سلام از بنده ست
تفاوت صدرای بالقوه با صدرای بالفعل همین نقد شوندگیشه دیگه!
یعنی صدرا اگر قراردادهای جدیدش سود ده باشد ، کلیمش نقد بشود و تسعیرش در حسابها بیاید و زیان انباشته ش صفر بشود ، و سود در مجمع تقسیم کند و آینده اش هم درخشان باشد ، تازه میشود حفاری .
یعنی جانماندن و آخر نوسان بودن و امکان پایینتر خریدنش سرجاش هست ، فقط نقد شوندگیش بهتر میشود .
این میشود صدرای بالفعل .
شب خوش
ویرایش توسط bolinger : 2021/02/08 در ساعت 22:57
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
سلام از بنده است
یک مقایسه کمی هم بین حفاری و صدرا کردم ، قابل توجه استاد فوندالیبند:
تعداد سهام صدرا ۵ برابر حفاری است.
اگر شناور صدرا ۳۵ درصد بگیریم شناورشون تقریبا برابر است .
دو تا صنعت باهم سنخیت هم دارند ، هم پیمانکارند و هم نفتی هستند .
صدرا ۹ ماهه ۱۸ ریال سود ساخته ، حفاری۳۱۶۸ ریال یعنی حفاری ۳۵ برابر صدرا نه ماهه سود ساخته .
حالا اگر براساس متغیر فوندابولبول ارزش بازار دوتا سهم را مقایسه کنیم صدرا دوبرابر حفاری است که با توجه به ۵ برابر بودن سهام صدرا ، تعداد مشابه سهم صدرا حدود ۴۰ درصد حفاری با ۳۵ برابر سود بیشتر می ارزد .
بر اساس متغیر فوندابولبول سود نه ماهه اگر حساب کنیم اگر بخواهیم قیمت صدرا هم قیمت حفاری باشد ،صدرا باید ۶-۷ تا تک تومن معامله بشود و اگر بخواهیم حفاری را هم قیمت صدرا کنیم ، حفاری باید ۶۵۰۰۰ تا ۶۶۰۰۰تومن باشد .
حالا این وسط یا ما سهامداران صدرا خیلی توقعمون بالاست ، یا صدرا را به احترام سیاسی و اقتصادی و نظامی سپاه دارند خوب میخرند ، یا فوندامنتال و سود سازی شرکت کشک است و اهمیتی برای بازار ندارد یا اساتید فوندالیبند تعطیل هستند که توقع دارند صدرا با ۳۲ تومن سود ، ۵ هزار تومن معامله بشود .توجه کنید که قیمت صدرا اگر برمبنای سود ۹ ماهه بخواهد معادل حفاری تصور بشود با ۳۲ تومن سود قیمتش می شود ۱۰۰ تا ۱۲۰ تومن .
خلاصه اینجا نشستن و حرف رایگان زدن آسان است ، این کامنت من هم یکیش .
والا ، بلا صدرا را ۳۷۰ خوب دارند میخرند .
شب خوش
پ.ن
این کامنت کلا شوخی بود ، حرص نخورید.
شب بخیر
ویرایش توسط bolinger : 2021/02/09 در ساعت 01:03
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
استاد تکنیکالر عزیز و دوست داشتنی
با سلام و عرض ادب
با توجه به بازگشایی قریب الوقوع پتایر لطفاً نظرتون را اعلام کنید وضعیتش را چطور میبینید و بنظرتون بالای ۷۰۰ میتونه باز بشه؟
همچنان به کوتاه مدت حوالی ۱۰۰۰ امید دارید؟
ارادت
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
درود
به قول یکی از اساتید این تغییرات بنیادیه که داره خودشو توی قیمت نشون میده
بنیادتون برداشته بشه الهی
alireza1807, MHMN, mojk, سورنا 60, محمد.
سلام
خوبیش اینه از شنبه دو درصد منفی بیشتر نمیخوره
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 13 مهمان ها)