alireza1807, Arian02, Arna, belle fille, bolinger, MHMN, vahidm62, دلخوش, سورنا 60, محمد.
امروز من که به شخصه تسلیم شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم
فعلا فقط نظارهگرم تا شاید فرجی بشه
چارت و ....نگاه کردن فقط خستگیش برای ادم میمونه
ali1230, alireza1807, Arna, belle fille, bolinger, fargol93, mahmood231, March13, MHMN, vahidm62, تجهیزاتی89, دلخوش, سلکت, سورنا 60, محمد., کاشان2
تف به قبور پدران پوتین ...
ویرایش توسط shahin : 2021/02/08 در ساعت 12:11
سلام.
هیچ چیز این صدرا و ناظر تو روال نیست......
تایید شده یا باطل ...... پس چرا معامله نمیشه!!!
یه زمان صدرا تو اوج ( 1030 تومن ) و داشت صف خرید میشد که ناظر سهمو متوقف کرد ... ((کارگزاران محترم عضو فرابورس ايران به اطلاع مي رساند؛ با استناد به ماده 5 دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران، در راستاي مديريت معاملات و سفارشات موجود در سامانه، زمان انجام معاملات در نمادهاي معاملاتي شركت صنعتي دريايي ايران (خصدرا1) و شركت گروه صنعتي سديد (وسديد1) متعاقبا اعلام خواهد شد. مديريت عمليات بازارهاي خارج از بورس)))
یه دفعی هم راس ساعت 12 و 22 دقیقه سهمو باز کرد.... و سهم از همون موقع نابود شد
الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ
تو سهمایی که حقیقی خروج داشته دقیقا حقوقی خیلی عالی جمع کرده
این دوتا عکس رو مقایسه بکنید
هر جا میری فقط دارن حقوقی رو فحش میدن در حالی که حقوقی خیلی خوب داره میخره تا جایی که من میبینم
حقیقی تازه وارد با این نگاه که داره نوسان گیری و زرنگی میکنه داره معامله میکنه نمیدونه 2تا با سود بفروشه سومی گیر میکنه باید با ضرر بفروشه و اخر ماه هم یا میره تو ضرر یا هیچی گیرش نمیاد
خلاصه بد تر زدن به بازار
ali1230, alireza1807, Arna, belle fille, fargol93, mahmood231, MHMN, mojk, سورنا 60, محمد.
انشالله که بازی در نیاره بره سمت بالا
مقاومت 1280-1300شاخص کل الان با توجه به روند نزولی شده 1220-1235
اندیکاتورا هم مشکلی ندارن هم روزانه هم هفتگی
امیدبخدا این موج 4 شاخص هفته اتی تموم بشه
منفی شدن سهما اعصاب خردی ب مراتب کمتری داره تا این نوسان بی منطق توی بازار
فردا و شنبه با این دامنه نوسان جدید ازش رد بشه شاید عزیزان با جا موندن از رشد یه تلنگری بهشون بخوره این طوری معامله نکنن
معاملات تاييد شد ومن واقعا موندم چرا آخه آتيش ميزنن ملت به مالشون واقعا چند خريدي آخه چرا با ابن تفاسير واقعا ساييديم به الك
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 23 مهمان ها)