click to register
صفحه 1220 از 2017 نخست ... 22072011201170121012171218121912201221122212231230127013201720 ... آخرین
نمایش نتایج: از 12,191 به 12,200 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال Arian02 آواتار ها
    تشکر شده 8,197 بار در 1,505 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

نقل قول نوشته اصلی توسط bolinger نمایش پست ها
    سلام از بنده ست

صدها فرصت بهتر از بیت کوین تا ساعت ۲۴ امشب هست که اگر بتونی سرمایه گذاری کنی تا کمتر از سه ماه آینده این شرکت ۳۵۰ میلیون دلاری را می توانی از دست این جماعت در بیاری .

فردا نگی من خبر نداشتم ، من بهت گفتم .

ولی تا زمانیکه این فکر در ذهنت باشد فکر نمیکنم کاری از پیش ببری:

در دنیا یک مفاهیم دیگری متفاوت از چیزهایی که ما تجربه کرده این بنام آزادی ، رقابت ، دموکراسی ، حق ، مسئولیت ، راستی ، درستی ،صلح ،مدارا ،امنیت ، عدل ، رفاه ، سعادت ، اخلاق و... وجود دارد .

شب خوش
    ارادت
    این فارومای بورسی کاش یا اشتراکی و پولی میشد یا برای هر پست از طرف یه مقدار پول میگرفتن برای نوشتن (اولش خودمو عرض میکنم )
    متاسفانه نوشتن مزخرف و حرف مفت تبعات و هزینه نداره
    یکی نیست بگه اخه شما که صدرای 1000تومنی یا پایین تر خریدی و 3 سال نگه داشتی و سود بردی اونم با این وضعیت و قدرت تحلیل و این اه ناله و نفرین چطوری میتونستی زمانی که کسی نمیدونست بیت کوین چیه بخری و نگه داری و الان بفروشی بدی شرکت 350 میلیون دلاری!!!!!!!!شمایی تو سودی و هر روز داری نفرین میکنی شرکت رو چطوری میتونی این سود رویایی رو بگیری ؟؟
    بعد افتادن اتفاق و تموم شدنش گفتنش برای ملت شیرینه و سهله بدون در نظر گرفتن شرایط این چند سال
    داج کوین خریده بودم 40 تا تک تومنی 3سال نگه داشتم هیچی نشد دادم به ریپل 4000تومنی 2 سال نگه داشتم چیزی نشد دو ماه بعد فروشم داج شد 2000 ریپل شد 20000
    بیت کوین 25 میلیونی شد 1.2میلیارد
    این از وضعیت یکی از خریدارا که خودم بودم و میدونم چطوری شد
    مردی الان بیا بگو 3-4 سال دیگه چی میره بالا تا بعدا افسوس نخوری
    اینم یه نمونه
    کل سهم بنیاد شهید رو دارن میدن 8000میلیارد !!!!!!!!
    با 20تا زیر مجموعه و چند هزار هکتار زمین زراعی و مسکونی و ...
    بعدا نگو کاش میخریدمش و الان میفروختم صدرای 350 میلیون دلاری میخریدم الان دارن میگن حبابه

2. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 7,751 بار در 1,855 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Arian02 نمایش پست ها
    ارادت
    این فارومای بورسی کاش یا اشتراکی و پولی میشد یا برای هر پست از طرف یه مقدار پول میگرفتن برای نوشتن (اولش خودمو عرض میکنم )
    متاسفانه نوشتن مزخرف و حرف مفت تبعات و هزینه نداره
    یکی نیست بگه اخه شما که صدرای 1000تومنی یا پایین تر خریدی و 3 سال نگه داشتی و سود بردی اونم با این وضعیت و قدرت تحلیل و این اه ناله و نفرین چطوری میتونستی زمانی که کسی نمیدونست بیت کوین چیه بخری و نگه داری و الان بفروشی بدی شرکت 350 میلیون دلاری!!!!!!!!شمایی تو سودی و هر روز داری نفرین میکنی شرکت رو چطوری میتونی این سود رویایی رو بگیری ؟؟
    بعد افتادن اتفاق و تموم شدنش گفتنش برای ملت شیرینه و سهله بدون در نظر گرفتن شرایط این چند سال
    داج کوین خریده بودم 40 تا تک تومنی 3سال نگه داشتم هیچی نشد دادم به ریپل 4000تومنی 2 سال نگه داشتم چیزی نشد دو ماه بعد فروشم داج شد 2000 ریپل شد 20000
    بیت کوین 25 میلیونی شد 1.2میلیارد
    این از وضعیت یکی از خریدارا که خودم بودم و میدونم چطوری شد
    مردی الان بیا بگو 3-4 سال دیگه چی میره بالا تا بعدا افسوس نخوری
    اینم یه نمونه
    کل سهم بنیاد شهید رو دارن میدن 8000میلیارد !!!!!!!!
    با 20تا زیر مجموعه و چند هزار هکتار زمین زراعی و مسکونی و ...
    بعدا نگو کاش میخریدمش و الان میفروختم صدرای 350 میلیون دلاری میخریدم الان دارن میگن حبابه

اولا نفرین و ناله و افسوس اون هم برا پول احتمالا مال امثال تو هستش .

ثانیا بیت کوین خیلی وقته تو رسانه ها و اخبار ازش اسم برده میشه . تنها در ایران مبادی خریدش وجود نداشت .
    اولین باری که بنده اسم بیت کوین رو شنیدم سالها قبل بود. ازطریق یک سری جنجال رسانه ای و به دلیل سو استفاده از آن در یک سری معاملات سیاه

همون زمان از یکی از نزدیکان که از قضا استاد اقتصاد در یکی از دانشگاه های معتبر خارجی و دائما مشغول مطالعه مقاله ویا نوشتن مقاله است در مورد بیت کوین سوالاتی پرسیدم . بدیهی است که اگر
    وقت خودم را به جای گذاشتن در این تالار مجازی به قول شما مضخرف یک مقدار صرف مطالعه و پیگیری جدی اون در دنیای بیرون کرده بودم چه بسا به اهمیتش واقف شده و امکان خریدش هم از
    طریق آشنایان ممکن بود.

اما به نظر می رسد شما خیلی دوست دارید موضوعات را جدی بگیرید.

هدف بنده بیان این واقعیت بود که در حال حاظر این شرکت معظم و فوق العاده استراتژیک با آن همه پتانسیل بالقوه و بالفعل و نیاز بسیار بالای کشورهای همسایه به انرژی پاک را به وضعیتی انداخته اند که
    ارزش کل سهامش امروز از 7200 بیت کوین هم کمتر است !!! ( ارزش سهام مدیریتی اش 3600 بیت. و متاسفانه این مضخرف واقعیت دارد ) . امروزه افراد زیادی در همین کشورهستند که بیت کوین هایشان از این تعداد بیشتر است و احتمالا هیچکس هم اطلاع ندارد.

. افتاد ؟؟؟!

ویرایش توسط shahin : 2021/02/11 در ساعت 00:23

4. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید shahin از ایشان تشکر کرده اند:

عضو جدید
    تشکر شده 79 بار در 13 ارسال

هیچ چیزی برای گفتن و نوشتن ندارم!
    اوضاع نموداری صدرا خیلی خیطه. امیدوارم تر بزنه به هر چی نمودار و تکنیکاله و یه رشدی بکنه. تا حالا که فقط تر زده به اعصاب سهامداراش و هیکل نحس طیب
    هنوز خریدی نکردم و منتظرم ازش سیگنال خرید بگیرم...

6. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید بهي از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال bolinger آواتار ها
    تشکر شده 4,759 بار در 468 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط بهي نمایش پست ها
    هیچ چیزی برای گفتن و نوشتن ندارم!
    اوضاع نموداری صدرا خیلی خیطه. امیدوارم تر بزنه به هر چی نمودار و تکنیکاله و یه رشدی بکنه. تا حالا که فقط تر زده به اعصاب سهامداراش و هیکل نحس طیب
    هنوز خریدی نکردم و منتظرم ازش سیگنال خرید بگیرم...
    سلام از بنده ست

خیط فقط کار سی ثانیه شه .

شب خوش
    به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
    چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

8. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید bolinger از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار(3) دودو آواتار ها
    تشکر شده 5,141 بار در 1,167 ارسال

متاسفانه داره بد عمل می‌کنه صدرا
    درست برعکس پارسال در چنین روزهایی که یک استارت صعودی قوی زد
    خوب یادمه پارسال این موقع صدرا را ۳۷۰۰ و پتایر را ۳۱۰۰ خریدم
    الان قیمت هر دو را با سرمایه های قدیمشون حساب کنیم به صدرای ۶۵۰۰ و پتایر ۱۹۰۰۰ می رسیم !
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

10. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید دودو از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار(3) دودو آواتار ها
    تشکر شده 5,141 بار در 1,167 ارسال

در این تاپیک صدرا جای خالی ۲ نفر از دوستان قدیمی خیلی احساس میشه یکی حاج آقا یکی سیلورپلاس
    فرا مرز و مل گیبسون همچنین
    امیدوارم همه سلامت و پرسود باشید دوستان
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

12. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید دودو از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط دودو نمایش پست ها
    الان قیمت هر دو را با سرمایه های قدیمشون حساب کنیم به صدرای ۶۵۰۰ و پتایر ۱۹۰۰۰ می رسیم !
    سلام از بنده ست

برای نشان دادن عمق فاجعه ی فوندالییندی که انجام شده و به عنوان یک درس و عبرت عرض میکنم که اگر کسی ۲تا سهم صدرا روی ۱۰۰۰ تومن را میفروخت و حفاری میخرید ۲۰۰۰ تومن یا مثل حاج امیر علی فملی میخرید ۱۹۰۰ تومن ، و تا الان نگه میداشت ، حتی با سقوطی که فملی و حفاری کردند ، به قیمت امروز می شد ۳ تا سهم صدرا خرید و جایگزین کرد .یعنی ۵۰ درصد جلوتر بود .

این را نگفتم که افسوس گذشته را بخوریم ، این درس است که هیچ سهمی در بازار بهترین سهم نیست و بلکه در مقاطع زمانی مختلف ، بهترین بودن معانی و مصادیق مختلفی دارد .

حالا صدرا و فوندامنتالش می خواهد فیل باشد یا فنجان . فعلا که تر زده .

یادم هست روی ۱۰۰۰ تومن یکی از آیدی ها منتظر ۱۲۰۰ تومن صدرا بود ، اگر طمع را محدود می کرد و ۲۰ درصد کمتر سود میکرد ، باسن سوزیش کمتر بود یا الان که نسبت به دوتا که نه ، بلکه نسبت به خیلی از سهمهای سقوط کرده حتی ۵۰ درصد ضررش بیشتر بوده ؟

چیزی که باید روی سقف به طمع حالی کرد اینست که ما اینجا فیلبان و قهوه چی نیستیم که فیل و فنجان برایمان مهم باشد ، ما ندیم بادمجان هم نیستیم ، ماندیم سرمایه و سود و ضرر چندر غاز سرمایه خودمان هستیم ، گور پدر مرزون آباد .

شب خوش

14. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید bolinger از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط دودو نمایش پست ها
    سلام از بنده ست

برای نشان دادن عمق فاجعه ی فوندالییندی که انجام شده و به عنوان یک درس و عبرت عرض میکنم که اگر کسی ۲تا سهم صدرا روی ۱۰۰۰ تومن را میفروخت و حفاری میخرید ۲۰۰۰ تومن یا مثل حاج امیر علی فملی میخرید ۱۹۰۰ تومن ، و تا الان نگه میداشت ، حتی با سقوطی که فملی و حفاری کردند ، به قیمت امروز می شد ۳ تا سهم صدرا خرید و جایگزین کرد .یعنی ۵۰ درصد جلوتر بود .

این را نگفتم که افسوس گذشته را بخوریم ، این درس است که هیچ سهمی در بازار بهترین سهم نیست و بلکه در مقاطع زمانی مختلف ، بهترین بودن معانی و مصادیق مختلفی دارد .

یادم هست روی ۱۰۰۰ تومن یکی از آیدی ها منتظر ۱۲۰۰ تومن شدن صدرا بود و نفروخت، اگر طمع را محدود می کرد و ۲۰ درصد کمتر سود میکرد ، باسن سوزیش کمتر بود یا الان که نسبت به دوتا که نه ، بلکه نسبت به خیلی از سهمهای سقوط کرده ی بازار حتی، ۵۰ درصد ضررش بیشتر بوده ؟

چیزی که باید روی سقف به طمع حالی کرد اینست که ما اینجا فیلبان و قهوه چی نیستیم که فیل و فنجان برایمان تفاوتی داشته باشد ، ما ندیم بادمجان هم نیستیم ، ماندیم سود و ضرر چندر غاز سرمایه خودمان هستیم ، گور پدر مرزون آباد .

شب خوش

16. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید bolinger از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,541 بار در 676 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط bolinger نمایش پست ها
    سلام از بنده ست

یادم هست روی ۱۰۰۰ تومن یکی از آیدی ها منتظر ۱۲۰۰ تومن شدن صدرا بود و نفروخت، اگر طمع را محدود می کرد و ۲۰ درصد کمتر سود میکرد ، باسن سوزیش کمتر بود یا الان که نسبت به دوتا که نه ، بلکه نسبت به خیلی از سهمهای سقوط کرده ی بازار حتی، ۵۰ درصد ضررش بیشتر بوده ؟

چیزی که باید روی سقف به طمع حالی کرد اینست که ما اینجا فیلبان و قهوه چی نیستیم که فیل و فنجان برایمان تفاوتی داشته باشد ، ما ندیم بادمجان هم نیستیم ، ماندیم سود و ضرر چندر غاز سرمایه خودمان هستیم ، گور پدر مرزون آباد .

شب خوش
    درود و ارادت
    مرزون آباد یا مرزون کلا؟

18. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید vion از ایشان تشکر کرده اند:

سلام از بنده ست خدمت استاد طیب گرانقدرم

استاد ملت همیشه در صحنه دوباره جلوی صرافی صف کشیده اند که !

مگه شما نفرمودی دلار ارزان می شود .

اقتصاد به جای تولید محور ، چاپخانه ی بانک مرکزی محور است .

شب خوش

20. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید bolinger از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)