علی اقا من این وسط چیکاره ام قوربون شکلت ؟؟
تاپیک پدرم که نیست
عرض ادب
وقت خرید هیچ چیزی نیست مگر به نیت نوسان .
به نظرم بهتر است فعلا همین ۸۰ درصد پول مانده را نگهدارید.
وقتی شاخص منفی است ، ۹۰ درصد سهمها همراهی می کنند و می بینید که بعضا بیشتر است .
و این یعنی هرچی بخرید صد درصد ضرر می کنید .
بنابراین مثل منبر Just In Time که عرض کردم در زمانی که نیاز نیست کار نمیکنند ، الان هم هیچ کاری نکنید تا وضع شاخص مشخص بشود .
و البته اینکار کار خیلی مشکل و در حد غیر ممکن است.
شاخص را اگر جمع نکنند سقوطی می کند که یوم الله کار یک ثانیه ش است .
دوچرخه هم نخرید که سوار نشوید ، آرامش علما بهم نخورد .
ارادت
ویرایش توسط technicaler : 2021/03/01 در ساعت 16:09
یه مقایسه ای داشتم از رشد و نزول شاخص کل تو دوره های پیش نتایج اینا بود ...
متوسط درصد رشد 3 دوره پیش حدود 760 درصد
متوسط زمان رشد از کف تا سقف 54 ماه
متوسط درصد اصلاح 3 دوره پیش 33درصد
متوسط زمان اصلاح از سقف تا کف 33 ماه
رشد این دوره از کف تا سقف حدود 3400درصد!!!!!!
درصد نزول تا امروز 45 درصد در 8 ماه
زمان مانده تا شروع رشد دوره ای بعدی شاخص طبق سنوات قبل 25 ماه (2 سال)
با توجه به رشد شارپتر این دوره در مقایسه با دوره های قبلی نزول این دوره هم بیشتر از متوسط و در مدت زمان کمتر رخ داده
نتیجه این که اصلاح شاخص بیشتر زمانی بوده تا اصلاح نرخ شاخص و از طرفی نظر شخصی خودم اینه که با توجه به سایر عوامل اقتصادی از جمله نقدینگی زیاد و تورم بیشتر نسبت به دوره های پیش این اصلاح زمانی زودتر از قبل تمام بشه اصلاح قیمتی چندانی با توجه به ریزش زیاد سهام از این نقطه ندارم
انتظار ادامه همین روند رو به رشد رو میشه داشت اگر تغییرات خاصی در سیاستهای کلان اقتصادی دولت و نظام رخ نده.
ali1230, alireza1807, belle fille, bikaraneh, fargol93, Hessam, Kzfar, mahmood231, March13, mehdyand2amir, pournikdast, بارسا, سلکت, سورنا 60, طيب, م-ع, محمد.
والله فکر میکردیم وقتی اکتریت ناامید میشن بازار بر میگرده ولی کار کشیده به تکنیکالر.. دیگه وقتی اونم ناامیده و بازار برنمیگرده یعنی جنگ در پیشه و خودم نو برای جنگ اماده کنیم
ali1230, belle fille, fargol93, Hessam, MHMN, pournikdast, سورنا 60, طيب, محمد.
عرض ادب
وقتی روزنامه کیهان به صورت رسمی حمله به کشتی اسرائیلی رو کار ایران اعلام میکنه شما انتظار آرامش داری تو این خراب شده!!!!
ملت و مملکت در حال نابود شدن هستن این بیناموسا انگار نه انگار... قضیه ترامپ داره دوباره تکرار میشه ....گفت ۶ ماه فرصت میدم بیایید مذاکره کنیم گوش نکردن و بعدش به شکر خوری افتادن حالا هم که داستان بایدن...من نمیدونم وقتی ملت از تو سطل اشغال دنبال غذا هستن چرا عذت مندی اینا انگولک نمیشه ... انگار بین عذت مندی و آمریکا و چپاول مملکت رابطه ی تنگاتنگی هست....
سلام
ممنونم فکر می کنم ۳۰ درصدی بالا بره حفاری
منظورم زیان بالقوه بود. هر چی که باقی مونده بود چند روز بعد از فروش ماشین، سهم خریدم و نقدینگی ای باقی نمونده. گفتم اگر حفاری جای خوبیه برای خرید یکی از سهمهام رو با ضرر تبدیل کنم.
دوچرخه بانوان هم در دست طراحیه همونی که دورش پرده حمام کشیدن
اینم یه مدل دیگه است. خلاصه که برای موضوعات اساسی و حیاتی این کشور همیشه راهکارهای خلاقانه ارائه میشه برای همینه اصلا مشکل و مساله مهم نداریم و هر مشکلی هم هست پیش پاافتاده و ناچیزه. خدا حفظشون کنه
خبر فوری الجزیره؛ آمادگی آمریکا برای «بازگشت مشترک» به برجام
کاخ سفید: ما آماده بازگشت به دیپلماسی با ایران به منظور «بازگشت مشترک» به توافق هستهای هستیم.
بتاسهم
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 15 مهمان ها)