click to register
صفحه 1243 از 2013 نخست ... 24374311431193123312401241124212431244124512461253129313431743 ... آخرین
نمایش نتایج: از 12,421 به 12,430 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال
    تشکر شده 6,788 بار در 681 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

نقل قول نوشته اصلی توسط shahin نمایش پست ها
    عرض ادب
    یک شرکت معظم با 26 میلیارد سهم و آن همه بازیگر مخرب و بازیهای دستوری
    مگر بچه بازیه بازارگردانی شرکتی با این مقیاس ؟ چرا این ارقام را با شرکتهای هم قواره صدرا مقایسه نمی کنید ؟

ضمنا ، کدو بارارگردان ؟
    مگر تا به حال یک حرکت مثبت از این بازارگردان دیده شده ؟

تنها یک تیم تخریب و نوسانگیری دیگر در شکل و شمایل بازارگردان به جمع گروه اضافه شده تا با استفاده از رانت و مزایای قانونی بازارگردانی ضمن افزایش سرعت تخریب ،
    سهام مردم نا امید و ضعیف را خورد خورد در قیمتهای پایین از دستشون بیرون بیارند
    و در نهایت برگردونند به کیسه اونهایی که تو ناحیه 1000 تومن به همین مردم فروختند.

همون چرخه نوسانگیری چندین ساله یک عده آدم ؟؟؟!!! دارای اختیارات فراقانونی
    عرض ادب

یعنی همه عوامل پیچیده در این سقوط مشارکت دارند ، بجز عامل ساده ی زیان صدرا و بی رغبتی بازار و نبود خریدار .

ارادت

2. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید technicaler از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط سعید طوسی گندم آبادی نمایش پست ها
    در حرامزاده بودن اینا شکی نیست!!!! من هم موافقم واز کسانی که پیشقدم شدند تشکر می کنم !!!!!ولی اینجاش جالبه که حالا چندنفر پیدا شدند تا حداقل صدای نارضایتی سهامدار را به گوششان برسانند یه سری نشسته اند و مثل پیر زنها آسمون وریسمون به هم می بافند !!!مشکل اصلی همین جاست ودر کاخ سفید نیست اگر سهامدار برایه سرمایه خودش ارزش قایل شود و پیگیر آب شدن سرمایه خودش باشد اینا هم نمیتوانند هر غلطی که دوست دارند بکنند !!!!سال 97 چند بار قرار بود تجمع کنیم ؟ نتیجه چی شد وچند نفر آمدند ؟لااقل قدمی بر نمیداریم حرف رایگان هم نزنیم !!!! اجرکم عندا...
    عرض ادب

حاجی سهامداران صدرا آنقدر در اینستاگرام این بابا اعتراض گذاشتند ، آمد و آن مژده را به سهامداران داد و قیمت ۳۰ درصد افت کرد .

یعنی طرف خودش کاملا مطلع است ، تا الان هم که فعلا خرش اینور پل گیر کرده، کاری نمی‌کرد.

از این نامه هم بجز تبلیغات مفت و مجانی توسط یک سری مالباخته ی ندانم کار صدرا چیزی در نمی آید .

سهامدار اگر برای شرکت ارزش قائل بود نفر پنجاه میلیونم در صف فروش نمی ایستاد.

این بی ارزش شدن هم دقیقا بخاطر عملکرد مالی مدیریت شرکت صدرا است که خط مشی اصلی و راهبردی اش را هم همین رئیس قرار گاه صادر کرده است :
    "ما برای سود کار نمی کنیم "

پیدا کنید پرتغال فروش را !

ارادت

4. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید technicaler از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط محمد. نمایش پست ها
    با سلام
    تجمع لغو نشده
    فعلا یک فرجه چند روزه داده شده
    هر چند این جلسه و ابراز حمایت سردار و همزمانی با تجمع اتفاقی نبود
    گویا چند گروه در صدرا داریم که ماشاالله همشون هم نوسانگیران زبده ای هستند
    افراد و گروه ها و نهادهایی که اینطور میلیاردی روی سهم فعال هستند حتما در جهت مدیریت ذهن سهامداران و نقش آفرینی در جهتی که میخواهند افراد بسیار حاذقی در فضا های مجازی اعم از تلگرام و واتساپ و تالار و اینستا دارند
    عرض ادب

من عرض کردم که تجمع بشود می آیم .
    نه بخاطر قیمت سهم .
    کار سهامدار معامله است نه تجمع .
    من بخاطر پراندن خواب اینها می آیم .

ارادت

6. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید technicaler از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 4,611 بار در 800 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط technicaler نمایش پست ها
    عرض ادب

من عرض کردم که تجمع بشود می آیم .
    نه بخاطر قیمت سهم .
    کار سهامدار معامله است نه تجمع .
    من بخاطر پراندن خواب اینها می آیم .

ارادت

اگر پولی قرارگاه یا عواملش نیارن پشت سهم بازیگر چموش همچنان یکه تازی میکنه و واقعا لیدرهای تلگرامی و سایر بزرگان اگر همچنان پی گیر باشند تجمع شکل میگیره
    استاد خواستی بری نشونی بده بشناسیمت
    استاد طیب عزیز هم اگر همراهی کنه بهتر و مستدل تر میشه مدیران و صورت سازی های مالی رو به چالش کشید
    ویرایش توسط محمد. : 2021/02/19 در ساعت 21:39

8. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد. از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال سهامدار خرد آواتار ها
    تشکر شده 5,970 بار در 1,936 ارسال

عرض ادب

یعنی همه عوامل پیچیده در این سقوط مشارکت دارند ، بجز عامل ساده ی زیان صدرا و بی رغبتی بازار و نبود خریدار .

ارادت
    سلام
    ببخشید شما که به عوامل بنیادی اعتقاد ندارید پس چه گیری به سود وزیان دادید
    چه بسا سهامی که بازیان به عرش رسیدند و همچنین سهامی که با سود آنچنانی به فرش هم نرسیدند

10. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار خرد از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط سهامدار خرد نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید شما که به عوامل بنیادی اعتقاد ندارید پس چه گیری به سود وزیان دادید
    چه بسا سهامی که بازیان به عرش رسیدند و همچنین سهامی که با سود آنچنانی به فرش هم نرسیدند
    عرض ادب

پس من ۶ متر کامنت راجع به مدل استقلال قیمت برای کی نوشتم ؟

الان که معلوم است دلیل سقوط چیست .

ضمنا من عرض کردم که دومین اصلاح از یک اصلاحی که میتواند دوگانه یا سه گانه باشد در حال تمام شدن است .

و عرض کردم که با توجه به زمان باقیمانده از اصلاح ،اصلاح سوم هم هست ولی حاشیه ای است و نزولی تند و تیز نیست .

به خاطر دسته ی چاقو یک آیدی مسدودی هم هزینه دادیم .

دیروز هم اینجا عرض کردم که به شرط آنکه سردار ممد از خودش مژده ی جدید در نکند .

یعنی بالاخره می شد حدس زد که با پیگیری سهامداران یا بدون پیگیری سهامداران ، به دلیل تبلیغات یک مژده ی جدیدی از راه برسد و رسید .

عرض ادب

حاجی دو هفته ی اول اسفند که خبری نیست خیالت راحت .

اواخر اسفند و فروردین شاید یک نسیمکی بوزد.

اگر سعید ممد باز از خودش مژده برای سهامداران در نکنه البته !
    ارادت

شما الان یک دستاویز ، و فقط یک دستاویز که نوسانگیر بتواند بدون حرف و حدیث سهم را به عرش برساند به من بده ، فردا بزنم زیرش.

توجه کنید که قرارداد هست و سود خبری نیست .این دستاویز نشد .

شما می گویید قیمت صدرا متناسب با فوندامنتالش نیست ، بسم الله یک سند و نه حرف و حدیث از فوندامنتال مثبت صدرا بدهید بیرون ، من از فردا صعودیش کنم .

خودتان می دانید که با مدیریت مرزونی خبری خاصی نیست و اگر هست شانسی و حواله به تقدیر و فردای معلوم نیست کی است .

در مجمع هرچه پرسیدند ، از جزیره و بازار بالاتر و زیان تسعیر و اتمام پروژه و کلیم و کوفت و زهرمار ، جواب این بود که زمانش در اختیار ما نیست ، خب تاثیر این مدل جواب دادن روی قیمت سهم میشود ۷۰ درصد سقوط دیگه .چه فوندامنتالی ؟

نامه ی رییس قرارگاه هم حواله به مرزونی است .
    ارادت
    ویرایش توسط technicaler : 2021/02/19 در ساعت 22:08

12. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید technicaler از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 217 بار در 28 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط belle fille نمایش پست ها
    سلام
    1. نامه برای مدیریت شرکت نوشته شده چطوری در اختیار جناب محمد قرار گرفته. اگر رسوندن نامه به دست ایشون اینقدر راحته کاش نامه رو فرد مطلع تری می نوشت و به همه موضوعات مهم اشاره می کرد
    2. مدیریت جهادی؟ جایگاه معنوی؟ هر چه می کشیم از این تظاهرها و تملق گوییهاست.
    3. مدیریت شرکت چه تدبیری می تونه بیندیشه وقتی عامل تنزل یک سرفصل به نام تسعیر ارزه که سودها رو می بلعه و خود مدیریت کاری برای حسابهای مسدود شده و خربدهای با ترک تشریفات نمی کنه؟
    4. جناب محمد نمی دونن که همه ما می دونیم که اقدامات و خدماتی انجام شده و چه پروژه هایی اخذ شده؟ همه رو می دونیم کو نتیجه؟
    ۵. در جلسه ای که قراره سهامداران خرد حضور داشته باشن نویسنده محترم نامه هم حضور خواهند داشت؟ شک ندارم اونجا هم حرفی درباره این زیان هنگفت تسعیر ارز که حفره ته گالن هست نخواهند زد و تقدیر خواهند نمود. قرار به گفتن بود در نامه اشاره می شد که جناب محمد هم چنین هامش نویسی ای نکنند.
    ۶. نهایتا ۱۰ ۲۰ درصد بالا خواهد رفت ودوباره... تا زمانی که تغییرات اساسی در صورتهای مالی و رفع ایرادات اساسی گزارش حسابرس انجام نشه اتفاق خاصی نخواهد افتاد
    شما از کجا فهمیدید که نامه رسوندن به دست ایشان اینقدر راحت بوده وچندین نفر جهت این ملاقات هماهنگی نکرده اند ؟ در ثانی شما نامه ایی یا تقاضایی برایه شخصی می فرستید صفات واقعی او از قبیل بی پدر بودن واختلاسگر و.......را به ایشان نسبت می دهید تا تملق وتظاهر نباشد ؟ شما فکر می کنید که ایشان مدیر مالی صدرا هستند ودر جریان زیان تسعیر ارز می باشند ؟فکر نمی کنید که او مدیر ارشد است که حداقل 130 شرکت زیر مجموعه مشغول فعالیت می باشند ؟در نهایت شاید برایه شما 20 درصد رقمی نباشد ولی برایه بعضیا در زندگیشان تاثیر گذار است !!!!! اجرکم عندا....

14. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید سعید طوسی گندم آبادی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال pournikdast آواتار ها
    تشکر شده 4,492 بار در 493 ارسال

با سلام و عرض ادب...
    به عنوان کسی که زمان سهامدار بودن (هم) در حد توان پیگیر اعتراض و شکایت و غیره بودم...
    دست تمام کسانی که در هر عرصه ای بی تفاوت نیستند و در حد توان پیگیری میکنند را میبوسم...
    از طرفی به تضاد جدی منافع بین سهامداران بلندمدتی و نوسانگیر هم کاملا معتقدم و طبیعی است که هر تلاشی بازخوردهای متفاوت داشته باشد...
    به نظرم با توجه به عزم جدی این آقای محمد برای انتخابات؛ سهامداران نباید این فرصت هر چند محدود و یا شاید هم بی نتیجه را برای فشار به شرکت از دست بدهند...
    هدف عرض سلام و ارادت بود خدمت رفقای قدیمی...
    .................................................. .........
    مخلص علی آقای گل و تمام رفقایی که یاد کردند...

16. 16 کاربر به خاطر ارسال مفید pournikdast از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط pournikdast نمایش پست ها
    با سلام و عرض ادب...
    به عنوان کسی که زمان سهامدار بودن (هم) در حد توان پیگیر اعتراض و شکایت و غیره بودم...
    دست تمام کسانی که در هر عرصه ای بی تفاوت نیستند و در حد توان پیگیری میکنند را میبوسم...
    از طرفی به تضاد جدی منافع بین سهامداران بلندمدتی و نوسانگیر هم کاملا معتقدم و طبیعی است که هر تلاشی بازخوردهای متفاوت داشته باشد...
    به نظرم با توجه به عزم جدی این آقای محمد برای انتخابات؛ سهامداران نباید این فرصت هر چند محدود و یا شاید هم بی نتیجه را برای فشار به شرکت از دست بدهند...
    هدف عرض سلام و ارادت بود خدمت رفقای قدیمی...
    .................................................. .........
    مخلص علی آقای گل و تمام رفقایی که یاد کردند...
    عرض ادب

دکتر جون همه نوسانگیر یم ، فقط موجمان باهم فرق دارد .

سرمایه بیشتر =موج بلندتر ، زمان طولانی تر

حالا اگر یک نفر با سرمایه کم روی موج بلند نوسانگیری کند ، به تناقض بر می خورد .

بنابراین تضاد منافع خالی نیست که همیشه بین خریدار و فروشنده و در همه ی معاملات وجود دارد ، بلکه الان تناقض سرمایه و موج بازار است .

ارادت
    ویرایش توسط technicaler : 2021/02/19 در ساعت 22:41

18. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید technicaler از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 1,606 بار در 186 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط سعید طوسی گندم آبادی نمایش پست ها
    شما از کجا فهمیدید که نامه رسوندن به دست ایشان اینقدر راحت بوده وچندین نفر جهت این ملاقات هماهنگی نکرده اند ؟ در ثانی شما نامه ایی یا تقاضایی برایه شخصی می فرستید صفات واقعی او از قبیل بی پدر بودن واختلاسگر و.......را به ایشان نسبت می دهید تا تملق وتظاهر نباشد ؟ شما فکر می کنید که ایشان مدیر مالی صدرا هستند ودر جریان زیان تسعیر ارز می باشند ؟فکر نمی کنید که او مدیر ارشد است که حداقل 130 شرکت زیر مجموعه مشغول فعالیت می باشند ؟در نهایت شاید برایه شما 20 درصد رقمی نباشد ولی برایه بعضیا در زندگیشان تاثیر گذار است !!!!! اجرکم عندا....
    سلام جدی چرا همیشه شما از صحبتهای من برداشت نادرستی می کنید و چرا بر اساس این برداشتهای نادرست به خودتون زحمت می دید و به من جواب میدید؟ کل صحبت من اینه که کسی که داره زحمت می کشه و با اینهمه دردسر و بعد از کلی هماهنگی به قول شما، نامه رو به دست جناب محمد می رسونه چرا نباید در نامه اش به مشکلات شرکت بپردازه و به جای تقدیر از مدیریت جهادی و التماس تدبیر اندیشی از کسانی که خودشون این بلا رو با از بین بردن سود پروژه ها سر سهم اوردن اشاره مستقیم به دلایل نکنه؟ و نپرسه به چه دلیل با وجود پروژه ها و قراردادها و... سهم در چنین حضیض قیمتی به سر می بره و بازار سمتش نمیاد؟ حالا که یکبار فرصت پیش اومده حرفی به گوش ایشون برسه باید مطالبه کرد نه درخواست ( اصلا نامه برای مدیریت نوشته شده که کاملا در جریان همه چیز هست چطوری جناب محمد روش دستور دادن!!) بله جناب محمد اطلاع ندارند نویسنده نامه که به عنوان سهامدار صدرا اطلاع داشتن. اصلا با نوشتن چنین متنی انتظاری غیر از نوشتن چنان دستوری رو میشه داشت؟ اثرش چیه؟ آیا غیر از متن و دستور فرمالیته چیزی می بینید؟ جنابعالی که در قیمت ۱۰۰۰ تومان سهمتون رو نفروختید یعنی الان ۲۰ درصد بره بالا سهمتون رو می فروشید و مشکلاتتون حل میشه؟ یعنی کسی از همینجا سهم رو بخره و بعد از ۲۰ درصد رشد بفروشدش و همه ما هم از همینجا ۲۰ درصد سهممون رشد کنه همگی راضی خواهیم بود؟ بعدش هر چه بادا باد؟ اخه این چه استدلالهاییه که صرفا برای کوبیدن من و رد حرفهام اوردید؟

20. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید belle fille از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 20 مهمان ها)

1. amin h،
  2. Arian02،
  3. کاشان2