سلام
محمد احتمال قریب به یقین کاندید پوششی هست
امروز پایداری چی ها طومار امضا جمع کردن برای شیخ ابراهیم تا به حلوای ریاست جمهوری برسن نهایتش که رییسی راضی نشه باقر باتون هست
ضمنا مگه سهامدار صدرا تو جامعه چند میلیونی کشور اصلا به چشم میاد که بخواد تاثیری بزاره در انتخابات
اینکه سعید محمد به خاطر انتخابات سهم رو بالا میبره و اینها فقط تخیلات ما هست
بازیگر یا باید پول داشته باشه یا توجه بازار رو جلب کنه ،
سلام از بنده ست
اون زمان که ملت اینجا شماره قرارگاه را میگذاشتند ، یکبار من هم زنگ زدم به فکر میکنم مدیر سرمایه گذاری قرارگاه .
یارو اصلا در جریان صدرا نبود .
گفت ما اینجا کارمون اینست که یک لیست داریم و گزارش ماهانه میگیریم .
من گمان میکنم حتی اسم شرکتهای داخل لیست را بلد نبود .
لابد گزارشها را هم بایگانی میکرد .
به معنای واقعی یک کارمند بود .
"پرزیدنت بعد از این "هم که فرمود دنبال سود نیست .
این بنده ی خدا تنها چیزی که در ذهنش نیست صدرا است .
اون سخنانی که راجع به میدان رشادت زد را هم توی مسیر یک نفر پرزنتش میکند و یک سری حرف در دهانش میگذارد ، این بابا هم جلوی دوربین تکرار میکند .
شما ها خیلی امورات مملکت را جدی گرفته اید،
این خبرها نیست .
شب خوش
ویرایش توسط bolinger : 2021/02/08 در ساعت 21:52
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
سلام. کاملا صحیح است.
این مملکت تنها چیزی که ندارد مدیریت است. این که اتفاقات را حاصل اراده کسی میبدانیم اشتباه محض است. نه بالا رفتن بازار نه سقوط، نه تک سهم ها و کلا یه شیر تو شیره مطلقه..
وزیر راه اسبق جمله باحالی امروز گفت.. فرمودند ما پنج دولت در سایه داریم که عملا تصمیمگیری و مدیریت را غیر ممکن میکند.. اگر هم از فردا برگردد حاصل تصمیم مدیران نیست.
ارادت
درود
در مملکتی که برای رفع امورات آن از رمال و فالگیر استفاده میشود و هر ارگان و نهاد وابسته ای دنبال لفت و لیس خود و جمع آوری غنایم از این سفره است، پیدا کردن مدیر و کاربلد دلسوز در هر رسته آن مصداق پیدا کردن ذره شکر در ظرف نمکه.
پ ن: آقا رنگارنگ افزایش پتایر هم ثبت شد، از صدرا و قوم یأجوج و حقوقی حفاری ماجوج آن که آبی گرم نمیشه، انشاءالله در اون سهم نتیجه بخش و جبران کننده باشه!
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام از بنده ست
مگه نمیگفتند بازارگردان بگذارند ، چنین و چنان می شود .
بازارگردان دو سه هفته بازارگردانی کرد ، یکماه پشت نماد بسته موند ، امروزهم ۱ میلیارد تومن در ضرر است .
سهم هم که منفی است .
درسته که اینجا کامنت گذاشتن رایگان است اما بالاخره یک نفر نمیخواد برای اینهمه اراجیفی که اینجا گفته شده یک توضیحی بجز رایگان بودن ارائه کند ؟
شب خوش
ویرایش توسط bolinger : 2021/02/08 در ساعت 22:39
سلام از بنده ست
من امروز بعد از چند روز که نیت کرده بودم رمل و اسطرلاب را در آوردم و مثل مدیر سرمایه گذاری قرار گاه که لیست را اصلا ندیده بود ، شروع کردم به نگاه کردن سهمها ببینم سهم خوب چی پیدا میشه که یک تحرکی ایجاد کنم .
در لیست از الف آمدم تا ح ( حرف ابتدایی نماد ) .وقتی رسیدم به حپترو دیگه خسته شده بودم .
همینطوری یک نظر حلال واری بدون ریبه که نگاه کردم ، ده دوازده تا سهم را از لیست مدیر سرمایه گذاری قرار گاه در آوردم تا در این تعطیلات اگر مومنات اجازه بدهند بررسی کنم .
از این ده دوازده تا که با یک نگاه در آوردم و هنوز پرینت نگرفته ام ، بشهاب و ثشاهد و حپترو به نظرم نمودارشون خوشگل آمد .
و جالب اینکه حپترو و بشهاب از اون سهمهای کوچک هستند که خانم بلفی دنبالش بود و البته معامله اینجور سهمها مشکلات خاص خودشان را دارد .
باز تاکید میکنم که اینها را بررسی نکرده ام .
شما بررسی کنید خبرش را به من هم بدهید .
حفاری هم که آخر نوسان است ، و یک مزیت خیلی بزرگی که دارد اینست که با حدود یک میلیارد تومن میشود نوسان روزانه ازش گرفت و نوسانات روی امواج بزرگترش مثل ۱۰ روزه و بیست روزه و ۴۰ روزه با مبالغ به مراتب بیشتر .
حسن بزرگ حفاری اینست که هر قیمتی بفروشی ، پایینتر میشود خرید . اصلا جاموندن برای این بزرگوار بی معنی است .
خدا رحمت کند کسی را که گفت حفاری صدرای بالفعل است .
شب خوش
ویرایش توسط bolinger : 2021/02/08 در ساعت 22:56
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)