تو اقتصاد تورمی این 24.5 دو ساله ایا ارزشی داره ؟؟
کسانی که از سال 92 تا 96 پول گذاشته بودن بانک و سود گرفته بودن و فکر میکردن جلو هستن ایا فکرشو میکردن تو دوسال این تورم همه اون پول رو پس بگیره ؟؟؟
سهامدار بورس واقعا باید بره بمیره اگر نتونه چند برابر این سود 25 درصد رو از بازار بگیره تو دوسال
عرض ادب
اینجا ملت دهن خودشان را پر میکردند که قرار است بازار گردان بگذارند.
چنان میگفتند بازار گردان که هفت تا بازار گردان از بغلش می ریخت .
هرچی ما گفتیم بازار گردان مضر است و فقط بدرد این میخورد که رفتارش را شناسایی کنیم و همراه با خرید و فروشش نوسان بگیریم کسی گوش نداد .
چهار مقطع صدرا بازارگردانی شده .
یکی روی کف ،یادم نیست ۴۰ تومن بود یا ۶۰ تومن که از هر کد روزانه ۱۰۰۰ تا به مفت با منت می خرید .
یک مقطع وقتی بود که از ۲۲۸۰ سرازیر شد و ۶ ماه الکی و زورکی روی ۱۴۵۰ نگهش داشتند که سقوط نکند و آخرش هم با جلسه ی اسفند ۹۷ و در رفتن تلنگ افزایش سرمایه تا پایان دی تکلیفی و تا پایان سال قانونی سهم به ۱۰۶۰ تومن رسید .
یک مقطع قبل از آگهی مجمع افزایش سرمایه بود که روی ۳۵۰۰ بمدت ۴ هفته عرضه کرد و نگذاشت برود بالا .
یک مقطع هم الان است که تنها تاثیرش در کردن یک سوم حجم مبنا و پایین آوردن پایانی به ضرر خود بازارگردان و سهامداران است .
یک نفر از سینه چاکان بازارگردان هم الان نیست که جواب ملت را بدهد .
ارادت
ویرایش توسط technicaler : 2021/03/02 در ساعت 21:59
من سهامدار نوعی با چندر غاز پول که نباید ببینم این پولهای درشت چند صد میلیاردی یا بیشتر چیکار میکنن
بله اونا که نمی تونن با این مقدار پول برای مثال سهمی رو 1000 بخرن 1200 بفروشن ولی سهامدار خرد میتونه
نه اونا به فکر من هستن که چیکار میکنم نه من باید فکر اونا باشم که چی براشون بهتره
هر کس شرایط خودشو داره این که پیگیر باشیم این پولهای درشت چیکار میکنن یه چیزه جدا ولی نباید مبنای تصمیم من و شما باشه
درود
با این دعوای مجلس و دولت و چوبهایی که به عناوین و تصمیمات مختلف لای چرخ بازار میکنند همچنین سوراخ بزرگ جیب دولت و اجبار بر افزایش حقوق کارمندان و پرسنل با شرایط فعلی 75 درصد درآمدها خرج حقوق و اتینا که فرمودید و 25 تای دیگش دعوا سر اینکه کجا خرج بشه میشه!
فکر کنم بازار تا قبل انتخابات یه بالای مختصری بزنه و از اونجایی که خودشون هم میدونند استقبالی از انتخابات نمیشه و مردم حضوری پای صندوق ها ندارند همانند مجلس، هر کاندیدی که از لپ لپ دور بعد انتخاب بشه با شکستن کاسه کوزه سر این دولت خودش را راحت میکنه.
کلا با همین فرمون بریم جلو جدی جدی باید لنگ هم ببندیم و نون خشک هم سق بزنیم!
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 23 مهمان ها)