به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
سلام و عرض ادب
در حال سیر وسلوک در فضای مجازی بودم که چشمت روز بد نبینه دیدم آنچه را که کاش نمی دیدم.
یک دلارلیبریا برابر246 ریال و ده دلار لیبریا برابر246تومان بنده خدا طیب هم هیچوقت نگفت دلار آمریکا
و احتمالا مقصودشان دلار لیبریا بوده. و بهمین علت ملت مفت می فروشن سهم ده دلاری را
عزت زیاد
برای خرید شنبه صدرا بهتره یا بکام؟
کدام یکی حرکتش را زودتر شروع خواهد کرد؟
بازار وقتی نزولی است سهام به هر بهانه ای منفی میشن حتی با خبر مثبت
برعکسش برعکس میشه
درود
یادش بخیر تالار همسایه، حاج مرتضی دالاهو چه سیگنالهایی روی سهمهای افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی میداد. جالبیش اینجاست همگیشون به درد صدرا مبتلا شدند از غگل بگیر تا بانک دی که هنوز تجدید نشده! اصولا سهمهایی که افزایش میدن بعد یه مدت بخواب میرن و حدود یکسالی طول میکشه تا بیدار بشن،حالا زیاد به این صدرای ننه مرده هم گیر ندیم بهتره.
پ ن:شدیم آینه عبرت بقیه بازار
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
ali1230, alijalalpour, alireza1807, ASUS-Pooya, bikaraneh, fargol93, m.mola, MHMN, بارسا, ساعد, سورنا 60, م-ع, محمد.
دیگه فکر نکنم صدرا بااین شرایط اینور سال رشدی داشته باشه فکر کنم اردیبهشت یا خرداد به همون قیمت 1000تومنش برسه حیف ازاین شرکت که دست مدیران آشغالی هستش
درود
دوستان کسی اطلاع داره که آیا صدرا به بانک سامان بدهی داره یا نه؟؟
باعرض سلام واحترام
فرارسیدن ۲۲ بهمن نماد دهه.......رابه تمامی سهامداران نماد اقتصاد..... ، .........عرض می کنم.
درود
به شخصه از مطالب آموزشیت در پست هایی که میزنید بسیار استفاده کرده ام. بنظر اگر بتونیم در خصوص موج شماری سهام اطلاعاتمون را بالا ببریم میشه از فرصتها استفاده بیشتر و ایضا در اشتباهات کمتر گرفتار بشیم.
البته اگر جنابعالی گاها در اين خصوص منبری بروید شاگردان زیادی مستمع خواهند بود!
پ ن :به به آقا بهي خوش اومدی!
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ali1230, alireza1807, ASUS-Pooya, bolinger, بهي, ساعد, سورنا 60, محمد.
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 18 مهمان ها)