عرض ادب
پس اون سفارشهای ویژه ای که کارگزاری برای مشتریهای ویژه میخرید چی شد ؟
کل سفارش 1/1 میلیون بود ؟
3/5 میلیون بازارگردان خریده که !
این مشتریهای ویژه همه باهم از امثال من غیر ویژه که کمتر خریدند .متوسط کمتر از 8000 تا !
من تنهایی می خریدم از همه ی اینها بیشتر می خریدم .
فکر کنم کارگزاری مارو تحویل نمیگرفته ، باید برم ادعای ویژه بودن کنم .
ارادت
ویرایش توسط technicaler : 2021/02/21 در ساعت 12:46
سلام و عرض ادب
بيشترين درخواست خريد در كارگزاري براي سهم غاز و اردك و سهم صدرا بود! سنگين مي خرند و درصدي!
ارادت
پ.ن : ٢ تا hard down قبلي ١١٠ روز معاملاتي طول كشيده، روز ٩ اسفند روز اول بعد از ١١٠ روز ريزش هست، احتمالا سر نمودار رو به بالا ميشه.
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
عرض ادب
من صبح حال سهامداران صدرا را به پرنده ی قفسی تشبیه کردم .
رفتم بالکن دیدم یک مرغ عشق آبی رنگ که کاکل هم داشت آمده توی بالکن .
رفتم نزدیک ، دیدم نشسته و پر نمیزنه !
گفتم ، لابد این هم پناه آورده به من که چرا سهامش منفی است .
خواستم یک نامه بنویسم بدم دستش ، زیرش هم بنویسم حمایت از حقوق پرندگان خانگی بسیار مهم می باشد .
دیدم نع! از انصاف بدور است ، باید دست کنم جیبم سهمش را بخرم .
رفتم یک مقدار گندم حلیم جور کردم ، یک ظرف آب هم براش گذاشتم و آمدم .
یکی دوساعت بعد رفتم دیدم گندم را خورده ، یک لبی هم به آب زده و نشسته منتظر که بیاندازمش داخل قفس .
گفتم گیر بد کسی افتادی ، من با قفس مخالفم . باید مسئولیت خودت را خودت تقبل کنی .
خلاصه برداشتم پرش دادم رفت .
حالا دیگه نمیدونم خوراک گربه بشود یا جای دیگه قفس بهش بدهند .
ولی حال و روز خوبی نداشت .
درست مثل ما سهامداران صدرا .
ارادت
ویرایش توسط technicaler : 2021/02/21 در ساعت 13:16
14318, ali1230, alijalalpour, alireza1807, ASUS-Pooya, fargol93, Kzfar, MHMN, mohsen ho, بارسا, بورسفام, رگنار, سلکت, سورنا 60, صبح صادق
غاذر_ خکاوه ...بترتیب بیشترین دستور خرید کارگزاری را داشتیم... سنگین توسط سبدگردانهای کارگزاریها در حال جمع آوریست..غاذر با تارگت 500درصد...
متن فوق رو این بنده خدا تو تاپیک خکاوه نوشته.یعنی تو هر تاپیکی کنار سهم تاپیک، تبلیغ غاذر رو میکنه.
جالبه اینجا هر نوشته ای رو وحی منزل میدونن.خخخ
سلام و عرض احترام
مشکل بازار ماست دیگه که نگاهش به چند سهم دولتی مثلا لیدره
اصلا کاری به خصدرا نداریم یعنی تو این بازار سهمی نداریم که سود ده و ارزنده باشه؟ اما همون هم منفیه
اوایل سال هم برعکس بود سهم سود ده و زیان ده مثبت بودند
حالا یه عاملی مثل احتمال بازگشت به برجام باعث منفی شدن تعدادی سهم شده بقیه هم دنبالش افتادند
این رفتار بی حساب و کتاب بازار باعث میشه تحلیلگر به اندازه زحمتی که میکشه سود نکنه
به قول خودتون دیر زمانیست مدیریت دچار روزمرگی شده
و همچنین تحلیل ها هم شده «از این ستون به اون فرجه»
خوبیه بورس اینه که نتیجه تصمیم اشتباه سازمان یا دولت خودشو خیلی شفاف و سریع نشون میده و جای توجیه نمیمونه
بورس ویترین عملکردشونه
جاهای دیگه راحت میتونند پنهان کنند یا توجیه کنند مثلا بگن دیگران نزاشتند یا برنامه ریزیمون درست بوده اما شما نگاهتون را عوض کنید یا نتیجش بلند مدته اما در بورس این حرفها نیست کوچکترین تصمیم یا لغو یک تصمیم به سرعت خودشو نشون میده.
دوتا افشا زد صدرا ولی چه فایده
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)