درود
فروش اوراق دولتی تا 18 اسفند تمدید شد. قبلا قرار بود اتمام آن تا دوازدهم باشه!
پ ن :چند روز دیگه باید سایید.
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
پاسخ این پرسش که بازارگردان محترم چه زمانی میخواهد به پولش برسد و از زیان خارج شود میتواند به اهداف میان مدت سهم کمک کند. این که در مجموع چه میزان سهم تاکتون خریده و در اینده شاید چه میزان بخرد و میانگین تمام شده بازارگردان محترم چند است .. میتواند بهمون بگوید که تا چه سقفی این سهم رشد خواهد کرد تا ان عزیز با حداقل بهره بانکی از این سهم خارج شود...انشا ا..
ویرایش توسط vion : 2021/03/02 در ساعت 16:05
درود
بازارگردان موظف هست حجم مشخصی در روز از صف برداره و این ربطی به ارزنده بودن یا نبودن سهم نداره ...
هیچ تضمینی هم نیست خریدها به سود مشخصی در بازه سالانه برسه
وسپهر یکی ازمعروف ترین صندوق های بازار میلیاردها سهم صادرات بالای 400 روز بازگشایی خرید .. الان صادرات کجاست؟
پس خیلی درگیر خرید بازارگردان نباشید ... بازار باید به سمت سهم بیاد ..
عرض ادب
شب دوستان صدرایی بخیر
میشه به جرات گفت که این روزا بالای 90-95 درصد بازار همه نا امید هستن و امیدی به برگشت بازار ندارن دقیقا بر عکس اوج بازار در مرداد ماه که دیدیم همین بالای 90 درصد اشتباه میکردن و این شد وضعیت بورس
دقیقا برعکس چیزی که من بدون تعصب و به دور از حرفهای اهالی بازار و تاثیر گرفتن از این بحثا دارم میبینم تو چارت
چند وقت پیش عرض کردم اگر قرار بود اکثریت بازار درست پیش بینی کنن که هیچ وقت نمیگفتن تو بورس 10 درصد یا کمتر از فعالین سود میکنن
قول میدم بهتون بازار چنان برگرده که همه انگشت به دهن بمونن دنبال دلیل بگردن حداقل برای مدت چند ماه
این برگشت رو از اواسط ماه پیش انتظار داشتم که خب با این وضعیت دامنه نوسان کمی طول کشیده ولی به هیچ وجه تا الان این حرف و تحلیل Fail نشده و نشانه ای نمیبینم برای failشدنش و برعکس هر روز وضعیت حتی با همین معاملات کم حجم و کم ارزش بهتر میشه کمی زمان نیاز داریم ....کسی برنده بازیه که به اعصابش مسلط باشه در صورتی که این روزها سود نمیکنه حداقل ضررش رو کمتر بکنه تا موقع صعود بیشترین بازدهی رو بگیره
اگر قبول ندارید مختار هستین اصراری ندارم ولی اگر قبول دارید و به چارت اعتماد ندارید بگردید دنبال دلیل فوندالی برای برگشت من نیاز ندارم بهش
.......
تکراری
عرض ادب
حالا ما فرض کردیم ۱۸ اسفند متوقف کردند ، که من هم بودم متوقف نمی کردم .
این پول رفته که خرج اتینای دولت بشود ، بر نمی گرده که !
پول از کجا میاد ؟
یا آورده ی جدید سهامداران است یا سود تقسیمی شرکتها و اوراق و صندوقها .
چقدر طول میکشد که چاله ی این برداشت دولت پر بشود ؟
من که پنجاه درصد نقد کرده ام نشسته ام نزول را تماشا می کنم .
اون پنجاه درصد دیگه هم گیر سهم منظور است که روزی ۱۰ ریال میاد پایین وصف سنگین فروش است و قابل فروش نیست وگرنه همه رو نقد می کردم .
ارادت
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)