تنها را بازگشت بازار حمایت حقوقی های بزرگ از بازار هست...یعنی کافیه شروع به خرید سهم های مفت که تو کف کف قیمتی هستن بکنن و ورود نقدینگی ملموس شه وگرنه حقیقی های بازار هر چقدر هم که باشن توانایی تغییر روند رو ندارن...
تنها را بازگشت بازار حمایت حقوقی های بزرگ از بازار هست...یعنی کافیه شروع به خرید سهم های مفت که تو کف کف قیمتی هستن بکنن و ورود نقدینگی ملموس شه وگرنه حقیقی های بازار هر چقدر هم که باشن توانایی تغییر روند رو ندارن...
Arna, fargol93, jalili, MHMN, mojk, pournikdast, technicaler, ساعد, سورنا 60, طيب
اون چیزی که من دارم میبینم تو خیلی از سهما حقوقی خرید خوبی میکنه ولی وقتی فروشنده حقیقی دلش میخواد تو کف قیمتی و پایین تر فروشنده باشه چرا باید بیاد منابعشو صرف خرید بالاتر از حقیقی بکنه ؟؟
خریدشو تا زمانی انجام میده که حقیقی نخواد دیگه پایین تر بفروشه
چند میلیون بیشتر کد فعال تو بازار نبود یهو چندین برابر شد بازار رو بدون منطق بالا برد حالا بدون منطق داره پایین میبره تا زمانی که اینا تخلیه نشن حقوقی عقلشو که از دست نداده بیاد بالاتر بخره
منتها سوال اینجاست که این عزیزان کی تخلیه میشن و خسته میشن از فروش ؟؟؟ این مدت رو که میتونه چند ماه یا حتی چند سال باشه باید تحمل بکنیم متاسفانه
درود
متاسفانه چند سالیست یک حرکت نامعقول و البته جا افتاده ای در بازار مرسوم شده و اون هم بستن مهار شتر به دم خر است! یعنی چنانچه صف لگن ساز برچیده شود بازار هم صفش میریزه و برعکس.
پ ن :البته که همه اینها بهانه است و توجیه اهالی بازار
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خلاصه که جناب بیکرانه عزیز یادم نمیاد تو چند سال اخیر تکنیکال و چارت سهام این طوری بدرد نخور و بلا استفاده شده باشه
موج های صعودی به قول جناب محسن بیشتر از چند ساعت دوام نمیارن
بدون دلیل صف خرید بدون دلیل صف فروش
خدا میدونه کی اعتماد از دست رفته دوباره میاد سمت بازار
موندیم چیکار کنیم
[QUOTE=technicaler;887421]عرض ادب
به نیت محسن صمدی مرزونی مدیر عامل صدرا استغفرالله ربی و اتوب الیه .
خدایا دوستت دارم .
ارادت
سلام
به نیت صمدی مرزونی و بردار برومند مدیر عامل صدرا و بازیگر قرارگاه استغفرالله ربی و اتوب الیه.
خدایا همه بندگات رو به راه راست هدایت کن مخصوصا این برادران قرارگاه( بازیگران صدرا)...
سلام عرض ادب
این میلاد باسعادت و روز مرد رو خدمت همه تبریک عرض میکنم
امیدوارم روزهایی بیاد که پدری شرمنده خانواده نباشه
ارادت
یه تبریک ویژه خدمت جناب تکنیکالر دوست داشتنی روز ت مبارک مرد
خوشحال میشیم نمودار حضرتعالی رو ملاحظه کنیم
14318, ali1230, alireza1807, Arian02, bikaraneh, fargol93, MHMN, pournikdast, shahin, technicaler, سلکت, سورنا 60, طيب
خلاصه ببین من کاری با علت این وضعیت ندارم سیاست کلان اقتصادی چی بوده سوزوندن نقدینگی چی بوده و چی شده و حسن چی گفته دولت چیکار کرده قالیباف رئیس بورس چیکار کرده وهزار اما و اگر دیگه ......ما حصل و نتیجه ش شده اینی که الان داریم میبینیم حالا با توجه به شرایط خودت تصمیم بگیر
من که یه سهمی مثل ثشاهد رو انتخاب کردم تا چند ماه هم سهامداری میکنم باهاش بازار هم هر چی شد شد شما ببین میخوای چیکار کنی
با توجه به ثبات سایر بازار ها این سال اینده بهم 200درصد بده راضیم حالا اگر بر خلاف نوشته ام ثبات نداشتن و بالا رفتن خب همه میدونیم بورس هم با یه شیفت زمانی بالا میره و اتفاقا گین بهتری هم میده
بازار ارز دیجیتال هم هست میشه کار کرد ولی به شخصه جرات ندارم بیشتر از 5درصد پول رو ببرم سمتش
ویرایش توسط technicaler : 2021/02/25 در ساعت 21:33
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)