احتمالا فردا بازار جمع شود.تا نظر استاد تکنیکالر چی باشه.
احتمالا فردا بازار جمع شود.تا نظر استاد تکنیکالر چی باشه.
الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ
ali1230, alijalalpour, fargol93, jalili, shahin, technicaler, زار عی, ساعد, سلکت, صبح صادق
عرض ادب
اعتقاد ندارم .
۶۰۰ صفحه کتاب دارم که مال سال ۲۰۱۰ است و تفسیر کتاب "چگونه در بازار کامودیتی سود بسازیم "معامله گر افسانه ای بازار سهام است که اگر اشتباه نکنم در ۱۹۴۸ نوشته شده .
این ۶۰۰ صفحه تمام مقارنه ها و موازنه ها و تثلیث و تربیع و تخمیس و تسدیس سیارات را در نقاط برگشت مثبت و منفی بازار در حدی که جای حرفی باقی نماند بررسی کرده است .
اما من به این بسنده نکرده ام ، تاثیر این قضایا روی شاخص داوجونز از طریق تبدیل فوریه هم بصورت ریاضی اثبات شده است.
من از شما تعجب میکنم که میبینید هر خبر فوندامنتال مثبتی که منتشر می شود کانه منتشر نشده و هیچ تاثیری روی کل بازار ندارد اما بازهم دنبال دلیل فوندامنتال برای تغییر قیمت می گردید .
آخرش هم البته به این نتیجه میرسید که بازار ابله است یا بازار بی حساب و کتاب است و تحلیل بردار نیست در صورتیکه قبلا هم عرض کرده ام که صعود و سقوط بازار بیشتر در اثر قاطی کردن و حالی به حالی شدن دوره ای معامله گران در اثر تاثیر اجرام سماوی است .
ارادت
ویرایش توسط technicaler : 2021/02/27 در ساعت 23:07
عرض ادب
والا من خودم هم با این نخریدنی که امروز رخ داد خیلی امید به فردا دارم ولی بازار یک مقدار از ریل خارج است و یک مقداری زمانی و قیمتی خارج از حد انتظار رفتار می کند .
من خودم هفته ی گذشته را به سختی گذراندم و هزار و یک احساسات و هیجان را تجربه کردم .
روز های مشکل بازار است .
ضمن اینکه من بهمراه شما سهامداران صدرا ۶۰ تومن شدن سهم ۵۰۰۰ تومنی صدرا و یک عمر انتظار برای جبرانش که تا الان هم عملی نشده را دیده ام .
پلوله ۴۷۰۰ تومنی که ۳۰ تومن شد و سیمان تهران ۴۷۰۰ تومنی که ۱۰۰ تومن شد و خبهمن ۱۲۰۰ تومنی که ۸۰ تومن شد را وپارس ۷۰۰ تومنی که ۱۰۰ تومن شد را نمی دانم شما یادتان می آید یا نه .
واقعیت اینست که بازار ۷۰ درصد مواقع در حال استراحت است و موجهای سیخکی بهار امسال به ندرت رخ می دهد .
ارادت
ali1230, alijalalpour, alireza1807, Arna, jalili, mahmood231, mehdyand2amir, MHMN, mohsen ho, vion, رگنار, زار عی, سلکت, سورنا 60, صبح صادق, م-ع, وحید خزایی
درود
از نظر قیمتی اواخر این هفته و زمانی اواخر هفته بعد به نظرپتانسیل تغییر روند در بازار هست
اما نکته ای که وجود داره در برگشتی که اتفاق میفته ... مجددا با فاصلع زمانی 1-2ماهه ریزشی با کف هایی به مراتب پایین تر میتونه اتفاق بیفته!
لذا درحداقل 3-4ماه اتی تنها همراهی با سیکل های موقت صعودی میتونه برایند مثبت داشته باشه وروند کلی بعیده تغییر معناداری داشته باشه
ali1230, alireza1807, Arna, jalili, technicaler, vion, بارسا, زار عی, ساعد, سورنا 60
عرض ادب
صدرا اگر دلار را 4300 تسعیر و طی این دوران و شرایط سخت تحریم 12 سکو ساخته و 10 تاش با موفقیت نصب کرده خیلی هم عالی سود سازی کرده !
. ( آخرین سود اعلان شده 18 ریال ،
اما دست کم بالای یک میلیارد دلار حق کلیم و سایر مطالبات از قبیل کسورات حسن انجام کار و ... از بخش سکوسازی اش همچنان باقی مانده .( ضمنا سودسازی از محل افراماکس و ... چشم پوشی )
اگر گوش شیطان رجیم کر ، یک روزی حق کلیم ها وصول و نرخ تسعیر ارز را از 4300 به نرخ روز تغییر بدهند ، قمر اندر عقرب واقعی آن روز است .
البته این ممکن است روی دوم سکه باشد . تا به حال که پشت سر هم خیط آمده )
ویرایش توسط shahin : 2021/02/28 در ساعت 00:40
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)