سلام
احتمالا هر کسی دلایل خاص خودش رو داره ولی فکر می کنم دلایل مشترکی هم وجود داره. دلایل من:
1) وقتی صدرا تونسته در عرض 4 سال 47 برابر بشه چرا الان نشه؟ همه ما به نوعی درگیر الگوهای شکل گرفته در ذهنمون و گذشته نگریم. اینکه معتقدیم تاریخ تکرار میشه از همین موضوع سرچشمه می گیره
2) درصد زیادی از سبدم به صدرا اختصاص داره برای همین فقط خودش می تونه ضرری رو که از نداشتن سهمهای دیگه در زمان خوب بازار کردم جبران کنه چون ریزش زیادی داشته و اگر صبر کنم بر می گرده. این همون خطاییه که وقتی دانا رو 250 تومان خریدم شروع به ریزش کرد، تا 129 130 تومان نگهش داشتم و نهایتا به دلیل نیاز مالی مجبور به فروش در همون قیمتها شدم ما دربند خطاهای گذشته و تکرار پی در پی این خطاها هستیم. به خطا کردن عادت کردیم. همت نداریم مسیرمون رو عوض کنیم. می ترسیم. به یه شیوه چسبیدن و ادامه دادن برامون خوشایند تر از ازمودن یک مسیر جدیده. شاید هم خجالت می کشیم به خطاهامون اقرار کنیم
3) چون برادران نظامی وارد امور اقتصادی شدن و هیچوقت از مصادره کردن خسته نمیشن، یه حس لجاجت که به قیمت نابودی خودم تمام خواهد شد بهم میگه که نباید اجازه بدی همین تعداد ناچیز رو هم از آن خود کنند.
4)وقتی تحلیلگران به نامی مثل جناب طیب و جناب بهنام معتقدن که بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر و بار دگر روزگار چون شکر آید راضی نمیشم بدون گرفتن یک سود شیرین ازش خارج بشم
5) مگه همه رشد و صعود و ریزش و سقوطها به دلایل بنیادی بوده؟ خدا رو چه دیدید شاید تصمیم گرفت که بی هیچ دلیلی رشد کنه
سهم بسته است با خودم فکر می کنم به محض باز شدن مقداری می فروشم و تبدیل می کنم به سهمهای شفاف و با شخصیت مثل شکربن سیستم و... ولی به محض باز شدن میام اینجا دوباره کامنتهای دلگرم کننده رو میخونم و بخشی از سهمهای شفاف و باشخصیتم رو می فروشم و تبدیلش می کنم به صدرا. شاید یه اقدام خوب برای گرفتن تصمیم درست ندیدن کامنتهای این تاپیک باشه