ؟
شما داخل کانال یک سری نوسان داری که از کف تا سقف کانال را طی میکند و بر می گردد . بدیهی است شما این کانال را باید برای نوسان گیری حداکثر به اندازه ی عرض کانال بکار ببری .
اینکه می گویم همه نوسانگیرند و فقط موجش باهم تفاوت دارد ، این "موجش" را شما داخل کانال می توانی ببینی .
کانالی معتبر است که کمترین عرض ممکنی را داشته باشد که موج شما را در بر می گیرد . یعنی کانال کم عرض تر از آن نشود رسم کرد .
برای اطمینان از اینکه کانال با کمترین عرض ممکن رسم شده بهتر است عرض کانال تا جایی کم بشود که یکی دوتا و نه بیشتر ، از نوک میله های قیمت از خط بالا یا پایین کانال بیرون بزند .
شب خوش
ویرایش توسط bolinger : 2021/01/28 در ساعت 08:41
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)