یعنی این تغییر در دامنه نوسان میتونه سر اغاز زمستان رویایی باشه (حتی به غلط ...)که من منتظرش بودم که البته 20 روز ازش گذشته و خبری نیست !!!!!!!
خدا نکنه سهمی به اصلاح بخوره سهامداراش بیچاره میشن با این 2منفی خخخ
سلام از بنده است
رئیس جدید هم شروع کرد مثل استاد از خودش انرژی بر اساس اصول علمی ساطع کردن .
یادش بخیر عبده تبریزی هم که آمد ، اول سه روز دامنه را برداشت .
سیمان تهران من در یک روز ۵۰۰ تومن رشد کرد و به فکر میکنم ۲۲۰۰ تومن رسید .
بعد دید خیلی خراب شد و بازار انفجار مثبت داد .
امر کرد به مدت ۱۵ روز نوسان بشود مثبت صفر و منفی ۵ .
میگویند ، یک معمار فرغون گچ را برداشت و شروع کرد به ترسیم نقشه ساختمان روی زمین .
گفت اینجا اتاق خواب و اینجا آشپزخانه و اینجا حمام و اینجا پذیرایی که یکدفعه یک بادی ازش در رفت .
گفت :خب اینجا هم توالت .
شب خوش
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
سلام از بنده ست
من در این بیش از بیست سال که دستی به بازار دارم همیشه در اطراف خودم میدیدم که ملت همیشه در صحنه مرتب در پنج حوزه ی سود بانکی ، موبایل ، خودرو ، طلا ، ارز و ملک در حال بازار عوض کردن هستند .
شما شاید یادتون نیاد ، ولی یک زمانی مردم وام میگرفتند ، سپرده بلند مدت میگذاشتند و سود می گرفتند .
البته من یکبار یکی از سود بانکی بگیران قهار به پستم خورد و خیلی تلاش کردم که سر صحبت را باز کنم ببینم اینها چطور از معامله ای که یک طرفش بانک است سود کسب می کنند ؟
خیلی هم وقت گذاشتم ولی چیزی عایدم نشد و فوت و فن را یادم نداد .
می دانید که هر معامله ای که یک طرفش بانک باشد قطعا به طرف دیگر ضرر می خورد .
در هر صورت من خودم هیچوقت بازار عوض نکردم اما لازم بود این جماعت یک گوشمالی حسابی بشوند .
با اینحال اینها تنها تقصیرشان بی عقلی و حزب باد بودن است . اینها جاهل قاصرند ، مقصر نیستند .
مقصر ، از خدا بی خبری است که مدیریتش روز مره است و فقط به فکر گذران امروز است .مقصر مدرس تازه از راه رسیده ای است که وعده ی شاخص ۸ میلیونی میدهد و سر از تلویزیون در میاورد .
من خودم هرچی اینجا داد زدم که حالت تجافی را از دست ندهید ، کسی گوش نمیداد که هیچی ، مضحکه و مسخره هم شده بودم .
مقصر مدیری است که فوق کارشناس است و گوشش به هیچ کارشناسی بدهکار نیست که هیچ ، اصلا علم و دانش و مشاوره را قبول ندارد . می پرسد : مگر نگفتید دلار گران بشود صادرات افزایش پیدا میکند ، پس چرا نشد ؟
سالهاست که کسی بلند مدت فکر نمی کند .یکی از جلوه های کاملا مشهود این روز مرگی و مدیریت کوتاه مدت خام فروشی است که نقلش داستانش تکراری است .
من به نظرم نمی رسد که سیستم از این بورس جان سالمی بدر ببرد .
این ۳۵ هزار یا به روایت دیگر ۵۰ هزار میلیارد تومن درآمدی که دولت داشت ، یک هزینه ی بلند مدتی دارد که اگر بگویم هزاران برابر بیشتر و بلکه در حد بینهایت است اغراق نکرده ام .
در هر صورت یکی از معایب و همزمان محاسن پدیده های اقتصادی اینست که هر اقدامی ، بازتاب و نتیجه ملموس دارد و راه فرار و چاره ای نیست .
روزی را میبینم که چند میلیون نفر سهامدار مالباخته با زن و بچه جلوی در بورس ایستاده اند و بقول امام خمینی رحمت الله علیه یک یوم الله بوجود آورده اند .
شب خوش
ویرایش توسط bolinger : 2021/02/06 در ساعت 23:48
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)