دوست عزیز صاحب داره وخوبش هم داره ولی از جنس حروم..... و زن روس ...... !!!! اجرکم عندا....
دوست عزیز صاحب داره وخوبش هم داره ولی از جنس حروم..... و زن روس ...... !!!! اجرکم عندا....
سلام وعرض ادب واحترام
چشم حتما میگم??
مخصوصا طعم گیلاس ?????
تحلیل بنیادی یعنی بررسی ارزش دارایی ها وروند سودسازی
اتی
روند سود سازی صدرا کم نظیرخواهد بود
منظور بنده در قیاس بود
فقط همین جزیره صدرا برای ما سهامداران کافی است
کدام شرکت در کل دنیا دارای جزیره آزاد است؟
کدام شرکت صاحب نکاست ؟
شرکت صدرا استراتژیکترین شرکت ایران است وقابل قیاس با هیچ شرکتی نیست
ففط قیاسش باید با شرکت های طراز اول نفتی دنیا باید باشد ولا غیر
ارادت
سلام
فرمایش شما کاملا درست هست
و ضمنا اکثر سود حفاری از تسعیر بوده که در صورت توافق سال آینده چنین چیزی در کار نخواهد بود و در صدرا کاملا برعکسه و در صورت افت دلار از زیان انباشته کم میشه و حتی مقداری از زیان گزارش اخیر هم تبدیل به سود میشه
البته تازه وارد ها که الف ب بورس رو در حال یاد گرفتن هستند فقط در خرید به ای پی اس نگاه میکنند البته خودم هم در زمره همین ها هستم
و با تجربه ها سود سازی های آتی و روند پیشرفت یا پسرفت شرکت رو بیشتر نگاه میکنند
خودم هم پست قبلی استاد عزیزم تکنیکالر رو خوندم خیلی تعجب کردم که ایشان که اینقدر بادرایت و سواد بورسی بالایی برخوردارند چطور مثل ما تازه وارد ها اینقدر سطحی قیاس کردند
هر چند دست آخر دیدم که قصد مزاح داشتند
سایر دوستان هم به این موارد واقفندولی روند سهم ناراحتشون کرده
خداییش هم این بازیگر و بازارگردان اینقدر بی بخار نوبره
[QUOTE=طيب;882093]سلام جناب طیب
حالا فهمیدید چرا؟ یا باید توضیح واضحات بدیم؟
شما مدام می نویسید: " به زودی" ....
خدا شاهده بیش از 3 سال پیش گفتید که کارهای جزیره انجام شده
خدا گواه هست که سالهاست که میگید در گزارشات آتی لحاظ میشه. ما چقدر آذر- دی بهمن شد و گزارش افتضاح اومد و گفتید خرداد و مجمع و...
خدا شاهده که اگه تالار بورس باز بود، میگشتم و متن شما که گفته بودید مشکل حساب های صدرا حل شده رو میاوردم و نشونتون میدادم. دو سه سال پیش هم گفتید و نه اخیرا. خب کو؟ نامه مدیرعامل رو ده روز پیش دیدید؟
پدر جان، این چیزایی که میگید نهایتا کجا خودش رو نشون میده؟ مگه نباید توی قیمت روی تابلو باشه؟ خب کو؟ کجاست؟
مرده شورشون رو ببرن با مدیریت جهادیشون.
این همه سال هم مدام همین صحبت ها رو تکرار می کنید و سینه چاک صدرا هستید. من 6 ساله با این سهم هستم ولی یکبار نشد یه اعتراض به رفتار سرکوبگرانه و کثافتکاری محرز روی تابلو بکنید. واقعا خوندن پست های شما دردناک شده. مدام تعریف. مدام تمجید. و قیمت روی تابلو، ماه هاست که صف فروش.
باسلام درسته صدرا دراین شش ماه همه سهامداران را له کرد.ولی دراین مرحله منفی هایش را تمام شده بدانید
ali1230, Arna, bolinger, fargol93, mahmood231, mehdyand2amir, MHMN, طيب, محمد.
در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 26 مهمان ها)