من نمی دانم سود این همه کار و پروژه گرفتن کجا می رود اگر 1000تا الاغ نگهداری می گردید عنبر نسا می فروختند سودش بیشتر از این همه پروژه بود
من نمی دانم سود این همه کار و پروژه گرفتن کجا می رود اگر 1000تا الاغ نگهداری می گردید عنبر نسا می فروختند سودش بیشتر از این همه پروژه بود
ج
قربان شما چه دل خوشی دارید
من یکی بزهام رو یک ساعت دست این دزدها نمیسپارم
چوپانی کلی مهارت و دانش و مدیریت میخواد که این ها ندارند
بزارید همون عروسک خیمه شب بازی قرارگاه در لباس مدیریت بمانند
بقول معروف اگر مدیریت شن زارها رو بدیم دست این ها دست آخر با کمبود شن مواجه میشیم
باور کنید هر چی دلار بود گذاشتن توی چمدان و فرستادن فلسطین
حالا ما بگردیم دنبال نخ.د سیاه
،،ج،، داریم!!!!!
سلام از بنده ست
یکی بود یکی نبود، زیر گنبدکبود، پیره زنه نشسته بود.
چاقولو سماق می کوفت ، با دسته ی چماق می کوفت
اسبه عصاری میکرد ، خره خراطی میکرد
سگه قصابی میکرد، گربه بقالی میکرد ،شتر نمد مالی می کرد
موشه ماسوره می کرد، بچه موشه ناله میکرد
پشه رقاصی میکرد ،کارتونه بند بازی می کرد ، مگسه زناشویی می کرد
فیله اومد اب بخوره ، افتاد و دندونش شکست
ناله کرد از ته دل
که ای ننه جون دندونکم ، از درد دندون دلکم
اوستای دلاکو بگو ، مرد نظر پاکو بگو
تا بکشه دندونکم ،تا بره درد از دلکم
دلاک به دالونش رسید ، شفا به دندونش رسید.
شب خوش
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
سلام
استاد شما که دست به قلم خوبی دارین با کمک اساتید و دوستان دیگه یه متن شکایت یا شفافسازی در مورد ابهامات این شرکت از جمله همین حق کلیم مونده رو هوا..سود سکوها...زیان تسعیر ارز...حسابهای شخصی این افراد ووووو تهیه بفرمایید
ما هم همگی متن فوق را در مرحله اول به عنوان پیگیری به ناظر فرابورس ارسال کنیم...در ادامه در صورت عدم رسیدگی مرحله رو بالاتر هم میبریم..
سلام به همگی این که نشد
انشا••• مناقصه بعدی
- موضوع مناقصه
مناقصه شماره 4089-74-054 شرکت ملی نفت خزر با موضوع تعمیرات اساسی شناورهای کاسپین 1 و 2 و همچنین مناقصه شماره 18/99/T/CCA شرکت پترو پارس با موضوع ارائه خدمات مهندسی ،خرید،ساخت و نصب برای برداشتن و جابجای سکوی فاز 12و ملحقات آن و نصب آنها در موقعیت فاز 11 پارس جنوبی
- تاريخ شركت در مناقصه
1399/09/26
- تاريخ اعلام نتايج
1399/11/15
- دلایل عدم حصول نتیجه
پس از ارائه پاکات (الف، ب، ج) و کسب امتیاز فنی عالی، این شرکت در مناقصات مذکور برنده نشد
ویرایش توسط fargol93 : 2021/02/04 در ساعت 13:45
سلام از بنده ست
من سواد مالی ندارم که استدلال محکمه پسند بکنم که کجای کار میلنگه.
من سوادم در حد اینست که خودم بفروشم فرار کنم که تازه ۱۰-۱۵ درصد هم غلط در میاد ، ولی اجمالا گلیم خودم را از آب میکشم بیرون .
یک زمانی درصد پیش بینی درستم را دقیق حساب میکردم اما از وقتی دکتر پورنیکدست بهم خندید و ضمنا بازار هم چنان مثبت شد که تحلیل باعث ضرر می شد و من هم ولوم تحلیل را کم کردم دیگه حساب درصدش هم از دستم در رفت .
از امروز میخوام بشینم دوباره رمل و اسطرلاب را بیارم بیرون , که ظاهراً اوضاع خراب تر از این حرفها ست .
معروف است که بازار منفی تحلیل بردار نیست ، بازار خیلی مثبت ابتدای امسال هم تحلیل بردار نبود ، بازار حاشیه ای هم که صرف نمیکند ، فوندامنتال هم که اگر جواب میداد الان حفاری ۱۰۰۰ تومن نبود و استادم طیبم ۱۶ سال ملحوظ نمی کرد و روی فرمایشات درر بار خودش دور دو فرمون نمی زد !
خلاصه موندیم معطل !
شب خوش
ویرایش توسط bolinger : 2021/02/04 در ساعت 14:39
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
سلام
استاد بای اند هولد ، بلاخره یا شرکت یه تکونی میخوره یا تورم تکونش میده
سبک خودتون رو با جناب طیب مقایسه کنید ، اینقدر ترید می کنید و نوسان میگیرید تهش میشه یه سکته ریز
ببینید روش جناب طیب چه راز جوانی داره که همچنان منتظر تاثیر تغییرات بنیادی هستن و امید به زندگی عالی
به نظر از حالت معاملاتی به حالت سرمایه گذاری تغییر مسیر بدین دیگه نگران افت خیر حتی صدرای ۵۰ تومانی هم نیستین
سلامت باشید
صدرا الف میداد برنده شده اون وضعمون بود الان که برنده نشده خداوند ما را رحمت کند
عرض سلام و ادب و احترام
خودم رو عرض می کنم که مشکل از بی سوادیمه. چند واحد حسابداری خوندم و فکر می کنم درآمد که افزایش پیدا می کنه یا باید نقدی دریافتش کنند یا باید در قالب طلب باشه. اگر نقدیه پس باید از محلش بتونن خرید مواد اولیه و... انجام بدن یا بدهیهاشون رو تسویه کنند پس قاعدتا بدهی ها کم میشه یا لااقل زیاد نمیشه. اگر غیر نقدیه باید مطالباتشون بیشتر بشه و خیلی بیشتر از بدهیهاشون بشه و در نتیجه زیان تسعیر کمتر بشه. یا مثلا اینکه اگر دارن درصد پیشرفت کار رو بر اساس هزینه هایی که تا الان انجام دادن حساب می کنند پس هزینه ها تا الان واقعی بوده. این نگاه خط به صورتهای مالی شرکت هست که هرچی اعداد و ارقامش رو نگاه می کنم سر در نمیارم چطور میشه با رشد درامد بازهم نهایتا در هر سال مالی سودی برای سهامدار خرد نمونه. اینکه در بقیه شرکتها اینطور نیست و در صدرا این زیان تسعیر به شدت جلب توجه می کنه از همین تفسیر خطی نشات می گیره ولی وقتی جنابعالی که تحلیلگری شناخته شده و مورد اعتمادید می فرمایید نباید قضاوت کرد، چشم صبر می کنم و قضاوت نمی کنم
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)