click to register
صفحه 1198 از 2017 نخست ... 19869810981148118811951196119711981199120012011208124812981698 ... آخرین
نمایش نتایج: از 11,971 به 11,980 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی
    تشکر شده 1,606 بار در 186 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

نقل قول نوشته اصلی توسط Arian02 نمایش پست ها
    سلام وقت همگی بخیر
    اونی که جدید اومده رو کاری ندارم
    سوال اینجاست من نوعی که چند ساله تو این سهم هستم و میدونم زورم به این جماعت نمیرسه و تو این قبر مرده نیست چرا خودمو خلاص نمیکنم از این منجلاب ؟؟؟
    90 درصد کاربرای تاپیک قبل افزایش سهمو خریدن و تو سود هستن هر چند ناچیز
    تا کی میخواید بازیچه بشید ؟؟
    همه میدونین جریانو ولی کاری نمیکنین !!!!!!!!!!!
    سلام

احتمالا هر کسی دلایل خاص خودش رو داره ولی فکر می کنم دلایل مشترکی هم وجود داره. دلایل من:
    1) وقتی صدرا تونسته در عرض 4 سال 47 برابر بشه چرا الان نشه؟ همه ما به نوعی درگیر الگوهای شکل گرفته در ذهنمون و گذشته نگریم. اینکه معتقدیم تاریخ تکرار میشه از همین موضوع سرچشمه می گیره
    2) درصد زیادی از سبدم به صدرا اختصاص داره برای همین فقط خودش می تونه ضرری رو که از نداشتن سهمهای دیگه در زمان خوب بازار کردم جبران کنه چون ریزش زیادی داشته و اگر صبر کنم بر می گرده. این همون خطاییه که وقتی دانا رو 250 تومان خریدم شروع به ریزش کرد، تا 129 130 تومان نگهش داشتم و نهایتا به دلیل نیاز مالی مجبور به فروش در همون قیمتها شدم ما دربند خطاهای گذشته و تکرار پی در پی این خطاها هستیم. به خطا کردن عادت کردیم. همت نداریم مسیرمون رو عوض کنیم. می ترسیم. به یه شیوه چسبیدن و ادامه دادن برامون خوشایند تر از ازمودن یک مسیر جدیده. شاید هم خجالت می کشیم به خطاهامون اقرار کنیم
    3) چون برادران نظامی وارد امور اقتصادی شدن و هیچوقت از مصادره کردن خسته نمیشن، یه حس لجاجت که به قیمت نابودی خودم تمام خواهد شد بهم میگه که نباید اجازه بدی همین تعداد ناچیز رو هم از آن خود کنند.
    4)وقتی تحلیلگران به نامی مثل جناب طیب و جناب بهنام معتقدن که بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر و بار دگر روزگار چون شکر آید راضی نمیشم بدون گرفتن یک سود شیرین ازش خارج بشم
    5) مگه همه رشد و صعود و ریزش و سقوطها به دلایل بنیادی بوده؟ خدا رو چه دیدید شاید تصمیم گرفت که بی هیچ دلیلی رشد کنه

سهم بسته است با خودم فکر می کنم به محض باز شدن مقداری می فروشم و تبدیل می کنم به سهمهای شفاف و با شخصیت مثل شکربن سیستم و... ولی به محض باز شدن میام اینجا دوباره کامنتهای دلگرم کننده رو میخونم و بخشی از سهمهای شفاف و باشخصیتم رو می فروشم و تبدیلش می کنم به صدرا. شاید یه اقدام خوب برای گرفتن تصمیم درست ندیدن کامنتهای این تاپیک باشه

2. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید belle fille از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 20,236 بار در 2,798 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط belle fille نمایش پست ها
    عرض سلام و ادب و احترام
    خودم رو عرض می کنم که مشکل از بی سوادیمه. چند واحد حسابداری خوندم و فکر می کنم درآمد که افزایش پیدا می کنه یا باید نقدی دریافتش کنند یا باید در قالب طلب باشه. اگر نقدیه پس باید از محلش بتونن خرید مواد اولیه و... انجام بدن یا بدهیهاشون رو تسویه کنند پس قاعدتا بدهی ها کم میشه یا لااقل زیاد نمیشه. اگر غیر نقدیه باید مطالباتشون بیشتر بشه و خیلی بیشتر از بدهیهاشون بشه و در نتیجه زیان تسعیر کمتر بشه. یا مثلا اینکه اگر دارن درصد پیشرفت کار رو بر اساس هزینه هایی که تا الان انجام دادن حساب می کنند پس هزینه ها تا الان واقعی بوده. این نگاه خط به صورتهای مالی شرکت هست که هرچی اعداد و ارقامش رو نگاه می کنم سر در نمیارم چطور میشه با رشد درامد بازهم نهایتا در هر سال مالی سودی برای سهامدار خرد نمونه. اینکه در بقیه شرکتها اینطور نیست و در صدرا این زیان تسعیر به شدت جلب توجه می کنه از همین تفسیر خطی نشات می گیره ولی وقتی جنابعالی که تحلیلگری شناخته شده و مورد اعتمادید می فرمایید نباید قضاوت کرد، چشم صبر می کنم و قضاوت نمی کنم
    عرض ادب مجدد

چشماتون همیشه روشن وبی بلا باد

واما موضوع را بازتر میکنم

قیمت تمامی قراردادها دقیقا مشخص است

در بعضی پروژه ها دریافت ها حتی بیشنر از قیمت اصلی قراردادهاست چرا؟

یعنی استناد بقیمت انعقاد یافته اولیه درست نیست چون در ذات شرکت های پیمانکاری وتجهیزاتی حق کلیم و افزایش قیمتی اولیه قراردادها وجود دارد

چون هزینه های اجرای پروژه ها باتوجه به تورم و تحریم ها وعدم پرداخت بموقع مطالبات و تغییر کمی وکیفی پروژه ها از جانب کارفرما افزایش میابد در نتیجه قیمت اولیه هم قابل تغییر است

چرا کارفرما با افزایش قیمتی قراردادها موافقت میکند؟

چرا کارفرما تمامی پرداخت های اصلی افزایش قیمتی قراردادها را به اتمام پروژه انتقال میدهد؟
    منافع کارفرما را در این موضوعات مد نظر قراردهید

چرا پیمانکار قبول میکند؟ چون منافع اصلیش موافقت کارفرما با افزایش قیمتی قراردادها و حق گلیم هاست هر چند زمانش بنفع کارفرما باشد

ارادت

4. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

به این موضوع دقت زیادی داشته باشیم

تمامی اقلام پولی دارایی ها وبدهی های ارزی شرکت به نرخ ارز قابل دسترس تسعیر میشوند

حتی تتمه هزینه تکمیل پیمان های ارزی تا زمان اتمام نیز با نرخ ارز قابل دسترس تسعیر میشوند

حالا تاثیرات مالی قطعی ناشی از تسویه دارایی ها وبدهی های ارزی تکمیل پروژه ها چه نتایجی خواهند داشت؟

6. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

شناسایی درامدهای پیمان ها چگونه است؟

نسبت هزینه های واقعی به کل هزینه های براوردی است

حالا اشکال کجاست؟
    هزینه های تکمیل پیمان ها صرفا بر اساس نرخ های موجود در هر سال در ترازها محاسبه گردیده

دقت فرمایید این موضوع در اتمام پروژه بنفع پیمانکار خواهد بود

8. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

دقت فرمایید

کدام بدهی ها؟ تسعیر میشوند؟

بدهی از محل افزایش هزینه هاست

افزایش هزینه های پروژه ها شاید در ظاهر امر و با نگرش ساده وسطحی خوب نباشد
    ولی در شرکت های تجهیزاتی وپیمانکاری افزایش هزینه ها دلیل بر روند منفی نیست چرا؟
    چون در اکثر موارد از جانب کارفرما مورد تایید قرار میگیره
    چرا؟

چون روند پروژه ها از جانب کارفرما هم کمی وکیفی تغییراتی را بوجود میاره

10. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی ahoura آواتار ها
    تشکر شده 754 بار در 116 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط fargol93 نمایش پست ها
    سلام به همگی این که نشد
    انشا••• مناقصه بعدی
    • موضوع مناقصه
    مناقصه شماره 4089-74-054 شرکت ملی نفت خزر با موضوع تعمیرات اساسی شناورهای کاسپین 1 و 2 و همچنین مناقصه شماره 18/99/T/CCA شرکت پترو پارس با موضوع ارائه خدمات مهندسی ،خرید،ساخت و نصب برای برداشتن و جابجای سکوی فاز 12و ملحقات آن و نصب آنها در موقعیت فاز 11 پارس جنوبی
    • تاريخ شركت در مناقصه
    1399/09/26
    • تاريخ اعلام نتايج
    1399/11/15
    • دلایل عدم حصول نتیجه
    پس از ارائه پاکات (الف، ب، ج) و کسب امتیاز فنی عالی، این شرکت در مناقصات مذکور برنده نشد
    نمیدونستیم قراره همه ی مناقصه هارو صدرا ببره. چند تا مناقصه قبلی رو که برنده شد ، چی شد؟ باز یه عده مثل الاغ سهمشونو تقدیم به لاشخورا کردن. حالا هم این خبر رو هی اینور اونور میزنن که چی بشه؟ نبرد که نبرد به شخم مزرعه فریدون خان که نشد.والا

12. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید ahoura از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی ahoura آواتار ها
    تشکر شده 754 بار در 116 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط محمد. نمایش پست ها
    ج
    خیلی هنر مندی ؟ میخواد بره بازار جیم . بازم به شخم مزرعه فریدون خان بزار بره . به فکر کارزار انتخاباتی دکتر باشید و اینکه چه جوری میشه تر زد به کمپین انتخاباتیش .

14. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید ahoura از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال Arian02 آواتار ها
    تشکر شده 8,197 بار در 1,505 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط belle fille نمایش پست ها
    سلام

احتمالا هر کسی دلایل خاص خودش رو داره ولی فکر می کنم دلایل مشترکی هم وجود داره. دلایل من:
    1) وقتی صدرا تونسته در عرض 4 سال 47 برابر بشه چرا الان نشه؟ همه ما به نوعی درگیر الگوهای شکل گرفته در ذهنمون و گذشته نگریم. اینکه معتقدیم تاریخ تکرار میشه از همین موضوع سرچشمه می گیره
    2) درصد زیادی از سبدم به صدرا اختصاص داره برای همین فقط خودش می تونه ضرری رو که از نداشتن سهمهای دیگه در زمان خوب بازار کردم جبران کنه چون ریزش زیادی داشته و اگر صبر کنم بر می گرده. این همون خطاییه که وقتی دانا رو 250 تومان خریدم شروع به ریزش کرد، تا 129 130 تومان نگهش داشتم و نهایتا به دلیل نیاز مالی مجبور به فروش در همون قیمتها شدم ما دربند خطاهای گذشته و تکرار پی در پی این خطاها هستیم. به خطا کردن عادت کردیم. همت نداریم مسیرمون رو عوض کنیم. می ترسیم. به یه شیوه چسبیدن و ادامه دادن برامون خوشایند تر از ازمودن یک مسیر جدیده. شاید هم خجالت می کشیم به خطاهامون اقرار کنیم
    3) چون برادران نظامی وارد امور اقتصادی شدن و هیچوقت از مصادره کردن خسته نمیشن، یه حس لجاجت که به قیمت نابودی خودم تمام خواهد شد بهم میگه که نباید اجازه بدی همین تعداد ناچیز رو هم از آن خود کنند.
    4)وقتی تحلیلگران به نامی مثل جناب طیب و جناب بهنام معتقدن که بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر و بار دگر روزگار چون شکر آید راضی نمیشم بدون گرفتن یک سود شیرین ازش خارج بشم
    5) مگه همه رشد و صعود و ریزش و سقوطها به دلایل بنیادی بوده؟ خدا رو چه دیدید شاید تصمیم گرفت که بی هیچ دلیلی رشد کنه

سهم بسته است با خودم فکر می کنم به محض باز شدن مقداری می فروشم و تبدیل می کنم به سهمهای شفاف و با شخصیت مثل شکربن سیستم و... ولی به محض باز شدن میام اینجا دوباره کامنتهای دلگرم کننده رو میخونم و بخشی از سهمهای شفاف و باشخصیتم رو می فروشم و تبدیلش می کنم به صدرا. شاید یه اقدام خوب برای گرفتن تصمیم درست ندیدن کامنتهای این تاپیک باشه
    سرکار خانم بلفی بزرگوار عرض ادب
    شما این ۴۷ برابر شدن رو با سایر سهام مقایسه بفرمایید از طرفی شما این چهار سال اینده رو نه با ۴سال پیش نه با ۳ سال پیش بلکه با ۲سال پیش هم نمیتونید مقایسه کنید
    بورس الابختکی که سهامو ۴۷ برابر میکرد چند ماه پیش در اثر کرونا عمرشو داد به شما
    هر طور راحتید بنده فقط تعجب میکنم از تعصب عزیزان تو این چند سال اونم به سهمی مثل صدرا با این مدیریت عالی که داره

16. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال Arian02 آواتار ها
    تشکر شده 8,197 بار در 1,505 ارسال

والا چیزی که من تو این نزدیک ۱۳ سال یاد گرفتم از بورس اینه که همیشه یه روش منحصر بفرد جواب نمیده برخی اوقات نگه داری برخی اوقات نوسان چند درصدی برخی اوقات سرمایه گذاری بلند مدت جواب میده
    در قید و اسیر یه روش نباشین
    تا اویل سال نوسان گیری میکردیم بعد دیدیم بازار صعودیه بلند مدت شدیم به وقتش خروج زدیم بعد دیدیم بلند مدت و میان مدت جواب نمیده اولین فرصت دوباره میرم تو کار شریف نوسان گیری که البته حتما سختتره
    خلاصه حیفه سرمایه و عمر با عزتتون

18. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 1,606 بار در 186 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط طيب نمایش پست ها
    عرض ادب مجدد

چشماتون همیشه روشن وبی بلا باد

واما موضوع را بازتر میکنم

قیمت تمامی قراردادها دقیقا مشخص است

در بعضی پروژه ها دریافت ها حتی بیشنر از قیمت اصلی قراردادهاست چرا؟

یعنی استناد بقیمت انعقاد یافته اولیه درست نیست چون در ذات شرکت های پیمانکاری وتجهیزاتی حق کلیم و افزایش قیمتی اولیه قراردادها وجود دارد

چون هزینه های اجرای پروژه ها باتوجه به تورم و تحریم ها وعدم پرداخت بموقع مطالبات و تغییر کمی وکیفی پروژه ها از جانب کارفرما افزایش میابد در نتیجه قیمت اولیه هم قابل تغییر است

چرا کارفرما با افزایش قیمتی قراردادها موافقت میکند؟

چرا کارفرما تمامی پرداخت های اصلی افزایش قیمتی قراردادها را به اتمام پروژه انتقال میدهد؟
    منافع کارفرما را در این موضوعات مد نظر قراردهید

چرا پیمانکار قبول میکند؟ چون منافع اصلیش موافقت کارفرما با افزایش قیمتی قراردادها و حق گلیم هاست هر چند زمانش بنفع کارفرما باشد

ارادت
    عرض سلام و ادب و احترام
    ممنونم. امیدوارم همیشه تندرست و شاد باشید.
    از جنابعالی سپاسگزارم که لطف فرمودید و به طور کامل و جامع توضیح دادید
    حتی اگر صدرا به دلیل شرایط خاص، سهامدار عمده اش، حسابسازیها و...، به نتایج درخشانی که با توجه به فرمایش جنابعالی انتظار داریم کسب بشه، نرسه، خدشه ای به توانایی و تخصص جنابعالی در تحلیل مالی دقیق شرکتها وارد نمیشه. خوشحالم که همیشه از راهنماییهای ارزنده جنابعالی بهره مند میشم
    ویرایش توسط belle fille : 2021/02/05 در ساعت 09:30

20. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید belle fille از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 13 مهمان ها)

1. amin h